Borys-Tech Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Zapowiada się coraz ciekawiej, już nie mogę sie doczekać :P A jeśli dorzucą jeszcze motory to będzie już w ogóle ciekawie. Okładka bardzo ładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Ta okładka jest jak prawdziwa.. Szkoda ze nie mam X360 bo bym zagrał. Motorki fajna sprawa [: To będzie dobra gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 "this is a photomode shot from the game, detatched freecam, no added geometry." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Coz, uwierze jak zobacze na zywo, nie raz takie kity probowano wciskac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Zobaczymy co pokażą narazie nie da się ukryć ale ten screen wygląda świetnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Coz, uwierze jak zobacze na zywo, nie raz takie kity probowano wciskac. Przeciez w pgr3 wyglada prawie tak samo photomode. Wiec jaki kit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Dobra, a co to jest photomode :P ? Niechcę zgadywać. P.S. Miałem się wypowiedzieć na temat screena, lecz nie potrafiłem złożyć zrozumiałego zdania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 screen jak screen :) co do photomode jest to tryb, w którym możemy robić foty na torze podczas wyścigu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Imho pod wzgledem grafiki przebije wszystko co do tej pory widzielismy (mowie o wyscigach). Chlopaki troche ogarneli z czym sie to wszystko jje podczas robiania poprzedniego PGR'a takze teraz moze byc tylko lepiej ;d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Nowe screeny: http://xboxyde.com/news_4529_en.html Oficjalne potwierdzenie motocykli: http://img61.imageshack.us/my.php?image=93...creen001wf2.jpg http://img61.imageshack.us/my.php?image=93...creen002ag1.jpg http://img61.imageshack.us/my.php?image=93...creen003bh4.jpg http://img61.imageshack.us/my.php?image=93...creen004rn0.jpg http://img61.imageshack.us/my.php?image=93...creen005fd3.jpg http://img61.imageshack.us/my.php?image=93...creen006my1.jpg http://img61.imageshack.us/my.php?image=93...creen007ce4.jpg http://img61.imageshack.us/my.php?image=93...creen011li3.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Linki nie działają :/ Ale po tym 1 linku widać że grafa ma potencjał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 o_O - odkładam na xboxa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Przyznaję się, jestem pod wrażeniem :) Od razu widać, że ati nie robiło sterowników :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 następne foty wygląda to znośnie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) te motorki na screenach wygladaja pysznie tylko obawiam sie aby nie skopali sterowania i ogolnie fizyki (jesli mozna powiedziec ze PGR ma fizyke ;p hehe) bo ja sterowanie w moto bedzie ala TD:U to lipnie :( EDIT: dopiero teraz na 4screenie od gory zobaczylem motor scigajacy sie z samochodem <szok> pysznie :) Edytowane 6 Lipca 2007 przez adbok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 jak usłyszałem, że w nowym PGR będą motory to myslałem, że podskocze z radości! :) Kolejny Must Have! Błagam tylko o ludzki model jazdy! póki co GJ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 O mamo, wygląda to cudownie. Mam nadzieje że wykręcę PGR3 na 100% przed premiera czwórki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) E3 2007 Trailer E3 2007 MS Press Conference Gameplay B) Edytowane 11 Lipca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Huh, niezły zawadiaka z tego motocyklisty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StoProGratis Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) PGR 4 na PC? Na przeszkodzie stoi tylko Microsoft http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=35697 A MS pewnie powie nie bo jest to tytuł dla którego kupuje się konsole ;/ Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez StoProGratis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Gdyby to była prawda to wyrzucił bym kloca przez okno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Gdyby to była prawda to wyrzucił bym kloca przez okno :)a co za różnica, jak zwykle w wersji na PCta pewnie spartolą konwersje ( drażni mnie taka polityka wydawania gier z konsol na PC w gorszej formie, jeśli tak ma być to lepiej niech odpuszczą ) Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StoProGratis Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 a co za różnica, jak zwykle w wersji na PCta pewnie spartolą konwersje ( drażni mnie taka polityka wydawania gier z konsol na PC w gorszej formie, jeśli tak ma być to lepiej niech odpuszczą ) Raczej tak nie będzie bo wydanie tej gry na PC może zmniejszyć sprzedaż Xboxów 360 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Gdyby to była prawda to wyrzucił bym kloca przez okno :)Jak będziesz go wyrzucał to mnie powiadom będę go łapał za oknem :D A co do gry to lepiej aby nie wyszła na PC-ta w koncu to Exclusiv na X0 a jeśli nawet już by wyszło to jakie to będzie miało wymagania :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Jestem na 99,99% pewny że bill nie przepuści PGR4 na PC, dla zbyt dużej rzeszy ludzi ta gra może być solidnym argumentem za zakupem klocka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Tylko dlaczego największy hit Gears of War przepuścili, tak że nic nie wiadomo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 oczywiscie, ze sa duze szanse, aby PGR wyladowal na PC, tylko po roku / moze pol i ze znaczkiem Only for VISTA :D Najpierw sie wypromuje klocka, a potem windowsa, Bill takiej okazji nie przepusci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StoProGratis Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 oczywiscie, ze sa duze szanse, aby PGR wyladowal na PC, tylko po roku / moze pol i ze znaczkiem Only for VISTA :D Najpierw sie wypromuje klocka, a potem windowsa, Bill takiej okazji nie przepusci. Nawet jeśli tak to byłoby dobrze, kolejne NFSy to jakaś kpina. No i na stronie Games for Wista nie ma ani jednej gry o wyścigach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 PGR 4 Delayed XF has just learned that it has been finalized. The new release date has been changed to October 2nd or 3rd. They claim that “Advertisers have been told to hold off on advertising the product (PGR4) until more details come down”. Tyle to można poczekać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Skąd ja wezmę kasę na te wszystkie gry ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...