Skocz do zawartości
cavarr

Project Gotham Racing 4

Rekomendowane odpowiedzi

Gra z balonika :lol: Dobre. W takim razie ja nie wiem jak "z balonika" mozna zrobic taki czas w demie jak zrobiles :blink:

Szkoda, szkoda. Jazda z bumpera to juz nie to, szczegolnie ze widok z kabinki w PGR3 byl po prostu IDEALNY.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, nie mow ze nie znales tego okreslenia? Na forach o simracingu takie zwroty pamietam jak funkcjonowaly z 10lat temu ;) Tym bardziej, nie jarze, co ma rodzaj kamery do wykrecanych czasow- moze Tobie przeszkadza nintendo view (to juz MUSISZ znac ;) ) w kreceniu BL, ale u mnie niezaleznie od widoku czasy sa porownywalne.

Zgodze sie co do jednego- w PGR3 widok z kokpitu byl idealny, az mi sie przypomnialy czasy z momo force i GTL, gdzie kokpity takze byly doskonale.

Serio, nie rozumiem dlaczego w wielu autach trafili z idealnym widokiem z wnetrza, a w niektorych wrecz zupelnie na odwrot oO

Ogolnie, gra i tak sycie po calosci, wiec kupuj Mastaha i dajemy online razem z poczka i kim tam jeszcze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, bardziej chodzilo mi o to, ze (przynajmniej ja) duzo precyzyjniej czuje fure ze srodka, czuje krawedzie trasy niz jak widze auto z tylu, wtedy jakby wieksze dystansy po bokach trzymam. A to ma wplyw. Giere na bank kupie, teraz licytuje zdaje sie nawet 2 sztuki dla pewnosci ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serio, nie rozumiem dlaczego w wielu autach trafili z idealnym widokiem z wnetrza, a w niektorych wrecz zupelnie na odwrot oO

Jak widać za robienie kokpitów w autach były odpowiedzialne dwie grupy, z których jedna pracowała cały rok odkładając przyjemności na potem. Druga grupa natomiast bawiła się cały rok w pobliskim Pubie i dopiero 2 tyg przed ozłoceniem gry wzięli się do pracy robiąc wszystko na odpier**** :)

Nie no, bardziej chodzilo mi o to, ze (przynajmniej ja) duzo precyzyjniej czuje fure ze srodka, czuje krawedzie trasy niz jak widze auto z tylu, wtedy jakby wieksze dystansy po bokach trzymam. A to ma wplyw. Giere na bank kupie, teraz licytuje zdaje sie nawet 2 sztuki dla pewnosci ;)

Mam to samo zdanie na ten temat. Z balonika to mogę pograć jak mi się nudzi i dla przyjemności, chociaż wtedy nie wyczuwam dokładnego momentu skrętu. Jak chcę bić kolejne rekordy czasowe to oczywiście widok z kokpitu, bo wtedy wiemy gdzie jest strefa wejścia w zakręt :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja faktycznie mam chyba inną grę niż Ty poca ;), bo AA jest obecne w PGR4. Pisałem Ci już- zrób sobie fotkę z gry i zobacz to na monitorze w normalnej rodzielczości, downscaling na Twoim tv raczej nie czyni niczego dobrego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To też prawda, mnie chodziło jednak o to, by poca zobaczył tą grę w 720p, bo niższa natywna jego tv może jednak powodować wrażenie braku AA w PGR4 (nie wiem jak ten tytuł reaguje na downscalling).

A czy wyzsza rozdzielczosc (w monitorze) niż natywna 720p, a dokladnie mowiąc 1680x1050 tez moze powodowac wrazenie braku AA i inne efekty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo im większa matryca, tym większy brak AA.

Pytanie z innej beczki - jak "wygląda trudność" achievementów ?

Jest bardzo prosto- pierwsze ok 600GS wpadło na konto w przeciągu 2 dni gry- reszta to bonusy za przejście całej kariery i trybu "arkady" oraz kilka za grę online.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem właśnie w trybie "mistrzostwa mistrzów" (tłumacznie jest żałosne, już lepiej byłoby via english translator) i faktycznie ten tryb kariety to wielki krok naprzód w stosunku do PGR3- zostało mi jakieś 5-6 eventów (po te 35-50 pkt) by zająć 1sze miejsce, a nadal żadne zawody mnie jeszcze nie nudziły ;) Super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najwyzszy poziom trudnosci zawsze w PGRach byl dla alienow od czasow juz MSR. Tak samo jak zrobienie calej platyny w arkady ;>

Dodane: Poziom platyny w pgr4 jest mocno obnizony. To juz nie jest nieosiagalne.

Edytowane przez Przemol^N

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każda wersja wydana na świecie na zawarte wszystkie języki. Polski znajdziesz. Zmienisz go w opcji gry.

a to fajnie :) zaraz sobie zakupie PGR4 i FORZA2 ;) wszystko z francji ale z polskimi jezykami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi