Przemol^N Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Lusterka sie latwo niszczy w takiej starej toyocie. Wybierasz tor vegas, trasa dlugie proste i walisz go do skutku. Oczywiscie dla siebie mocne auto. Dosyc latwo to zrobic. Widze ze nie masz Show Jump. To jest banalne wbrew pozorom w offline. Okolice Ermitazu St. Petersburg wersja odwrocona i wybierz kazdemu Hayabuse. Trzymaj sie blisko i wystarczy ze wyskoczycie wszystko na tej gorce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Gracias senior ;) Tez w sobote o 20 jestes chetny na male sciganko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Czemu nie, oby bez 10 okrazen Nürburgringu w sniegu bo to jest przytlaczajace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 To jest bardzo dobry tor, na którym jako jedynym można ustawić słoneczną zimę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) To jest bardzo dobry tor, na którym jako jedynym można ustawić słoneczną zimę ;]Myslisz ze sloneczna zima ci pomoze? I tak dostaniesz baty, jak zawsze :D edit. A wlasnie przypomnialo mi sie. Czy ktos wie co to za zonk, ktory polega na tym, ze osoba ktora hostuje wyscig (znaczy nie hostuje, ale ustawia parametry) nie moze gadac z reszta uczestnikow? Ja mam tak caly czas, a dokladnie poca jak z nim gram. Ja moge normalnie gadac, a on nigdy. Oczywiscie jak sie przelacze na prywatny kanal to daje rade. Czy to jest tak ze host ma zblokowane rozmowy zeby uploadu nie pogarszac swojego? Edytowane 29 Listopada 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Można by przesunąć nasze spotkanie na 21:00? Nie dam rady wyrobić się wcześniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 To wpadaj na 21, ja bede wczesniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Uff... Empik zamknięty, ekipa pograła :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Jednak mnie ochrona wywaliła z empik'a, więc lęce w kimono ;) Dzięki za dziś, było super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 A jak mowilem poce ze dzis bedzie best racing ever to mi nie wierzyl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 rowniez wielkie dzieki, bylo smiesznie :D pozdrawiam chumachera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 No dobra, a mnie dalej nie działa ogólny chat. Niby pomarańczowy głośnik jest, ale słyszę jedynie cisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Haha czyli nie slyszales tych kpin na twoj temat? Ale moze to i dobrze ;) Nie no zart, ale cos jest na rzeczy bo wczoraj ja "hostowalem" na poczatku i normalnie moglem gadac wiec moze masz rabniety headshot? ;) Inna sprawa, ze u mnie za to pokazuje, ze cos mowie nawet jak mam wylaczony mikrofon <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) maSTHa212, bo Ty po prostu gaduła jesteś- nawijać bez chwili wytchnienia przez prawie 5h... ;) a tak serio, może to wina wejścia line in w tym padzie non- ori? Edytowane 2 Grudnia 2007 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) Ale przyznacie że się Wam wyrwałem w Macau moją CLK [; Znów ten sam błąd. Enzo_nie_lubić_snieg_w_Nurburgring ;] Edytowane 2 Grudnia 2007 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Ale przyznacie że się Wam wyrwałem w Macau moją CLK [; Znów ten sam błąd. Enzo_nie_lubić_snieg_w_Nurburgring ;] Wyrwales sie jak guma z majt, pofarcilo Ci sie i tyle ;) raz wygrales i zes uciekl, bo lepiej skonczyc z bilansem 1 wygrana, 1 przegrana niz 1 wygrana, 20 przegranych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 No to nie moja wina że lubicie się dotykać na pierwszych zakrętach. Nie chciałem brać udziału w tym gejowskim spotkaniu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) Później było już przenikanie! ;) Kiedy powtórka? :D Edytowane 3 Grudnia 2007 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Jacys chetni dzisiaj na sciganie? Brakuje mi achieva za pierwsze 4 miejsca druzynowo w rankingach, takze jakby co to wieczorkiem zapraszam. edit. Aha, nie wiem bo nie sprawdzalem, ale dla tych co jeszcze nie maja tego achieva: jak wygrywa druzyna to wszyscy zdobywaja, nie tylko lider, takze warto sie postarac, chociaz z wczorajszych obserwacji byle ci..y tam nie jezdza <_< edit2. Mam. Edytowane 5 Stycznia 2008 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Masz juz hs??jak bede to odezwe się przez XBL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...94&Itemid=1 samochody: 2008 Chevrolet Camaro Convertible Concept, 2007 Volkswagen Golf GTI W12-650, 1987 BMW M3 E30 DTM, 2007 Ferrari 430 Scuderia, 2008 Honda S2000 CR, 2008 Callaway C16 Speedster - motory: 2007 Yamaha YZF-R1, 1995 Aprilia RS 250, 1998 Aprilia RSV 1000 Tuono R Mniam, te furki kuszą... :) Chociaż ten Peugeot Flux za friko to jakaś pomyłka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 No i 10 nowych osiągnięć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 2008 Chevrolet Camaro Convertible Concept, 2007 Volkswagen Golf GTI W12-650, 1987 BMW M3 E30 DTM W koncu powod zeby zakupic MS Pointsy :D A ten Peugeot to nagroda dla typa ktory wygral konkurs designerski firmy - fura wygranego miala sie znalesc w PGR4. Jak dla mnie niezla opcja: projektujesz samochod a pozniej nim jezdzisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Wiem skąd on się wziął, ale zupełnie mi się nie podoba. Chyba dziś kupię ten DLC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Pytanko do osob, ktore zakupily pakiecik: nie wydaje sie wam, ze nowe fury sa jakos gorzej zrobione w porownaniu z oryginalnymi? Jakby mniej dopracowane, szczegolnie felgi jakies takie plastykowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 gracie dzis online ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Ja MOZE bede, ale to poznym wieczorem, nie wczesniej niz 23 wiec chyba wiekszosc pojdzie lulu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gallp Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Witam czy na monitorze LCD 19" 5:4 PGR4 trzyma aspect ratio czy rozciąga na pełny ekran tak jak PGR3 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Na moim CRT 22" iiyama w 4:3 trzyma aspect ratio, wszystko wygląda ok. Chociaż musiałem ściągnąć trochę obraz w dół, jakieś 2 cm na górze i na dole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Witam czy na monitorze LCD 19" 5:4 PGR4 trzyma aspect ratio czy rozciąga na pełny ekran tak jak PGR3 Pozdrawiam Nie mam pojecia ja to jest, ale aby nie było rozciągania w PGR3 wystarczy zmienić rozdzielczość na 1024x768. Straty takiej dużej nie ma w jakości. Edytowane 5 Marca 2008 przez boro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...