maSTHa212 Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Gra z balonika :lol: Dobre. W takim razie ja nie wiem jak "z balonika" mozna zrobic taki czas w demie jak zrobiles :blink: Szkoda, szkoda. Jazda z bumpera to juz nie to, szczegolnie ze widok z kabinki w PGR3 byl po prostu IDEALNY. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Hehe, nie mow ze nie znales tego okreslenia? Na forach o simracingu takie zwroty pamietam jak funkcjonowaly z 10lat temu ;) Tym bardziej, nie jarze, co ma rodzaj kamery do wykrecanych czasow- moze Tobie przeszkadza nintendo view (to juz MUSISZ znac ;) ) w kreceniu BL, ale u mnie niezaleznie od widoku czasy sa porownywalne. Zgodze sie co do jednego- w PGR3 widok z kokpitu byl idealny, az mi sie przypomnialy czasy z momo force i GTL, gdzie kokpity takze byly doskonale. Serio, nie rozumiem dlaczego w wielu autach trafili z idealnym widokiem z wnetrza, a w niektorych wrecz zupelnie na odwrot oO Ogolnie, gra i tak sycie po calosci, wiec kupuj Mastaha i dajemy online razem z poczka i kim tam jeszcze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Nie no, bardziej chodzilo mi o to, ze (przynajmniej ja) duzo precyzyjniej czuje fure ze srodka, czuje krawedzie trasy niz jak widze auto z tylu, wtedy jakby wieksze dystansy po bokach trzymam. A to ma wplyw. Giere na bank kupie, teraz licytuje zdaje sie nawet 2 sztuki dla pewnosci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Serio, nie rozumiem dlaczego w wielu autach trafili z idealnym widokiem z wnetrza, a w niektorych wrecz zupelnie na odwrot oO Jak widać za robienie kokpitów w autach były odpowiedzialne dwie grupy, z których jedna pracowała cały rok odkładając przyjemności na potem. Druga grupa natomiast bawiła się cały rok w pobliskim Pubie i dopiero 2 tyg przed ozłoceniem gry wzięli się do pracy robiąc wszystko na odpier**** :) Nie no, bardziej chodzilo mi o to, ze (przynajmniej ja) duzo precyzyjniej czuje fure ze srodka, czuje krawedzie trasy niz jak widze auto z tylu, wtedy jakby wieksze dystansy po bokach trzymam. A to ma wplyw. Giere na bank kupie, teraz licytuje zdaje sie nawet 2 sztuki dla pewnosci ;) Mam to samo zdanie na ten temat. Z balonika to mogę pograć jak mi się nudzi i dla przyjemności, chociaż wtedy nie wyczuwam dokładnego momentu skrętu. Jak chcę bić kolejne rekordy czasowe to oczywiście widok z kokpitu, bo wtedy wiemy gdzie jest strefa wejścia w zakręt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Jest jakas mozliwosc wyboru polskiej narodowosci? W PGR3 mozna bylo wybrac, w czwórce nawet polski język, a gdzie flaga nasza? Z Hong Kongiem musze jeździć :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 Nie ma, ja jezdze z finska ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 No to hop ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 No to hop, one more time. Jeszcze ppc nie zalałem moimi płaczami na temat braku AA w PGR4. Nie irytuje Was to? Czy tylko ja mam wrazenie ze po czesci modele aut z czworki sa gorsze od trojkowych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Brak AA w każdej grze jest irytujący :mur: , ale PGR4 ma go tyle samo co PGR3 tylko w wyższej rozdziałce 720p 2xMSAA ps pocuś bądź przygotowany na mały wyścig jak wrócę z tyry :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 To ja faktycznie mam chyba inną grę niż Ty poca ;), bo AA jest obecne w PGR4. Pisałem Ci już- zrób sobie fotkę z gry i zobacz to na monitorze w normalnej rodzielczości, downscaling na Twoim tv raczej nie czyni niczego dobrego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Nie wiem czy zauważyłeś draak, ale robiąc fotkę w PGR4 gra wygładza krawędzie :) Przyjrzyj się jakiemuś samochodowi w Photomode , a następnie cyknij mu fotkę. Zobaczysz różnicę między alisingiem na live i na fotce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 To też prawda, mnie chodziło jednak o to, by poca zobaczył tą grę w 720p, bo niższa natywna jego tv może jednak powodować wrażenie braku AA w PGR4 (nie wiem jak ten tytuł reaguje na downscalling). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladziu Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 To też prawda, mnie chodziło jednak o to, by poca zobaczył tą grę w 720p, bo niższa natywna jego tv może jednak powodować wrażenie braku AA w PGR4 (nie wiem jak ten tytuł reaguje na downscalling).A czy wyzsza rozdzielczosc (w monitorze) niż natywna 720p, a dokladnie mowiąc 1680x1050 tez moze powodowac wrazenie braku AA i inne efekty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Imo im większa matryca, tym większy brak AA. Pytanie z innej beczki - jak "wygląda trudność" achievementów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladziu Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Imo im większa matryca, tym większy brak AA. Pytanie z innej beczki - jak "wygląda trudność" achievementów ? Tylko ciekawe czy xbox rozdzialki 1680x1050 nie zeskaluje sobie do 720p? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Imo im większa matryca, tym większy brak AA. Pytanie z innej beczki - jak "wygląda trudność" achievementów ? Jest bardzo prosto- pierwsze ok 600GS wpadło na konto w przeciągu 2 dni gry- reszta to bonusy za przejście całej kariery i trybu "arkady" oraz kilka za grę online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 750gs przy lekkiej gimnastyce palcami. Parę achivementów dla dwóch osób, robiłem sam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Jak poczka, jak? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Podłączałeś drugiego pada i logowałeś się z nim na inny profil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Jestem właśnie w trybie "mistrzostwa mistrzów" (tłumacznie jest żałosne, już lepiej byłoby via english translator) i faktycznie ten tryb kariety to wielki krok naprzód w stosunku do PGR3- zostało mi jakieś 5-6 eventów (po te 35-50 pkt) by zająć 1sze miejsce, a nadal żadne zawody mnie jeszcze nie nudziły ;) Super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Gierka syci na maksa :-P A wcziraj zdobyłem coś takiego Achievemena Beat Bizarre :gitarzysta: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Kogo żeś zbałamucił za tego achivementa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 a mruga wam czsem tekstura wycieraczki podczas jazdy z kabinki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Mrygo mrygo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 nie brakuje wam troche jednego poziomu trudnosci pomiedzy trudny a sredni? :-P czy tylko ja jestem taka lajza, ze trudny jest czasami nie do przejscia, a sredni za latwy? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Mam takie same odczucia- na poziomie "normalnym" kariera idzie w sumie jak z płatka, a "trudny" jest faktycznie za trudny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Najwyzszy poziom trudnosci zawsze w PGRach byl dla alienow od czasow juz MSR. Tak samo jak zrobienie calej platyny w arkady ;> Dodane: Poziom platyny w pgr4 jest mocno obnizony. To juz nie jest nieosiagalne. Edytowane 3 Listopada 2007 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Jesli kupie sobie PGR4 we francji to czy bede mial polski jezyk ?? Jak jest z jezykami w tej grze ? ustawiaja sie automatycznie do wersji dashbordu czy wybieramy go recznie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Każda wersja wydana na świecie na zawarte wszystkie języki. Polski znajdziesz. Zmienisz go w opcji gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Każda wersja wydana na świecie na zawarte wszystkie języki. Polski znajdziesz. Zmienisz go w opcji gry.a to fajnie :) zaraz sobie zakupie PGR4 i FORZA2 ;) wszystko z francji ale z polskimi jezykami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...