Jin* Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) zachodzisz go od tylu i przytrzymujesz przycisk ktory Ci sie wyswietli, nie pamietam czy to ma byc akurat B. to naprawde nie jest skomplikowane :] Edytowane 30 Stycznia 2008 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dokładnie - idąc za nim w low profile / na blendzie wciśnij B i po sprawie, oczywiście wtedy gdy będziesz 'na wyciągnięcie ręki' od niego ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 ta gra jest naprawde zmarnowana gdyby nie fabuła, dawno bym juz w nia nie grał bez kitu, takiego schemaciwa to ja juz nie pamietam, bym ostatni raz w cos takiego gral ;f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 W jaki sposób przedostać sie w Bloku 4 do bogatszej części miast?. Pytam bo po rozmowach z rezydentem miasta powinienem otrzymać dosep do drugiej częsci a na mapce mam nadal te części miasta na szaro i brak dostępu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 poprostu do niej przejdz. Mapa sie pojawi dopiero w momencie jak znajdziesz pierwszy punkt do obserwacji o oczaisz okolice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) poprostu do niej przejdz. Mapa sie pojawi dopiero w momencie jak znajdziesz pierwszy punkt do obserwacji o oczaisz okolice.Ale oto właśnie też chodzi, że jak mam jakiekolwiek przejście to jest ono zamknięte ( mam fioletową siatkę, która uniemożliwia przejście dalej ) :/ Edytowane 6 Lutego 2008 przez Kolos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 (edytowane) Ale oto właśnie też chodzi, że jak mam jakiekolwiek przejście to jest ono zamknięte ( mam fioletową siatkę, która uniemożliwia przejście dalej ) :/pojechales do zlego miasta ;] o ile pamietam, kolejnosc odwiedzanych dzielnic to: biedna --> bogata --> średnia Edytowane 8 Lutego 2008 przez s0lid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...