kozikpl Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam Chciałbym zmienić boxowe chłodzenie na procesorze na coś cichcszego (Athlon 64 3500+) zastanawiałem się również nad jakimś chłodzeniem do grafiki gigabyte 7300gt, fakt, że chłodzenie nie jest za bardzo potrzebne ale może są do kupienia jakieś radiatorki pasujące do tej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 A ile masz kasy na chłodzenie ? Jak do 100 zł do polecam freezera 64 pro lub nowszego. A radiatorki do grafy są dostępne na pewno. Ale jeśli nie kręcisz to nie masz po co wydawać kasy, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Po pierwsze nie ten dział Po drugie ile masz kasy ?? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozikpl Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Napisałem, że niedrogie ale każdy może to rozumieć po swojemu. 100 zł to górna granica na wentylator, a na radiatory to nawet nie wiem, chciałem się w tym temacie rozejrzeć. Możecie polecić konkretny model radiatorów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 jest do kupienia dużo niedrogiego sprzętu, sporo tanich cichych na procka i kilka pasujących na 7300 jak byś tak zamiast prosić o wróżbę napisał coś więcej niż 1.cichsze od boxa i 2. pasujące na 7300 to może komuś się zechce pomóc.. myśleć za ciebie nikt nie będzie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...