Gość Soker Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 No dobra ale po co? Przeszkadzały tam komuś czy poca wpadł na błyskotliwy pomysł że jego indeks musi wisieć jako przyklejony? Wnoszę więc o odklejenie tematów z innych działów wszak skoro popularne to nie spadną w dół? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Moja racja jest mojsza od Twojej. Koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Przeszkadzały tam komuś czy poca wpadł na błyskotliwy pomysł że jego indeks musi wisieć jako przyklejony? Bedzie Ci lzej jezeli to ja bede widnial jako autor indeksu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Bedzie Ci lzej jezeli to ja bede widnial jako autor indeksu? Jest mi to obojętne. I nawet już tak bardzo nie przeszkadza mi odklejenie tego tematu [i tak tam rzadko zaglądałem z powodu jego [ciach!]ianej zawartości]. Lecz najbardziej przeszkadza mi argumentacja jego odklejenia "jest popularny więc nie spadnie" - pytam raz jeszcze - Co więc z resztą tematów przyklejonych w innych działach? @poca - co chciałeś tym postem pokazać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 poca nie badz takim ignorantem i zastosuj sie do zasady, ze lepsze wrogiem dobrego. Wplyw na forum powinni miec takze uzytkownicy. A jesli cos bylo dobre, to po cholere to psuc? Rozumiem odklejanie tematow, gdy jest ich zbyt duzo (przyklejonych), ale w dziale konsole bylo ich raptem kilka i wszystko bylo czytelne. Choc jak widze tutaj to nawet nie mozna nawet przedyskutowac pomyslu bo: moja racja jest najmojsza, ehh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Pewnie że można podyskutować, tylko przypomina mi się sytuacja z przed 3 stron. A czy teraz nie jest czytelnie? Tematy zbiorcze są na wprost oczu, zaraz jak się wchodzi do działu. Jeżeli spadną niżej to najwyraźniej będzie znaczyć że już mało komu się tam chce pisać. Dział GRY też miał swego czasu porządną drużynę przyklejony tematów. A teraz jak jest? Przyklejony najważniejszy plus ew. coś okazyjnego. To samo będzie w Konsolach. Edytowane 10 Lipca 2007 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Nadal uwazam, ze pomysl jest zly, powinny byc przyklejone tematy o X360 i PS3 co najmniej. Zrobiliscie jak chcieliscie (sam juz nie wiem kto), ja koncze dyskusje, tak czy siak nie mam na to wplywu. EDIT: Postanowilem jednak podac jeden w miare sensowny argument za przyklejeniem tematów. Otóż załóżmy, ze wyjechalem na wakacje, po powrocie chce sobie poczytac temacik o X360, ale od tygodnia nikt w nim nie pisal, wiec spadl na, ktoras tam strone. Wiec wpadam na genialny pomysl, zaglądam do "tematu zbiorczego" i juz chce kliknac na link prowadzacy do tematu o X360, ale zaraz, link prowadzi do pierwszej strony tematu, jak tam wejde to zaginie informacja o ostatnim nieprzeczytanym poscie i bede zmuszony do szukania miejsca, w ktorym skonczylem czytac watek. Wychodzi na to, ze i tak musze szukac topicu o X360 manualnie, zeby moc kliknac na magiczny przycisk "goto last unread" (ktory to i tak nie dziala zbyt dobrze). Edytowane 10 Lipca 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Pewnie że można podyskutować, tylko przypomina mi się sytuacja z przed 3 stron. A czy teraz nie jest czytelnie? Tematy zbiorcze są na wprost oczu, zaraz jak się wchodzi do działu. Jeżeli spadną niżej to najwyraźniej będzie znaczyć że już mało komu się tam chce pisać. Dział GRY też miał swego czasu porządną drużynę przyklejony tematów. A teraz jak jest? Przyklejony najważniejszy plus ew. coś okazyjnego. To samo będzie w Konsolach. Dyskutować można, baa nawet trzeba ale jeśli Twoja dyskusja nadal ma opiewać na tym co napisałeś post temu to ja się z całej dyskusji odrywam. Jeśli nadal będziesz miał do mnie zażalenia to napisz na gg/pw a przynajmniej z mojej strony jestem Ci w stanie obiecać że prywatna dyskusja zostanie prywatną czyli między nami a nie jak to kiedyś Ty uczyniłeś i nadal czynisz? Koniec dyskusji z nim. Teraz pytanie do moderatorów i wyżej - czemu na tym forum od jakiegoś czasu o jakiekolwiek zmiany [czasem bardzo ważne] nie pytacie o zdanie użytkowników? Potraficie nas poruszyć tylko gdy trzeba wymyślić hasło reklamowe dla portalu? :huh: EDIT: Literówka. Edytowane 10 Lipca 2007 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Dyskutować można, baa nawet trzeba ale jeśli Twoja dyskusja nadal ma opiewać na tym co napisałeś post temu to ja się z całej dyskusji odrywam. Jeśli nadal będziesz miał do mnie zażalenia to napisz na gg/pw a przynajmniej z mojej strony jestem Ci w stanie obiecać że prywatna dyskusja zostanie prywatną czyli między nami a nie jak to kiedyś Ty uczyniłeś i nadal czynisz? Koniec dyskusji z nim. Teraz pytanie do moderatorów i wyżej - czemu na tym forum od jakiegoś czasu o jakiekolwiek zmiany [czasem bardzo ważne] nie pytacie o zdanie użytkowników? Potraficie nas poruszyć tylko gdy trzeba wymyślić hasło reklamowe dla portalu? :huh: EDIT: Literówka. Za bardzo nie wiem do kogo ten post był skierowany. Dud, nie mam pojęcia o czym piszesz :lol: Zażalenia? Nadal? Do Ciebie? Prywatna rozmowa? Uczyniłem? Nadal czynie? Huh, krejzolu, gdzię? bo troszeczkę chyba wylałeś z siebie prywatne smuty w nie odpowiednim temacie. Edytowane 10 Lipca 2007 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 thuGG Polowiczna metoda - Prawy dolny rog - opcja Tematy: Zawierajace moja odpowiedz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Idzie pogrzebać nieco w skryptach, aby w temacie zbiorczym była opcja "go to last unreaded" (przynajmniej o tematów związanych ze sprzętem)? Jak to będzie, to imo będzie wszystko ok (zawsze można oznaczyć dział jako wersje 0,7, czy beta :P ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Ta bo problemem jest dopisanie na koncu adresu w przeglądarce &view=getnewposti zaladowanie jeszcze raz strony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Ta, bo kazdy oczywiscie o tym wie, od podstawowki nam to wbiaja do glowy, jak moglem zapomniec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Teraz pytanie do moderatorów i wyżej - czemu na tym forum od jakiegoś czasu o jakiekolwiek zmiany [czasem bardzo ważne] nie pytacie o zdanie użytkowników?Wroc strone czy dwie, do poprzedniej dyskusji o reorganizacji - tam odpowiedzialem na to samo pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Jako szary user forum także chciałbym się w tym temacie wypowiedzieć. Poca, podałeś przykład forum o grach, gdzie nie ma (jest mało) przyklejonych tematów. Zgoda, to ma sens - ale zauważ że nikt nie domaga się przyklejania w podforum 'konsole' wątków o pojedynczych grach! Gdy tematy 'trzonowe' dla tego podforum (o poszczególnych konsolach) były przyklejone - było przejrzyście i milutko. Teraz są rozstrzelone i.. no co tu mówić, dla mnie jest to gorsze rozwiązanie. Nie bardzo rozumiem, co te przyklejone tematy tam przeszkadzały i decyzję o ich odklejeniu uważam za dość nieracjonalną. A tłumaczenia typu 'bo tak' ("Moja racja jest mojsza od Twojej. Koniec.") są dla mnie po prostu śmieszne. Tak samo jak gadka w stylu "temat sam się utrzyma". To po co w ogóle przyklejać tematy, skoro te chwytliwe i tak się utrzymają? Będziecie przyklejać tylko FAQ/Regulamin? Panowie, chyba nie tędy droga. EDIT: Żeby było jasno : absolutnie nie mam nic do Pocy (?), bo go w ogóle nie znam. Edytowane 10 Lipca 2007 przez pasztecik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Odnosze wrazenie, ze macie pretensje, bo zmiany zainicjowal poca. Tematy sa popularne, wiec nie spadna ponizej pierwszej strony (watpie, aby spadly ponizej pierwszych 10 pozycji). 3/4 zmian na forum nie powoduje wiekszego entuzjazmu u uzytkownikow, choc pozniej okazuja sie wygodne i intuicyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Tylko powiedz mi jak temat, ktory skacze po calej stronie ma byc wygodny i intuicyjny? Widze, ze strasznie ciezko sie przyznac do bledu, ujmy to nikomu nie przyniesie. Tak jak napisal pasztecik, gdy tematy o konsolach byly przyklejone, wtedy byl wyrazny podzial na hardware i software, teraz to sie miesza. Z tego co rozumiem przykleja sie zazwyczaj tematy najwazniejsze oraz te "najaktywniejsze", ale w subforum konsole wlasnie te tematy zostaly odklejone. Zeby bylo jasne, nie sprzeciwiam sie tym zmianom bo to poca je zainicjowal (nawet go nie znam) tylko, ze te zmiany sa pozbawione sensu. Do tematow trudniej sie dostac i tyle, obnizona zostala wygoda uzytkowania subforum wiec ludzie sie czepiaja. EDIT: Post juz raczej niaktualny, bo widze, ze tematy sa znowu przyklejone, dziekuje. Edytowane 10 Lipca 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 thuGG Odlepienie jest utrudnieniem? Dodatkowy ruch scrollem/slizg po touchpadzie to utrudnienie? :| Jesli tak to chyba bedzie lepiej zrobic sobie zakladke... To nie jest przeciez jakis cholerny system weryfikacji uzytkownika zeby na to tak narzekac IMHO :| Ach ktos nie byl twardy do konca i poszedl Wam na reke :D Fakt, forum dla uzytkownikow nie uzytkownicy dla forum :wink: polepie swoje ulubione [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 dziekuje Tylko tyle? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) thuGG Dodatkowy ruch scrollem/slizg po touchpadzie to utrudnienie? Jak sam napisales, jest to dodatkowy ruch, jesli nalezy wykonac wiecej czynnosci to znaczy, ze jest trudniej. Poza tym, trzeba jeszcze szukac wzrokiem tematu. Aha, prosze nie brac tego zbyt powaznie, tak tylko dywaguje. @fipa A co, bukiet róż chcialbys dostac dostać? :D Edytowane 10 Lipca 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Post 62 też nie był na poważnie. Więc się nie spinajmy :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Jak sam napisales, jest to dodatkowy ruch, jesli nalezy wykonac wiecej czynnosci to znaczy, ze jest trudniej. Poza tym, trzeba jeszcze szukac wzrokiem tematu. Aha, prosze nie brac tego zbyt powaznie, tak tylko dywaguje. Czlowieku, wpisz sobie tego posta do pamietnika i przeczytaj za kilka lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 @fipa, napisalem, zeby nie brac tego tekstu zbyt powaznie, naprawde nie chce sie sprzeczac za wszelka cene, peace. BTW, pamietnika nie prowadze, mozesz zapisac w swoim i przypomniec mi za kilka lat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Komu teraz z kolei nie pasowały małe bannerki z nickami i ilością GS itd. w temacie o "Baza Gamer Tags"?? :mur: :mur: Teraz aby zobaczyć czy Nierealny ma więcej GS ode mnie lub w co grał ostatnio musze kliknąc w link. Nie no genialne rozwiązanie :mur: Ludzie opamiętajcie się. Po pierwsze taki obrazek nie zajmuje aż tak wiele miejsca! Przecież Polska to nie kraj modemowców. 256kB/s to prawie każdy juz ma więc nie wiem w czym problem? A po drugie rzeczywiście temat jest i będzie taaaaak oblegany, że po prostu usunięcie paru obrazków było bardzo konieczne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Walnij sobie tak kilka razy łbem w sciane ja na emotach które wstawiłes to moze przypadkiem zauwazysz ze w postach obrazki cały czas są tylko nie wczytuja sie z serwera na którym sie znajduja/znajdowały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Walnij sobie tak kilka razy łbem w sciane ja na emotach które wstawiłes to moze przypadkiem zauwazysz ze w postach obrazki cały czas są tylko nie wczytuja sie z serwera na którym sie znajduja/znajdowały. A skąd mam niby wiedzieć że "są, ale się nie wczytują"?? Jest podpis obrazek a pod nim link. Dla mnie to równoznaczne z zalinkowaniem wyrazu. A po drugie po pomysłach jak ostatnie odklejenie tematów o X360 i PS3 (bo tak...bez racjonalnego wytłumaczenia), to można sie już wszystkiego spodziewać :? Zwracam honor w takim razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 Dobrze - przypadkiem wyszlo pewnie za sprawa userow. ZLE - TO WSZYSTKO NASZA WINA!!!!1111 :ploom: Sry nie moglem sie powstrzymac. Ciekawe kiedy zaczna na nas zrzucac awaryjnosc konsol... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...