M3Sj4sH Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Nowe gamplaye z demka... Jazda i tricki po mieście: http://www.gametrailers.com/player/28998.html - SD http://www.gametrailers.com/player/28997.html - HD Racing Action ( świetnie wyglądają takedowny w slow motion :D ): http://www.gametrailers.com/player/28943.html - SD http://www.gametrailers.com/player/28942.html - HD Online free run ( jest też i autobus dla Kucyka ): http://www.gametrailers.com/player/28937.html - SD http://www.gametrailers.com/player/28936.html - HD Stunt run: http://www.gametrailers.com/player/28933.html - SD http://www.gametrailers.com/player/28932.html - HD Oj gra przyniesie dużo zabawy... Zwłaszcza na live. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Na tych filmikach wyglada po prostu cudownie :D Nic tylko czekac na fulla :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Demo jest świetne, chociaż szkoda że takie krótkie (w sensie, mała dostępna lokacja). Jestem ciekaw czy premiera będzie w terminie takim, jaki obiecano. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Oby się wyrobili. Dzisiaj grałem na live i powiem, że mnóstwo zabawy mi dostarcza ta gra. :D Trzeba się umówić na jakąś partyjkę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Osobiscie tylko do jednego moge sie przyczepic. Jadac w miare ostroznie i oszczednie uzywajac stuna mozna zbierac punkty "godzinami". No i szkoda, ze nie mozna jezdzic uzywajac motion sensor'a - od czasu do czasu milo jest pomachac padem. BTW, moze mnie ktos oswiecic? Nie mam natywnej rozdzielczosci i niejestem pewien. Czy Burnout ma AA x2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Miły trailer przy muzyce Guns N' Roses. :) http://www.gametrailers.com/player/29030.html - SD http://www.gametrailers.com/player/29029.html - HD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Burnout Paradise na kolizyjnym z rzeczywistością :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ciekawe porównanie, ale ciężko było znaleźć bardzo podobne sytuacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Mocne, i jak widać nie tylko mi sie gierka skojarzyła z kawałkeim G'n'R ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ciekawe porównanie, ale ciężko było znaleźć bardzo podobne sytuacje.nie wazne, sama idea tego porownania brnie do tego, ze nowy burnout ma najrealistyczniejszy model zniszczeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 No gnie się to cudownie, a samo demko też jest 1szej klasy! Zapowiada się na kupno fulla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 a w miedzyczasie dostaniemy jeszcze addon do demka odblokowujący troszke wiecej miasta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Jedno ale, czemu 90% uderzeń w Burnout jest spowodowane odleceniem przednich kół ? :D Pomijając to, gra jest muah, cudowna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Jedno ale, czemu 90% uderzeń w Burnout jest spowodowane odleceniem przednich kół ? :D Pomijając to, gra jest muah, cudowna. Moze wzorowali sie na F1? U nich kola praktycznie zawsze odpadaja zeby rozproszyc energie uderzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 a ja jeszcze w dominatora nie zagralem a take down byl przepiekny jedyna gra oprocz gow-a ktora mnie potrafila zaciagnac do grania w nia przez kilkanascie dni No jesli wywala w tej czesci to co dorzucili w dominatorze, czytaj drift to bedzie znowu ekstra seria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 wow! :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) Może dziś to nie bardzo, ale jutro lub pojutrze. Może się ustawimy na partyjek, obowiązkowo headsety. Wczoraj graliśmy parę dobry godzin z pluskiem i draakiem. Gra jest tak zasysająca że przeleciały nam godziny między palcami ;] Edytowane 24 Grudnia 2007 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) Potwierdzam, miałem plany wymasterowania FM2, ale po invite'cie od Poci zupełnie zatraciłem się w Burnoutcie ;) Szkoda tylko, że niemal tradycyjnie zapomniałem headseta z Krakowa (tym bardziej jestem zły, bo mam teraz 2)- bez niego to tylko połowa frajdy. PS. Ale i tak momentami słyszałem jak się ze mnie śmialiście, nieładnie :lol: Edytowane 24 Grudnia 2007 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) Każdy gracz powinien nosić przy sobie dwie rzeczy w portfelu. Headseta i gumy ;] edit. A po co ci gumy impotencie? Poza tym co ten post wnosi do dyskusji? Otrzymujesz procenty. / Św.Mikołaj. Edytowane 24 Grudnia 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Jak to wczoraj z poczką stwierdziliśmy, ta gra ma drugie dno ;] No jesli wywala w tej czesci to co dorzucili w dominatorze, czytaj drift to bedzie znowu ekstra seria.eee... chyba nie wywalą, bo z tego co zauwazyłem w demku, to wśród onlajnowych rekordów jest min. ten za najdluzszy drift. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Panowie kiedy następna sesja? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 miałem plany wymasterowania FM2...Uuu... poważne plany... kupić te wszystkie auta to prawie cud... ale nie o tym ten temat :P Przy następnej partyjce czekam na invite'a Panowie :D PS: Poca, a wczoraj mówileś że ta gra jest nuuuuudnaaaa [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) o/t- wymasterowanie u mnie oznacza dojście do 40lvl (39 aktualnie) i zaliczenie jeszcze z 2-3 serii na gold'a. Znudziła mnie za bardzo FM2 (za mało torów), by walczyć o więcej ;) Edytowane 24 Grudnia 2007 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 moge wieczorkiem pyknąc partyjke, jak beda chetni to walić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 ALe walic w twoj samochod tak? Czy co? Bo nie kumam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Tak jest. Bedziemy walić... w samochody, cokolwiek by to znaczyło :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 Tak jest. Bedziemy walić... w samochody, cokolwiek by to znaczyło :lol: Tez chetnie zagram :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) Jak będziecie się "walić" dajcie znać chętnie się przyłączę :lol2: Edytowane 26 Grudnia 2007 przez Griszman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Wlasnie sie walimy. Zapraszam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Wal sie!! :D A tak zeby OT nie bylo: ktos wczesniej wspominal o jakims rozszerzonym demie. Wiadomo cos na ten temat czy to byl joke a ja go nie zajarzylem? Skakanie non stop po tych samych miejscowkach troszke zaczyna nudzic :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...