grzegrz Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 ja chyba o tym pierdziałem :D kiedys na poly o tym pisali, ze EA ma jeszcze rozszerzyć obszar miasta w demku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 zapraszam na walenie gdzies do godz 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 zapraszam na walenie gdzies do godz 23 okej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 zapraszam ponownie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 zapraszam na walenie gdzies do godz 23 to wy tak grupowo ...walicie??? :oops: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Znacie tego pana? ... bo pan ktory z nami grał (pochwalil sie ze mieszka na flodyrdzie) powiedzial ze nie wie kim on jest, ale my wiemy!!! wybiega on ze swojej budki na plazy gdy zrobimy w nowym burnoucie podwojna beczkę!!! :lol: Powinien byc za to achievement "wake'up mr. David". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Raczej on juz sie czolga po podlodze niz gra na x360. Pobawiem sie w tej grze troszke i jakos srednio mi pasuje. Strasznie krotkie sa wyscigi. Jutro gracie tez? moge od 12 do 24:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Raczej on juz sie czolga po podlodze niz gra na x360. Pobawiem sie w tej grze troszke i jakos srednio mi pasuje. Strasznie krotkie sa wyscigi. Jutro gracie tez? moge od 12 do 24:> Codziennie gramy :P Ja bede dzisiaj po 20 pewnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Tylko nie oszukuj Przemol! Bez wazeliny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) To jak to jest, że ostatnio nie wybiegł? Jak graliśmy już sami z Tompiorem to zrobiłem 2 beczki i nie ujrzałem go. Oszust! :( Edytowane 30 Grudnia 2007 przez M3Sj4sH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 a jak mogę dołączyć do walenia ? :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 a jak mogę dołączyć do walenia ? :F Musimy cie zaprosic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 takie cwaniaki 8) okej jak znajde czas to do kogoś napisze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 panowie nie walic sie dziś tylko na imprezy sylwestrowe jazda!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 http://www.allegro.pl/item292213864_burnou...owa_folia_.html No chyba gość trochę przesadził, już na Ultimie mają taniej... :huh: Miałem zamiar kupić gdzieś w preorderze, ale tak do 200zł max... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Mam nadzieje, ze ktos z was kupi w miare szybko pelna wersje i powie czy warto bylo. Pewnie tak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Na ea polska pisze że burnout paradise wyjdzie na PC:D http://ww1.www.ea.pl/games/10780,pcdvd/ ale na np. gamespot czy ign nie ma nic od burnout paradise na PC co ciekawsze na ea.com też nie widziałem nic o wersji PC. http://www.burnout.ea.com/home.asp?lang=us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Najwyrazniej osoba odpowiedzialna za polska wersje strony popelnila blad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ale np. w Hyperze(taki kanał jak masz np.Cyfra+) tam też widziałem Burnout Paradise na PC. Czyżby sie opierali na stronie EA POLSKA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 czy ktos z was sciagnal juz dodatki do dema?? ponoc multiplayer zostal rozszerzony do 8 playerów i dodano kilkanascie nowych zadań, a jakoś na dniach powinna zostac odblokowana wieksza część miasta... jesli mnie pamięc nie myli ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Niby cośtam dodali, ale 14 stycznia ponoć ma to zniknąć i zostanie normalne 'stare' demo - sam jeszcze tego nie sprawdzałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 czy ktos z was sciagnal juz dodatki do dema?? ponoc multiplayer zostal rozszerzony do 8 playerów i dodano kilkanascie nowych zadań, a jakoś na dniach powinna zostac odblokowana wieksza część miasta... jesli mnie pamięc nie myli ;p A czy to wazne? W tym miesiacu wychodzi full to pewnie ilosc ludzi online na demie sie znacznie zmniejszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 http://allegro.pl/show_item.php?item=293751947 Sa inni odwazni? ;) Z komentarzy wychodzi, ze raczej walka nie ma. A w porownaniu z preorderem za 250 to CONAJMNIEJ okazja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) NIE CZKAM AŻ DO KONCA ZAKOŃCZENIA AUKCJI!!!Jakoś mnie to zdanie nie przekonuje... ;) W ogóle ta okładka chyba nie zgadza się z oryginalną... EDIT: a jednak mnie przekonałeś mastha ;) Edytowane 6 Stycznia 2008 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Czemu tylko 140zl?!?! I czemu dopiero teraz sie o tym dowiedzialem? :D No i z tej aukcji wynika, ze te plyty juz ma a przeciez premiery jeszcze nie bylo. No i plyta w opakowaniu zastepczym :D Edit: Z tego co widze, to gre kupili: mastha, poca i bania? :D Edytowane 6 Stycznia 2008 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Nie wiem co zrobi, nie interesuje mnie to, ale jak mnie zrobi w bambo to pojade tam i bedzie mi te oryginaly musial wysr..c, daleko nie mam <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ryzyko jest, ale kupiłem. W razie czego Jacek f_pier... mu za nas trzech ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Dojedziemy go we trzech! :D Ale myślę, że nie będzie potrzeby - wydaje się być wiarygodny... Pewnie wystawi kolejną aukcję z Paradisem za pare dni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 jakie farty :D ja o suchym pysku nie bede siedzial i tez kupie jak znajde okazje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) To chyba "promocja" z serii tych, które kiedyś mieliśmy w tesco ;] Edytowane 6 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...