Skocz do zawartości
nrl

Burnout 5: Paradise

Rekomendowane odpowiedzi

No proszę:

:D

Na rewersie kilka rysek, ale jest OK! :)

Jedyne zastrzerzenie to opakowanie - koperta na CD + koperta bąbelkowa to chyba jednak za mało jak na możliwości Poczty Polskiej ;).

No ale udało się odebrać w jednym kawałku.

Właśnie odpalam! :D (na wszelki wypadek wypnę wtyczkę od neta :P)

UPDATE: Pfff, przejechałem przez 'warsztat' i +5GS :P

No to jak teraz podlaczysz x0 do neta i m$ zobaczy, ze masz 5GS za warsztat to po ptokach :D

Chociaz z drugiej strony, jestesmy zwyklymi ludzmi, widzimy, ze jest gra to kupujemy. Nie nasza wina, ze ktos nam sprzedal przed premiera wiec chyba nie ma sie czego bac ;) Ten gosciu, ktory nam sprzedal tylko problem moze miec ;p

Edytowane przez Tompior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jak teraz podlaczysz x0 do neta i m$ zobaczy, ze masz 5GS za warsztat to po ptokach Chociaz z drugiej strony, jestesmy zwyklymi ludzmi, widzimy, ze jest gra to kupujemy. Nie nasza wina, ze ktos nam sprzedal przed premiera wiec chyba nie ma sie czego bac

Zacznij sie zastanawiac czy naprawde wszystkie Twoje przemyslenia sa warte postowania, prosze Cie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolizje raczej takie jak w demie. Póki co odblokowałem cztery samochody - kurde jeden fajniejszy od drugiego :P, miasto potężne, soundtrack (jak zawsze w Burnoutach) dobrze dopasowany, przeciwnicy dość agresywni - coś pięknego :D

Nie wiem czy w demie też tak było, ale wydaje mi się, że wibracje nie są zbyt dobrze 'zgrane' z uderzeniami - ktoś kto grał więcej w demo pewnie się jutro wypowie na ten temat ;)

400 smashy, 120 billboardów, 50 super jumpów - kto to wszystko objeździ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bania: ale te samochody naprawde sie od siebie roznia czy jest tak jak w poprzednich czesciach, gdzie byly praktycznie 4 typy samochodow a wsrod tych rodzaji poszczegolne maszyny roznily sie tylko maksymalna predkoscia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzn. po każdej wygranej odblokowuje się INNY samochód (miałem już jakiegoś pickupa, tunera i coś a'la pimpmobile :P).

Po wygranym rajdzie, żeby dodać go do złomowiska (a zarazem móc nim jeździć) trzeba zrobić na nim takedown przy pierwszym spotkaniu na ulicy.

Natomiast ustanawiając czas w Road Rule dostajesz zaktualizowaną wersję samochodu, którym ten czas ustanowiłeś - mam nadzieje, że nie zamotałem ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka pytań:

Czy po przegranym wyścigu mozna go od razu zrestartowac i rozpoczac od poczatku?

Czy mozna sie teleportowac do juz odkrytych wyscigow?

Czy sa wyscigi z sztywno wyznaczona trasa bez mozliwosci jej samodzielnego wyboru?

Tryby gry tylko takie jak w demie?

Czy jest tryb w ktorym zbiera sie okreslona ilosc takedownow?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@UnS

1. Nie, rajd kończysz na linii mety i tam zostajesz.

2. Nie, musisz dojechać na to skrzyżowanie i wcisnać gaz z hamulcem.

3. Możesz jechać którędy chcesz, byle jak najszybciej na metę. Dodatkowo dojeżdżając do skrzyżowania są wskazówki gdzie jechać (podczas rajdu).

4. Wszystkich jeszcze nie sprawdzałem, ale wygląda na to że jest ich więcej niż w demie.

5. Tak, jest tryb ROAD RAGE - freeride'ujesz z przeciwnikami po mieście nabijając takedowny.

Jak to mozliwe ze do takich Kielc doszlo w dzien, do Lodzi w 2...

Że niby do JAKICH? :P Słuchaj, przesiadka z Żuka na Kangoo robi różnice - priorytety na drugi dzień :P

@kucyk no do takiego cuda to mi jeszcze troche brakuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widział ktoś może gdzieś skan całej okładki z Paradise'a? ;)

@mastha (niżej) Myślałem o oryginalnej okładce pasującej do płyty, a nie jakimś paskudnym NTSC-custom :P

Coś takiego dokładnie:

Dołączona grafika

Edytowane przez Bania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj gierka doszla :D

Hmm, wydaje mi sie, ze te rozne achievmenty sa troche za latwe. Godzinka gry i juz jest zrobionych z 6 achievmentow.

Muzyka mi sie podoba, mapa duza, wyzwan tez duzo ;) Chyba bedzie duzo godzinek grania.

@down: no tez racja, ale np: dostac rampage mozna w minute (20 punktow za to) a znalezc wszystkie 400 skrotow (tez 20 punktow) troche trudniej... :P

Dziwna ta punktacja :)

Edytowane przez Tompior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chce ktos dzisiaj przetestowac multi? ;)

Aha, testowaliscie juz "show mode" czy jakos tak? Odbija sie samochodem i trzeba zgniatac innych. Po skonczeniu "pokazu" mamy full turbo i wiecej kasy ;)

Edytowane przez Tompior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napewno tak, skoro jest z instrukcją i w pudełku z oryginalną okladką...

PS: Do premiery to ja chyba tego Paradise'a skończę - już 75% ^_^

EDIT: Jednak to pudełko nie jest oryginalne - to Amaray ;)

EDIT2: http://allegro.pl/item297647068_burnout_pa...l_inteligo.html - i znowu "Poprostu pogralem i sprzedaje"... :?

Edytowane przez Bania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, proste! ;]

Jest ktoś z Was w stanie zrobić Stunt Run'a na milion punktów...? Za nic w świecie nie może mi to wyjść... :|

Podpowiedz: zrob podwojna beczke z flat spinem 360+ stopni to dostaniesz multiplier x 4 albo x6 juz nie pamietam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi