kucyk Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 ale zesmy pojezdzili, masakra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Pograne, co? :D My zakończyliśmy sesję z tym Szwedem i ziutkiem o 3:30 :P Dziś powtórka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Odpowiedz tkwi już w twojej wypowiedzi, słowo-klucz: sesja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) Pograne, co? :D My zakończyliśmy sesję z tym Szwedem i ziutkiem o 3:30 :P Dziś powtórka? nie jestem pewien czy bede mogl, musze zrobic kurs na lotnisko, po za tym mam jeszcze swoj Paradise w lozku :D Bania - gdzie jest ta mapka ze wszystkiem questami o ktorej wczoraj wspomniales? Edytowane 29 Stycznia 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 @mastha hehe, no nasza sesja wyglądała nieco inaczej ;) @kucyk http://www.mycheats.com/view/section/19733...radise/xbox_360 Że też sam to znalazłem po odkryciu wszystkich smashy billboardów i jumpów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Jacys chetni na sesyjke wieczorem? Jak cos to dac znac w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 ja bym zagral :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam Zastanawiam się nad zakupem Burnout Paradise lub DMC4. Czy jest to coś (190zł :D ) warte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Że tak zapytam od wczoraj zacząłem zwiedzać miasto Burnouta i z chęcią się umówie na jakieś ustawki na XBL :> Ktoś chętny ? XBL caapooone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) BTW czy ktos sie orientuje kiedy ma wyjsc DLC do Burnouta? Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Burnout Paradise coming to PC Criterion Games has today announced that the award-winning Burnout Paradise is being rebuilt specifically for the PC. The game will be the first Burnout title ever made for the PC, offering expanded multiplayer, enhanced online features and community driven content. :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Pewnie multi na pc bedzie na wieksza ilosc aut niz 8 ;p A taka ciekawostka: Burnout paradise w teledysku http://pl.youtube.com/watch?v=L3lNZ0u_ghw&...feature=related Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 szybkie pytanie: o co chodzi z tym napisem Incoming i Oncoming w lewym, dolnym rogu ekranu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 O ruch uliczny? Jak jedziesz pod prad to takie cos wyskakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Mastahu wiem, że wyskakuje ale pojawia się przy tym także ilość yardów czy coś takiego. Czy to nie ma czasami wpływy na doładowanie nitro? Jak jadę za kimś w tunelu aero lub ucieknę przez czołówką w ostatnim momencie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 jak jedziesz pasem pod prad to masz oncoming i im dluzej przejedziesz tym wiecej nitro dostajesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Yeah, zaliczyłem dziś wszystkie jumpy, smashe i bilboardy ;] Ale jestem z siebie zadowolony :D btw, strasznie słaba ta gierka, najgorszy burnout w jakiego grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 No co Ty... nie podoba Ci się skakanie autem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Yeah, zaliczyłem dziś wszystkie jumpy, smashe i bilboardy ;] Ale jestem z siebie zadowolony :D btw, strasznie słaba ta gierka, najgorszy burnout w jakiego grałem. ZART?! :blink: Po mega nedznym Revenge, ta czesc jest to po prostu niebo i ziemia. IMO to jest najlepszy Burnout to date, Takedown tez sycil, ale tutaj open world rzadzi. Jedynie to brakuje mi starego crash mode, bo to odbijanie sie od jezdni faktycznie ssie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 (edytowane) Zgadzam się... ale tylko ze słowem "IMO"... Słabizna i tyle. Te odbijanie piłeczek to jakiś żart chyba, a free roaming zepsuł całą zabawę - po kiego komu te głupie skakanie po mieście, naprawy i malowanie fur? To burnout czy need for speed? I bynajmniej nie jest to tylko moja opinia, wiele osób narzeka na tą odsłonę serii - wystarczy poprzeglądać tematy poświęcone grze, na różnych forach konsolowych... A revenge nędzny? To tylko twoje zdanie. I żeby nie było-nie jestem znudzony tą serią i to nie wpływa na moje odczucia co do gry :P Edytowane 30 Maja 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Malowanie moze i zbedne, ale naprawy? Bardzo to wydluza i umila road rage, ktory jest moja ulubiona dyscyplina. A free roaming? Przeciez eventow jest tyle, ze praktycznie na kazdym skrzyzowaniu jest cos do zrobienia, skonczysz na 2gim koncu miasta to bierzesz cos najblizej i dalej jazda. A Revenge byl nedzny, nie dosc ze to popluczyny po poprzednich czesciach to jeszcze nijak nie wygladal na next-genowy tytul. Na PS2 moze i faktycznie byl spoko, ale jako pierwszy Burnout na nowe konsole chyba jednak zawiodl. Nie wniosl do serii nic nowego, a Paradise (bez wzgledu na to czy sie podobal czy nie) jest jednak zdecydowanie bardziej urozmaicona (patrzac przez pryzmat poprzednikow) pozycja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Niestety ale mam takie samo zdanie jak leborg... Każdego Burnouta na PS2 (no dobra - Dominatora nie grałem) wciągałem od razu, nie mogłem się oderwać. A Paradise? Kupiłem, pograłem 2 godzinki może, odłożyłem na półkę i od 2 tygodni tak leży. Gra może i jest dobra, ale trochę straciła z "burnoutowości" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) Malowanie moze i zbedne, ale naprawy? Bardzo to wydluza i umila road rage, ktory jest moja ulubiona dyscyplina. A free roaming? Przeciez eventow jest tyle, ze praktycznie na kazdym skrzyzowaniu jest cos do zrobienia, skonczysz na 2gim koncu miasta to bierzesz cos najblizej i dalej jazda. A Revenge byl nedzny, nie dosc ze to popluczyny po poprzednich czesciach to jeszcze nijak nie wygladal na next-genowy tytul. Na PS2 moze i faktycznie byl spoko, ale jako pierwszy Burnout na nowe konsole chyba jednak zawiodl. Nie wniosl do serii nic nowego, a Paradise (bez wzgledu na to czy sie podobal czy nie) jest jednak zdecydowanie bardziej urozmaicona (patrzac przez pryzmat poprzednikow) pozycja.No ciężko oceniać porta z ps2 pod względem grafiki. Paradise stracił na dynamice względem poprzedników i bliżej mu teraz do need for speeda niż do burnouta... Po zaliczeniu wcześniejszych części i przejechaniu ~25h (63%) tej, myślę, że mam prawo do własnej oceny. Edytowane 31 Maja 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 BTW czy ktos sie orientuje kiedy ma wyjsc DLC do Burnouta? Burnout Paradise Cagney update coming 10th July '08 Criterion Games Announces Date for Cagney Software Update Today, we're able to finally unveil the release date for the Cagney software update! This is our 3rd and most ambitious software update yet! It will be available for free at 09:00am UK time on Thursday 10th July '08. If you've missed the stories we've run so far, you can hit the Cagney tab at the top of this page and see all our Cagney blog entries in one place or check out the following summary of features: 3 New Freeburn Game Modes: • Road Rage 8-player team event. One team must race through a series of Paradise City checkpoints. The other team must stop them. Cue incredible chases and battling through the city, tons of voice communication as players co-ordinate their efforts. • Stunt Run (vs) Pull stunts to score points - hit barriers, billboards and ramps; ace barrel rolls, flat spins and massive airtime to score big. Everybody competes to simultaneously - hit your rivals to kill their scores and gain multipliers. • Marked Man A player is selected at random and everyone gangs up to take them down. The Marked Man scores for reaching the end point intact and taking anyone down along the way. 70 New Freeburn Challenges • 70 new timed multi-part Freeburn Challenges • Leaderboards for these challenges that log your best time (as well as those people who did it with you) Vehicles • Hunter Olympus • A secret Criterion Car! New liveries • Rossolini Tempesta Dream • Two fan-created liveries – the Oval Steel Racer and Inferno Hippie Van • A secret Criterion livery! Ranked Race Changes • Too much to report in this blog entry but click here for the full breakdown! Custom Soundtracks • Custom Soundtrack support on PS3 Other high-priority fixes and updates • If you're in a 3 or more player challenge and a player drops out, the remaining players can still complete it (subject to it being a challenge that can handle this!) • "Previously" section on the search games list now displays Challenges, Today's Best and Freeburn game modes, making it loads easier to decide which game you want to join • You can now view Leaderboards and Options in an online game • You can now mute other online players in the show players screen • You can now mute yourself if you have a PS3 Eye/Eye toy • We've increased time-out for online races, and if all players complete the races within the timer, then you go straight to results • The Airfield has been changed to help with the drivability of the area and make it a little easier to complete the hoop challenges • Online cars now show damage - roll up to the start in a half-destroyed Hunter Cavalry and everyone else will see it! • Added an stronger display message if you rule all of Todays Best • The Easy Drive menu & Challenges page now loops from top to bottom • Fixed the navigation system so that it takes into account the next check point in a race • Fixed traffic not reappearing in Freeburn after a no-traffic race • Fixed online races using Lawrence Road – it's been reporting finish distances with a little inaccuracy • Revised 30+ car resets following crashes • All new sound effects added for Easy Drive • Driving backwards in Road Rage now ends the event as it does in Marked Man • Option to invert camera axis for the look around camera on right stick • Online player information made accurate on the instance a player goes through a checkpoint in races • If you set VOIP mix to zero it is now saved correctly • 1080i support for "almost HD" sets • Improved the Standard Definition rendering on PS3 • New highlight to show the player in Today's Best • Easy Drive fades out if it's unused for 20 seconds • Boost chaining no longer possible by drifting in open areas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 No slicznie!! :D Nie moge sie doczekac (w koncu!!) Road Rage-a, a i ten Stunt Run Versus tez moze byc kozacki. Rozumiem, ze dodatek bedzie za free? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 This is our 3rd and most ambitious software update yet! It will be available for free at 09:00am UK time on Thursday 10th July '08.Trzecie zdanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 WItam, gram od nie dawna w ta gre, i mam pytanie, przechodzac wyscigi tzn szukajac ich na mapie, gdy wygram ktorys z nich to nie znika on z mapy , i czasami wchodze w ten sam wysciag, czy mozna jakos wylaczyc oznaczenia na mapie tych tras ktore juz przejechalem? bo po co to samo jezdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 z tego co pamietam to po wygranych wyscigach przy ich ikonach pojawiaja sie takie "V" ptaszki :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 http://kotaku.com/5022191/burnout-paradise...ntroduce-planes Jakoś sobie tego nie wyobrażam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 (edytowane) Pomóżcie, bo zaraz coś mnie trafi... Zostały mi 2 stunty do Burnout Elite, dokładniej te zaznaczone na mapce: Probówałem już kilkanaście(dziesiąt) razy, najbliżej miałem 480k i jak się rozwaliłem to prawie padem o ścianę rzuciłem :lol2: Znacie jakąś łatwą trasę w pobliżu na której te 500+k w 45 sekund nabiję? :) edit HA! Udało się :) nareszcie Burnout Elite License xD edit2 No i 100% z singla ~~ 715gs Edytowane 21 Lipca 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...