Igorkalin Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Koniec Pandemic Studio Oo? http://news.cnet.com/8301-10797_3-10400753-235.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo2006a Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ja pogralem dluzsza chwile na Radku HD4890 i problemow nie mialem, super plynnosc. Stery 9.11 Dirt2 hotfix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ja pogralem dluzsza chwile na Radku HD4890 i problemow nie mialem, super plynnosc. Stery 9.11 Dirt2 hotfix.jaki masz system operacyjny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 JA rowniez na HD4870. Gralem prawie godzine i nic. Stery 9.12 RC2 pod winXP. Ogolnie gierka z mega klimatem. Super dialogi i humor. Na razie fabula i sama rozgrywka przyjemna mimo ze nie jakos specjalnie wymagajaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Widać tylko na najnowszych radkach są kłopoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorkalin Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Problemy są na Windows 7 i Vista z kartami ATI, sam czekam na Fixa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 (edytowane) Na wszystkich radkach są problemy na systemach W7/Vista jak wcześniej lgorkalin napisał (chociaż są też posty że na xp i ati też niektórym nie działa). Nie zmienia to faktu, że ati poleciało po całości. Edytowane 5 Grudnia 2009 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ironiczne jest to, że sygnuje tą grę swoim logo. Macie problemy przy wychodzeniu z gry pod Win7/Vista? U mnie nieraz trzeba zamknąć grę z menadżera zadań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 odwieczne problemy ati w grach. to juz staje sie normą. ja na W7 nie mam problemow z wychodzeniem z gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorkalin Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Wychodzi na to czy ktoś ma radeona hd 2600 czy hd 5870 to nie pogra :). i na co pre-order, jak i tak trzeba czekać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 odwieczne problemy ati w grach. to juz staje sie normą. ja na W7 nie mam problemow z wychodzeniem z gry.Nie uważasz przypadkiem, że to może być wina producenta gry, a nie samego ATi ?? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carmamir Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Mi nie odpowiada słaba interakcja ze światem (malo zniszczen, samochody prowadza sie strasznie sztucznie), w ogole jest jakos dziwnie. Problemow nie odnotowalem, gierka fruwa plynnie na maxa na 4850, problem jednak jest taki ze nie wciagla mnie ta gra,a szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Nie uważasz przypadkiem, że to może być wina producenta gry, a nie samego ATi ?? <_< Coś dużo tych producentów się myli ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Nie uważasz przypadkiem, że to może być wina producenta gry, a nie samego ATi ?? <_<Rozumiem, że producent gry mógł odwalić fuszerkę, ale czy nie uważasz, że jeśli się jest sponsorem gry jak w tym przypadku ATI to nie powinni dać QA (quality approved) i gra nie powinna ukazać się na rynku ? ATI nie dba kompletnie o klienta, support mają do bani (a w zasadzie go nie mają). Pozwolili użyć swojego loga tak tylko da sportu, żeby być lepszym od nvidi ? Jeżeli tak to nie mam pytań.... To jest robienie klientów w ch... Pomijając fakt, że w wielu grach są różne kwiatki na kartach od ATI, więc nie do końca byłbym przekonany o winie developera gry. Czemu pod każdą grę musi ATI wypuszczać odpowiednie sterowniki żeby to jako tako działało ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Nie uważasz przypadkiem, że to może być wina producenta gry, a nie samego ATi ?? <_< troche to dziwne, bo takich gier jest kilka w roku. ktos powinien cos z tym zrobic. uwazasz ze producenci gier uparli sie, na to zeby ich gry na ATI chodzily zle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Czemu pod każdą grę musi ATI wypuszczać odpowiednie sterowniki żeby to jako tako działało ?Stery sterami, rozumiem jesli wniesie to np. wiekszy framerate, ale te ich hotfixy - tego nie rozumiem. Nie przypominam sobie bym ja mial jakies "graficzne problemy" na swoim GTXie. Nowa gra? Instaluje i gram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Płacisz to grasz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Płacisz to grasz :PNie rozumiem, przeciez Ojejku tez placil - kupil AMD. Gra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Cały problem polega na oszukiwaniu w sterownikach przez producenta. Gdyby były zgodne w 100% ze specyfikacją DirectX wszystko śmigałoby idealnie - patrz konsole, bazujące przecież na chipach ATI i Nvidii. Na piecach liczy się wyciśnięcie każdej klatki i przeskoczenie konkurencji, stąd nieustanne poprawki do poprawek. Rozumiem że wydawca gry może za "dopłatą" dodać jakieś bajery dla jednego rodzaju kart, ale w takim utrudnianiu użytkowania jak tutaj, to nie ma po prostu interesu. Chyba że po prostu zabrakło im czasu na konsultacje z Ati :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Problem w tym, ze takie "atrakcje" to ma przewaznie 1 producent gpu, a nie 2. Ja nie mialem problemow z Shiftem, ja nie mialem problemow z Wiedzminem mimo mieszania ostrego w sterownikach. Tymczasem to 1 producent mial z tym problem. To oni wydaja stery oznaczone jako "hotfix". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) Problem w tym, ze takie "atrakcje" to ma przewaznie 1 producent gpu, a nie 2. Ja nie mialem problemow z Shiftem, ja nie mialem problemow z Wiedzminem mimo mieszania ostrego w sterownikach. Tymczasem to 1 producent mial z tym problem. To oni wydaja stery oznaczone jako "hotfix".Ukończyłem Wiedźmina na Radeonie 2900XT i nie przypominam sobie, abym miał jakieś problemy. ATi wydaje stery raz na miesiąc plus od czasu do czasu hotfixa NV wydaje czasami po kilka sterowników w miesiącu i o czymś to świadczy. NV też zdarzają się wpadki. Sprawa jest prosta ktoś zawalił ATi nie jest tu bez winy, ale najbardziej winny jest producent gry czy w ogóle istnieje coś takiego jak kontrola jakości w tej firmie wydają grę na rynek która nie działa na 30% konfiguracji komputerowych na świecie. Edytowane 6 Grudnia 2009 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Firekage ty za to masz jakis problem z tym ze chyba straciłeś na akcjach ATI albo zjarałeś kilka kart od nich czy cos. Co nie czytam na tym forum to jakty piszesz to w 99% jeczysz na ati . normalnie masakra. zacięła ci sie płyta? Ja mialem grafy i nv i ati i jakos zyje w szczesciu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ukończyłem Wiedźmina na Radeonie 2900XT i nie przypominam sobie, abym miał jakieś problemy. ATi wydaje stery raz na miesiąc plus od czasu do czasu hotfixa NV wydaje czasami po kilka sterowników w miesiącu i o czymś to świadczy. NV też zdarzają się wpadki. Sprawa jest prosta ktoś zawalił ATi nie jest tu bez winy, ale najbardziej winny jest producent gry czy w ogóle istnieje coś takiego jak kontrola jakości w tej firmie wydają grę na rynek która nie działa na 30% konfiguracji komputerowych na świecie. 1. nV i czeste wpadki bo wydaja czesto stery? Zartujesz ;) Czesto bo DBAJA o kilienta, zapewniaja support swoim produktom, a o tym AMD chyba zapomina. 2. Wiesz, jesli zwala sie na producenta to zaczynam sie zastanawiac i to powaznie czy nei jest to czasem oszukiwanie samego siebie. Sterowniki do kwestia AMD. Developer przesyla gre, team od sterow moze ja sobie testowac, jesli dali QA to znaczy, ze...albo sprawdzili i dzialalo, albo ich nowe drivery sa zwalone, a po Shifcie, Wiedzminie, MW2 widze, ze to drugie i developer nie jest tu niczemu winny. Przypomnij sobie "batmangate" i zale. Firekage ty za to masz jakis problem z tym ze chyba straciłeś na akcjach ATI albo zjarałeś kilka kart od nich czy cos. Co nie czytam na tym forum to jakty piszesz to w 99% jeczysz na ati . normalnie masakra. zacięła ci sie płyta? Ja mialem grafy i nv i ati i jakos zyje w szczesciu :D Proste - place, wymagam. Poczytaj sobie co pisal Ojejku do supportu AMD o supporcie AMD i wydanych pieniadzach. Oczywiscie nie mam nic do tych, ktorzy wywala kase i maja w 4 literach pisanie, a ciesza sie, ze to w ogole dziala. Cos jeszcze - jak w sigu zobacze 58xx to porozmawiamy na powaznie, w momencie, gdy nie masz karty za 1500 i mozesz grac na starej tak chyba nie wiesz jak mozna sie wk...po wydaniu kasy i czekaniu non stop na fixy, na czekaniu az cos naprawia. Ja to przerabialem, z 4870 czekalem 6 mc az mi AF wroci, ktory "zgubil" byl jeszcze w listopadzie 08, a pojawil w ponownie marcu 09. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Firekage - zadziwiającym dla mnie jest fakt, że najbardziej jęczysz Ty - posiadacz GPU od zielonych. Natomiast ludzie z HD58xx nawet nie pisną. Czyżbyś był ich rzecznikiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) A moze wstyd sie przyznac ze zrobilo sie gowniany zakup? Ja powiedzialem ze kart od ATI juz w zyciu nie kupie. Wystarczy ze w co drugim topicu o grze czytam jak ludzie maja problemy z tymi kartami (stery), czego o NV powiedziec nie mozna. I takie sa fakty bo chyba nikt sobie problemow z glowy nie bierze. ps. a po drugie co mnie obchodzi czyja to wina, ati czy producentow gier, nie bede wspieral poszkodowane (jesli tak naprawde jest) ATI przez zlych producentow gier tylko po to zeby sie pozniej uzerac z niedzialajacymi grami czy smiesznie niska wydajnoscia w nowym tytule. Nie potrafia sobie poradzic to NVIDIA korzysta, a kto woli sobie zaoszczedzic problemow to wiadomo co kupi... Edytowane 6 Grudnia 2009 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Firekage - zadziwiającym dla mnie jest fakt, że najbardziej jęczysz Ty - posiadacz GPU od zielonych. Natomiast ludzie z HD58xx nawet nie pisną. Czyżbyś był ich rzecznikiem? Szkoda, ze nie czytasz...pisalem na kogo powoluje sie, pisalem gdzie to jest, pisalem rowniez - wieloktoenie - ze zale sa na AMD.COM bo tutaj to w ogole malo kto wie o problemach czy bledach. Tutaj to sie "zajmuja" ludzie 3d markami... Jako, za nie lubie rozmawiac bez konkretow, masz kilka od wlasicieli... : W Saboteur nie da się grać na ATI, kosmos co się dzieje... to przebiło nawet witcher-a laugh.gif Nie da się grać, wszystko się zwiesza i jest "kupa" na ekranie. Najlepsze jest to, że jest logo ATI na ich stronie oficjalnej. Wejdźcie sobie http://www.pandemicstudios.com/thesaboteur/node i spójrzcie na dół na loga producentów (logo ATI widnieje też na pudełku z grą oczywiście). ATI jest jednym z głównych sponsorów tej gry. Jak to zatem k... możliwe, że posiadacze kart ATI nie mogą grać ? Nawet jak developer gry odwalił fuszerkę, to jakim cudem ATI dało QA i pozwoliło to wypuścić ? Idziesz do sklepu z grami, patrzy jest gra X, dobre recenzje dostała, chciałeś ją kupić, ale myślisz "a co jak na ATI mi nie będzie znowu coś działać?", nagle zauważasz logo ATI i myślisz "w końcu gra wspierana przez ATI, to bankowo będzie mi super chodzić i nie będzie żadnych niespodzianek", zachodzisz do domu, instalujesz i Cię krew zalewa... WTF?! Oficjalnie stałem się wrogiem ATI... (to nie tylko moje słowa, bo dużo ludzi tak zaczyna mówić na różnych zagranicznych forach, włącznie z ich własnym). Mam nadzieję, że nie będę w przyszłości zmuszony do kupna "tylko" produktów ATI. Tu macie linka do topicu na forum ATI. Napisałem też oczywiście posta tam. tutaj cos jeszcze : Spyre, will NOT explain you that because the only thing he does here is lying to customers like me or you. He does not even understand the basic and simple business rule "customer pays customer demands". A short story here... I went to game store and saw The Saboteur title. I've read some reviews before (which were good by the way) so I decided to buy this game, but the only thing that was troubling me was "will it work on ATI? without any glitches?". Then, suddenly I noticed the ATI logo on the box and I thought "finally, the game supported by ATI, it must work very well and without any glitches". I bought the game, went back to home, installed it and guess what ? What the HELL ?! This is f.king ridiculous... It's a shame, but it seems that ATI does not have a shame. They should blush for shame. I could even understand that the game developers f.cked up the work, but how the hell ATI gave it QA and allowed them to launch it on the market ? This is f.cking joke, so many titles with so many glitches and so bad support... I wish ATI sales will go sharply down in the following year and nvidia or whoever else will kick your a.ss. a takze tutaj : http://forums.amd.com/game/messageview.cfm...thread=y#bottom tutaj : http://forums.amd.com/game/messageview.cfm...p;enterthread=y rowniez i tutaj : http://forums.amd.com/game/messageview.cfm...p;enterthread=y ( i kolejny raz na AMD trzeba zmieniac nazwy exekow, a o tym przeciez przecietny Kowalski wie doskonale...no bo czemu by nie? Przy okazji - znowu AI? Czyli boost poszedl sie kochac?) cos co znam z serii 48xx : http://forums.amd.com/game/messageview.cfm...p;enterthread=y cos jeszcze : http://forums.amd.com/game/messageview.cfm...p;enterthread=y New cards have issues DUH because they are new. Deal with it or wait a while to buy new hardware. *sigh* I guess nobody actually searches for things anymore. Witcher is fixed in the next drivers, GTA4 is mostly fixed in the next drivers but it is complecated to fix so wont be totally fixed for a while. Star Wars Force Unleashed is limited to 30FPS by the game developers on any graphics card including Nvidia ones. Why they did that you would have to ask them. @spyre You got to be joking, right ? New cards have issues DUH because they are new. Deal with it or wait a while to buy new hardware. This statement only proves that AMD doesn't care about end user at all. This is not an argument, this is an invalid excuse! If you and all AMD/ATI don't understand that whatever end user buys it must work without any malfunction etc, then I have no questions and no offence but you all should simply go study and get some education. End user does not give a sh.t to what you are saying "New cards have issues....". By the way, If they have issues it should be written on the box. Moreover it should be even put in the advertisments! If it was there I and more people would not have bought it! When it comes to Star Wars Force Unleashed, I DO know that it is limited to 30fps, but it DOES run much smoother on the nvidia cards and it is also limited to 30fps on them! Nie chce mi sie reszty przytaczac. Nadal uwazasz, ze oni sie nie skarza i nic nie pisza? Kwestia tego czy wiesz gdzie to jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) Krótko i na temat: Mniemam, iż nie podoba Ci się tutaj na forum, gdyż rzekłeś: 'bo tutaj to w ogole malo kto wie o problemach czy bledach. Tutaj to sie "zajmuja" ludzie 3d markami...' 1. Jeśli nie podoba Ci się tutaj - nikt cię nie zmusza do zaglądania. 2. Nie wszyscy mają czas na czytanie wszystkich możliwych serwisów o gierkach i kłopotach z kartami graficznymi, ale dzięki Firekage można się dowiedzieć o istnieniu mniej banalnych dyskusji :) Gwoli dopowiedzenia: Ludzie przecież doskonale wiedzą, że na ATI są problemy - od zarania dziejów tak się dzieje. Jednak kupują te karty z uporem maniaka i później narzekają. Zatem: - albo kupuję ATI i godzę się na mniej lub więcej problemów, - albo nie kupuję ATI PROSTE Edytowane 6 Grudnia 2009 przez shooter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 ludzie z kartami nvidii rowniez zglaszaja problemy z saboteur, nie jest ich tyle co ati ale sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Sek w tym, ze gdzie jest chocby najmniejszy problem z ATI, tam pojawia sie dzielny firekage by zwalczyc czerwona zaraze i wyniesc zielonych na piedestal. Widzialem gameplay z gry i byl czarnobialy, potem duzo screenow kolorowych, wiec jak to jest z ta gra? bo czarnobiala mnie chyba nie zacheci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) Krótko i na temat: Mniemam, iż nie podoba Ci się tutaj na forum, gdyż rzekłeś: 'bo tutaj to w ogole malo kto wie o problemach czy bledach. Tutaj to sie "zajmuja" ludzie 3d markami...' 1. Jeśli nie podoba Ci się tutaj - nikt cię nie zmusza do zaglądania. 2. Nie wszyscy mają czas na czytanie wszystkich możliwych serwisów o gierkach i kłopotach z kartami graficznymi, ale dzięki Firekage można się dowiedzieć o istnieniu mniej banalnych dyskusji :) Profil portalu. Chcesz znac problemy? Wejdz miedzy innymi na guru3d. Tam wlasnie o tym pisza bo tam sprawdzaja nie smarki ,a gry. Czy ja walcze? Bzdura. Ja nikomu nie polecam ZADNEGO produktu, ja nie polecam nawet nVidii, a jedynie pisze o problemach, by ewentualny kupiec wiedzial ocb i z czym to sie je, a czasem nawet...pisze jak sobie z tym poradzic - temat o 58xx. Gwoli dopowiedzenia: Ludzie przecież doskonale wiedzą, że na ATI są problemy - od zarania dziejów tak się dzieje. Jednak kupują te karty z uporem maniaka i później narzekają. Zatem: - albo kupuję ATI i godzę się na mniej lub więcej problemów, - albo nie kupuję ATI PROSTE Nie, zapomniales o opcji numer 3 jak i numer 4 : -w sklepie mi polecili bo jest na to hajp, bo sie swietnie sprzedaje, a ja nie mam pojecia wiec doradzono i kupilem(akie cos przezywa wiekszosc Polakow przy zakupie czegokolwiek bo takich swiadomych, o ktorych Ty piszesz to jest na "palcach" jednej reki i to ci, ktorzy wiedza czyms sa wortale tematyczne. Tyczy sie to wszystkiego, od kompow do auta i budowy domu) -kupilem bo bylo o 100 tansze od nVidii... Sek w tym, ze gdzie jest chocby najmniejszy problem z ATI, tam pojawia sie dzielny firekage by zwalczyc czerwona zaraze i wyniesc zielonych na piedestal. Widzialem gameplay z gry i byl czarnobialy, potem duzo screenow kolorowych, wiec jak to jest z ta gra? bo czarnobiala mnie chyba nie zacheci... Jesli dla Ciebie najmniejszym problemem jest np. to co ludzie widzieli w Wiedzminie, albo w Shifcie (+ problem z obciazeniem CPU) to faktycznie mozemy zaczac polecac to czy tamto. Czemu nie? Jesli dla Ciebie normalna sytuacja jest po zakupie nowego, bardzo wydajnego produktu - a taki jest 58xx - ze na stery czeka sie po pare miesiecy to czemu nie, nie ma problemow. Najmniejszy problem? Kpisz. Juz pisano tutaj, ze nie trzeba grac we wszystkie gry. No jasne, po zakupie grafy bede jeszcze wybieral tytuly, ktore jej pasuja. Ten cytat powinien dostac nominacje :lol2: Edytowane 6 Grudnia 2009 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...