Skocz do zawartości
ra-v

Saboteur

Rekomendowane odpowiedzi

Masz ty synek problem z rozumieniem tekstu czytanego i jego interpretacji masz...

Mialem 4850, mam 5850 nie mialem problemu w zadnej grze, jedynie problem z atikmdag ale to samo sie dzieje na nv i nv ma swoj odpowiednik. Dla ciebie problem jednej karty z jedna gra = problem calej firmy i wszystkich gier. Ogarniesz sie w koncu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzialem gameplay z gry i byl czarnobialy, potem duzo screenow kolorowych, wiec jak to jest z ta gra? bo czarnobiala mnie chyba nie zacheci...

Czarno-biały obraz jest tylko w okolicy okupowanej przez nazi. Są do tego pewne detale mocno zaakcentowane czerwonym kolorem i czasami leje się tego czerwonego całkiem sporo. Strefy gdzie ruch oporu ma przewagę stają się kolorowe.

Giera to taki dobry, poprawiony choć niepozbawiony pomniejszych błędów lub po prostu lepiej dopracowany, przeniesiony w realia II wojny Red Faction. Oczywiście bije go bez dwóch zdań. Dodano elementy skradania i te "assassin'owe dachy" co w rezultacie stworzyło całkiem miłą mieszankę z ciekawą koncepcją graficzną.

Dodam jeszcze, że twórców mocno ponosiła fantazja.

Pozdrawiam urodzonych sabotażystów.

Edytowane przez qqrydza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za mało grałem by coś więcej napisać, ale napiszę jeszcze coś o wymaganiach, u mnie lata na full w 1680x1050 i jest super płynnie, tylko ciekawi mnie czemu fraps pokazuje ok 30fps, jak na oko jest grubo ponad 50fps, bo gra jest bardzo płynna.

Hmmm... to dziwne, bo u mnie gra chodzi jakoś niezmiernie cienko. Na mieście często spada do 15fps a czasem niżej i na pełnych detalach w 1280x1024 nie daje się grać. To irytujące bo grafika zbyt rewelacyjna nie jest.

Może jest jakaś rada na takie działanie? Sterowniki mam w wersji 195.62.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi