Grucela Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 No panowie typujemy wyniki na dzisiejsze spotkanie IV Rundy Pucharu UEFA... Przypominam sotkanie rozpocznie sie o godz 21:00... Ja optymistycznie typuje 2:1 dla Wisły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topcat Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 2:0 dla Wisły :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 hmm... coś mi się zdaje że jednak tym razem wisła zostanie "spłukana" więc 3:4 dla lazio [zostane wyklęty?] chociaż chciałbym żeby wisła wygrała ghyhyhy .::Wisła Pany ::. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Wisla 2:0 Lazio :) To wariant optymistyczny Wisla 2:2 lazio :( Wariant pesymistyczny Lazio ma problemy z kluczowymi pilkarzami, wiec tu jest szansa dla Wisly :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Wisla 2:0 Lazio Lazio ma problemy z kluczowymi pilkarzami, wiec tu jest szansa dla Wisly :P :D http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=6196...n=Top+zdj%EAcia Wisła też ma :( :( oby "Żuraw" zagrał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Ja jestem realista :) Nie mozna miec tyle farta 2-0 dla Lazio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 heh, 3-1 dla Wisły :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Ja tam jestem za wislom no ale stawiam 2-1 dla Lazio :PPPPPPPPP tak jak powiedzial jonathan trzeba byc realista:)))PPPPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 2-1 dla lazio. :( A w rewanżu tak jak z parmą...... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleej Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Wisla wygra 2:1 dla wisly !!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le, normalnie tak samo jak przed MŚ. Dla mnie wariant optymistyczny to jeśli Wisła przegra stosunkiem max. 1 bramki lub zremisuje. Nie daję im zbyt wielkich szans na zwycięstwo w Rzymie, natomiast jeśli nie stracą tam zbyt wiele to w Krakowie mogą się odbić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 1:1 będzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 LEGIA góra :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 1:1 będzie :wink:Też tak mi się wydaje :D :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 LEGIA góra :P :DWszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że to Wisła gorą 8) :D A tak wogóle to będzie 2:1 dla Wisły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 2-1 dla wisły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 1:1 będzie :wink:Też tak mi się wydaje :D :? :?Bądźmy optymistami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 1:1 będzie :wink:Też tak mi się wydaje :D :? :?Bądźmy optymistami ;) W zyciu trzeba byc optymista bo inaczej zginiesz a tak w ogóle to mzoe mnie Wisła zaskoczy i bedzie 2:1 dla niej :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Nie wiem jak bardzo ale wygra wisła!! ;) Mam taką nadzieję :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 1:1 będzie :wink:Też tak mi się wydaje :D :? :?Bądźmy optymistami ;) W zyciu trzeba byc optymista bo inaczej zginiesz a tak w ogóle to mzoe mnie Wisła zaskoczy i bedzie 2:1 dla niej :wink: :D Ale to jush byłby CUD :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 to kto wygrał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 jeszcze nikt jest remis 1-1 i koncowka pierwszej polowy:)))))))))))))))))))))))))) jak nrazie dobrze:PPPPPP hehheheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 jeszcze nikt jest remis 1-1 i koncowka pierwszej polowy:)))))))))))))))))))))))))) jak nrazie dobrze:PPPPPP hehheheh Jak na razie typy moje i BLANTMENa sie zgadzaja :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 jeszcze nikt jest remis 1-1 i koncowka pierwszej polowy:)))))))))))))))))))))))))) jak nrazie dobrze:PPPPPP hehheheh Jak na razie typy moje i BLANTMENa sie zgadzaja :D :D juz nie 2:1 dla Lazio po 1 polowie... :( zobaczymy co bedzie w drugiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 o K.U.R.W.A w D.U.P.E! :x Jaki pech! Bramka Samobujcza w takim meczu................. Ale itak wygramy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 buahahahahahaha WISLA 2 BRAMKI STRZELILA !!!! tylko jedna w swoja bramke - lol lol lol a teraz sie zacznie jak lazio wpusci kilku zawodnikow... bo graja skladem z 2 zawodnikami z podstawowej 11... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 2:2 ewentualnie 3;2 dla Lazio :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 hehehe najwyzej ich zgladza ale jak by nie bylo to dwie bramki maja strzelone:)))))))))buahahahhaahahh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 juz 2:1 ???!!!!!!! shit, i to samobój, nie no pipol do roboty z Lazio i wygrac ten match Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 ŻURAW !!!!!!!!!!!!! I GOOOL 2:2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...