AVENGER Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Chyba faktycznie trafili na bechowy egzemplaz, albo ja trafilem na dobry :). Mam juz tydzien ta plyta i w tym czasie zainstalowalem wszystko co wczesniej na PIII mialem i tylko LanChat nie dziala (ale o naturze tego programu juz pisalem). A co do BSOD mailem tylko 1 :) 5 minut temu jak przeczytalem o tym, i wzburzony chcialem napisac ze zadnego nie mam. No i jak na zlosc, pisze forum.purepc.pl i... wszystko sie syplo :):), ale to 1 raz od tygodnia, a jak mowie wwzystko testowalem, i wygrzewalem tez ostro :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObiwaN Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Jade 3 dzien na tej plycie i wszystko jest poki co oki. Zadnych BSODow. Moze chcieli ja na maxa wyzylowac i przegieli troche :lol: . Swoja droga mogli by wiecej szczegolow podac. Pozdrafki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Jade 3 dzien na tej plycie i wszystko jest poki co oki. Zadnych BSODow. Moze chcieli ja na maxa wyzylowac i przegieli troche :lol: . Swoja droga mogli by wiecej szczegolow podac. Pozdrafki Jakie masz wyniki testów w porównaniu do poprzedniej płyty pod P4? U mnie jest cieniutko... Dual Channel nic nie daje(w stosunku do I845D) :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...