Sysak Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) Hej. Mój kumpel spłodził coś takiego bajki.xorg.pl Proszę o opinie nt. "serwisu", szczególnie nt. estetyki. Strona dopiero wystartowała i będzie stale rozwijana. Mam nadzieję, że się spodoba, to piszcie co. Ja powiedziałem kumplowi, że za dużo ma tych dupereli na głównej (np. kto jest na forum, linki, dzisiaj, ostatnie tematy, najaktywniejsi, ostatnie tematy itp. ) Kto za? Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zapytań do SQL: 28Troszkę dużo.. Skórka ciemna, ładna i przejrzysta. Tylko dlaczego nie ma nic w stopce o autorze templatki? Czy zostawienie jednej linijki tekstu to tak dużo? Przecież nic nie płacisz za ten styl.. Bloki Dzisiaj i kto jest na forum bym wywalił - po co mi takie informacje? Dlaczego żeby zobaczyć posty muszę być zalogowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Pomysł może i ciekawy, ale czy wypali zobaczymy. Stanowczo dziwne żeby się logować żeby zobaczyć co jest na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 a kreskowka.pl znacie? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...