Gość Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 WOOOOOOOOW, Anathema, jade na 100% One Last Goodbye czy Judgement (utwor) na zywo byloby nice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 WOOOOOOOOW, Anathema, jade na 100% One Last Goodbye czy Judgement (utwor) na zywo byloby nice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 tia... ciekawe, czy Saxon w tym roku dotrze, czy też znowu im samolot spitoli :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deryl Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ja sie wybieram, bilecik jush od tygodnia lezy i czeka na to wspaniale swieto Metalu <peace> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 ja bilet mam juz ale nie mam $ zeby dojechać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 ja jendka nie jade ;[. no coz moze w przyszlym roku :) za to slyszalem ze ma byc w polsce Manowar :) (tak zapoiwedzieli na koncercie :) ), na to pojade na 101% :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...