mechl!k Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 LINK Tak żeby sie upewnić - nawet jeżeli zamówie to nie mam szans na kupno tej płyty za taką cene, rajt? ;> No bo w koncu: Mimo dołożenia wszelkich starań MASTERCOM S.C. nie gwarantuje, że publikowane dane techniczne, informacyjne oraz ceny nie zawierają uchybień lub błędów, które nie mogą jednak być podstawą ewentualnych roszczeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Nigdy nic nie wiadomo. Można spróbować, bo w sumie nic się nie traci, a można zyskać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sough Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 @mech: Nie tylko mastercom ma taką cenę :). http://www.komputronik.pl/Plyty_glowne/Asu...pelny,id,38923/ że publikowane dane techniczne Cena to chyba nie dane techniczne :). Rób screeny, zamawiaj mobo i czekaj. Zawsze przecież możesz powiedzieć, że ceną wprowadzili Cię w błąd i rezygnujesz z zakupu :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) @mech: Nie tylko mastercom ma taką cenę :). http://www.komputronik.pl/Plyty_glowne/Asu...pelny,id,38923/ Cena to chyba nie dane techniczne :). Rób screeny, zamawiaj mobo i czekaj. Zawsze przecież możesz powiedzieć, że ceną wprowadzili Cię w błąd i rezygnujesz z zakupu :). Doczytaj cytat mechl!ka do końca że publikowane dane techniczne, informacyjne oraz ceny Po za tym w komputroniku towar jest niedostępny, a nawet jeśli by był to by go nie sprzedali. Był chyba już podobny temat o pomyłce na komputroniku (albo było to napisane w innym temacie dotyczącym sklepów)... Chociaż tak jak pisze lukmek nie zaszkodzi spróbować... Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 poszukaj czy nie napisali czegos ze info zawarte na tej stronie nie stanowaia oferty w rozumieniu ustawy. i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) Zamówione :) Sami się wkopali :P Z tego co widzę podają cenę w PLN i EURO. Pewnie to, co miało być w EURO napisali w zakładce PLN, a na E się przeliczyło samo i tak zostawili Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez Ghazi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Własnie ten fragment chciałem wkleić: "Złożone zamówienie stanowi umowę w rozumieniu Kodesku Cywilnego Zobowiązuję się do odbioru i zapłaty za zamówiony przeze mnie towar." No nic, zobaczymy.. ;] Chociaz watpie czy sprzedadza taki sprzet za taka cene - ale z gory mowie - jezeli uda sie to conajmniej Ghazi przesyła mi 6paka.. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Była kiedyś jak c2d wchodziło taka akcja też z asusikami, juz nie pamietam dokładnie jakimi, gdzieś jest w podforum intela opisane (ale głęboko) i wszystkim anulowali zamówienia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 moze sie cioty nie skapna ;) pozatym jak cos to sad ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) Z tego co mi wiadomo (vide - sprawa z Jeepem z Allegro), to kliknięcie w "zamawiam" i "potwierdzam zamówienie" jest zawarciem umowy. Sami napisali "w świetle Kodeksu Cywilnego bla bla" :) Czekamy zapewne do jutra na rozwój wypadków. @Linoge - myślę, że sąd to przegięcie w sprawie za pi razy oko 300zł (za tyle więcej bym ją pchnął), zanim zapadnie wyrok płyta bedzie warta 200zł :P Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez Ghazi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Mialem podobna sprawe z komputronikiem. Wtedy o hdd chodzilo kosztowal 25 zamiast 250. Zamowilem i oczywiscie anulowali. Hmmmm mysle ze zlozenie zamowienia i wplata na konto kasy za zamowiony towar zwiazalaby umowe. Bo nie sadze aby nie chcieli oddac kasy za mobo zamowione. Wtedy zawsze zostaje sad konsumencki/sprawa cywilna. No risk no fun :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Znalazłem: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2217490 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Nop tylko zeby wplacic kase oni musza potwierdzic zamowienie - taka procedura. Chyba zeby wplacic kase na konto bankowe podane na ich stronie.. Za duzo kombinowania.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) m!k mi też zamów :lol: W końcu nadarzyła się okazja żeby się przesiąść na AM2 :lol: ok też zamówiłem ;] Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Dowóz do klienta 0,8 x [odległość w km] zł. Niezbyt korzystne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) @WDK - ja wybrałem kuriera za 17PLNów :) Punkt n-ty regulaminu: "(...)MASTERCOM S.C. zastrzega sobie prawo do zmiany cen. Po złożeniu zamówienia ceny nie ulegają zmianie, aktualizacje cen nie wpływają na ceny przedstawione w zamówieniu (...)" złożyłem zamówienie, cena nie ulegnie zmianie EDIT: Cena zmieniona! Było: 261,08zł Jest: 273,00zł .... Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez Ghazi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) fajny temat!!! proponuje zmienic nazwe na: "JAK WYRUCHAC MasterCOM?!" :D i to w dodatku Pan Moderator gra pierwsze skrzypce! ladnie to tak? Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez rosolini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 A widzisz coś w tym złego? ;> Nie sh4k0walem im strony, po prostu pokazuje okazje ;) Wiec lepiej kupuj bo jak widze zapas sie konczy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 ... jest tylko jedno ale nie ma płyt na magazynie ;] up: a to moderator nie może już korzystać z okazji? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) wyglada mi to na ewidentny blad w opisie - czy jak ktos sie pomyli, to zaraz trzeba go "okrasc, skopac i zgnoic"? a moze straty na Waszych "zakupach" bedzie musial pokryc pracownik firmy, ktory zarabia 1000 na reke a jedyna jego wina polega na tym, ze zla cene wpisal!? troche to nie fair moim zdaniem. ale robta co chceta - powodzenia Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez rosolini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 dla mnie to nie jest oszustwo, to samo co sprawa autek na allegro po kilka dziesiat zloty jesli nie umieja wypelniac formularzy to ich sprawa ;] pozatym co to dla takiej firmy kilka kilo zlotych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Mmmm Zamówiona jedna sztuka, z dowozem kurierem 278zł ;) CZEKAM! (Jutro wpłacam im na konto) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Heh, powtórka z rozrywki z P5W64 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Keee? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witam, Niestety towar jest niedostepny na dzien dzisiejszy, zamowienie zostanie anulowane. Pozdrawiam XYZ Hehs.. mozna było sie spodziewac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Napisałem im, że nie życzę sobie anulowania zamówienia i z chęcią poczekam, aż płyta będzie znów dostępna :P Nic nie odpisali :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Również napisałem maila, że chętnie zaczekam aż będzie dostępna.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Heh, a ja dzwoniłem i nie da się nic z baranami załatwić. Stwierdził ze mogę jedynie złożyć zamówienie ponownie i gdy płyta się pojawi zostanie do mnie wysłana lecz po nowej cenie. Zostawiamy to czy robimy dym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 cena sie nie zmienila wlasnie sprawdzalem czyli teoretycznie musi byc sprzedana za taka cene. Mozna powalczyc z nimi. Jak sie nie zgodza zawsze mozna pokombinowac np z sadem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Ja bym powalczył, ponieważ denerwuje mnie ich postawa via telefon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...