blood_brother Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Aż dziwie się, że jeszcze nie ma tematu o tym. Wszelkie informacje, jak i trailer, tutaj: http://www.warhammeronline.com/english/home/ Prawdopodobnie nasze mordki będą miały banany na sobie jeszcze w tym roku. Myślę, że będzie to nie byle jaki konkurent dla WoWa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zapisu na bete: eu - http://www.war-europe.com/#/subscription/ (pod opera 9.10 co nie smiga za dobrze, pod ff ok) us - https://betacenter.eamythic.com/signup.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeWho Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Znowu DxDiag wymagany. :? Moje aktualne liczydlo nidyrydy uciagnac tego ustrojstwa... Czy jakiś dobry człek posiadający znośny sprzęt użyczyłby mi plika z dxdiaga swojego konfi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Ja z kolei mam inny problem. Nie mogę nigdzie dołączyć tego pliku. :| Może przez Operę 9.20? Edit: dzięki Jin*. Edytowane 1 Czerwca 2007 przez Crosis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 no ciekawe ciekawe, może się na betę załapię :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Sto lat robia tego Warhammerq, juz 3 razy wydawca sie zminial ale skoro sa zapisy na bete to moze nareszcie sie pokaze :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 To ja sie zapisałem ciekawe jak to będzie wyglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 W świecie Warhammera jest osadzonych wiele książek oraz gier. Największą sławą cieszą się między innymi Warhammer Fantasy Battle (gra bitewna) oraz Warhammer Fantazy Roleplay (gra karciana). Na komputerze mogliśmy zagrać w Warhammer: Mark of Chaos, ale nie była to specjalnie udana produkcja. Jednak nadchodzi nadzieja, że na PC będzie można wreszcie poczuć atmosferę wiecznie trwającego konfliktu, a zadba o to Mythic Entertainment (część EA). Zapraszamy do zapowiedzi bardzo ciekawego tytułu miesiąc przed oficjalną premierą. Pełny artykuł pod tym linkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Wstep do artykulu jest zenujacy :) Karcianka w swiecie warhammera nazywala sie Warcry (nie wiem czy ktos w to jeszcze gra), a na PC mielismy dwie zajebiste gry z tego swiata poza kiepawym Battle March - czyli Shadow of the Horned Rat i Dark Omen - oba az ociekajace klimatem. Prosze o szybka korekte artykulu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 No tak, WFRP karcianka :lol: Poprawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Nowy CINEMATIC TRAILER promujący grę (ponizej link do wersji HD, można zassać lub obejrzeć online): http://www.gametrailers.com/player/38372.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) Z tego co wiem gry od Warhammera były bardzo udane ;o. Dziwny wstęp ale duży plus za to ze zaczynają sie u nas pojawiać zapowiedzi. można by pozbierać z forum pare info (czesto tutaj są szybciej niż na innych serwisach) i na ppc pisać wiecej zapowiedzi gier i samych newsów dotyczących gier. Zawsze to zwiększa popularność ;). A co do W:O - zapowiada sie naprawdę - fajnie :) szczególnie to RvR. Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EventcheD Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Istnieje już możliwość zamówienia pre-orderu gry (na gram.pl lub w sklepie EA). Jeśli kupisz grę na gram.pl dostaniesz gratis książkę. Kupując teraz uzyskasz dostęp do open bety (otwartej bety), która zacznie się 7 września. Gra będzie kosztować 119 zł (na gram.pl). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Rejestrować sie klucze już do bety daja ; ) http://www.fileplay.net/keys/warhammer "Congratulations!! WWWWAAAAAGGGGHHHH! Congratulations you have been accepted for the Warhammer Online: Age of Reckoning OPEN BETA! First of all here is your BETA key" ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faro666 Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Ja też dostałem key, coś nie tak za łatwo poszło:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) no faktycznie łatwo mozna dostac :) .... dobra, bo sie wkurzyłem, skad to sciagacie panowie :P ? zeby dobry transfer był i mozna było pausowac. Edytowane 5 Września 2008 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 A z tej strony, gdzie dostajesz klucz nie może być? :P http://www.fileplay.net/files/mmo/war/beta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) 8,5Gb.... Mogliby trochę okroić tą bete ;] Edytowane 5 Września 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Do aoc chyba z 10gb... po instalacji ponad 20gb, przecież to gry mmorpg, klient zawsze dużo waży. :) Dla porównania klient, same instalki wowa + patche 6,62gb (bo mam na hdd). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) taaki błąd macie? czy tylko u mnie? otwierane przez ie, z tego linka http://www.war-europe.com/#/subscription/ Edytowane 5 Września 2008 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Kurcze jaki tlok na serwerach z plikami do sciagania :) Troche chlopaki umoczyli bo mogli dac jakiegos torrenta na ten plik jeszcze by na uploadzie zaoszczedzili :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek8888 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 taaki błąd macie? czy tylko u mnie? otwierane przez ie, z tego linka http://www.war-europe.com/#/subscription/ Narazie wszyscy mają ten błąd bo nie została jeszcze włączona możliwość rejestracji na ich stronie :) Wszyscy muszą poczekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Taaaa a mi wywalil "sorki ale brak juz kluczy" :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f3jk Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) 8,5Gb.... Mogliby trochę okroić tą bete ;] To nie beta, tylko w nazwie. Open beta praktycznie jest to pełna gra jaka zakupisz tylko służy testowi serwerów pod naciskiem XXXXXXX graczy(nie tylko 50k z fileplay, bo bylo jeszce kilka innych losowan oraz innych stron z losowaniami ;) ), sprawdzeniu rzeczy których nie można było sprawdzić na closed becie gdzie ilość ludzi była nieporównywalnie mniejsza, gra już dawno pewnie poleciała do tłoczni, a to dlatego ze przez 10 dni musi być wypalona, zapakowana w pudla i rozesłana po świecie, a takie logistyczne historie zajmują jednak trochę dni. Wiec nawet jakby zostało te 5 dni to i tak by nic nie poprawili teraz bo to mogło by owocować innymi zmianami, na gorsze :) Kurcze jaki tlok na serwerach z plikami do sciagania :) Troche chlopaki umoczyli bo mogli dac jakiegos torrenta na ten plik jeszcze by na uploadzie zaoszczedzili :) Torrenty sa z euro beta ;] wystarczy poszukać :) Edytowane 6 Września 2008 przez f3jk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Ja niestety przespałem kluczyk... Jeżeli komuś się "znudzi" testowanie to serdecznie poproszę o kontakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 No wlasnie, moze ma ktos jakis jeden kluczyk na zbyciu Edit: Dzieki za podpowiedz ;] Congratulations!! WWWWAAAAAGGGGHHHH! Congratulazioni, sei stato accettato nella OPEN BETA di Warhammer Online: Age of Reckoning! Innanzitutto, ecco il tuo codice BETA: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek8888 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Wiadomo już może o której godzinie bedzie można sie rejestrować? Bo tak czekam od rana i sie doczekać coś nie moge... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Chyba są 24h opóźnienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f3jk Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Zarejestrowac sie bedziesz mogl pewnie na chwile przed uruchomieniem serwerow ktore to nastapi pewnie dzisaij w nocy, tzn jutro ;] o fakcie o której startuja serwery jak i rejestracja przeciez cie powiadomia, wiec spokojnie gra nie wystartuje bez ciebie =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...