Michaelius Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Mam nadzieje , ze jednak rusza dzis o polnocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 a ja jeszcze nawet nie zaczełem sciagac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Apropo sciagania - korporacja wielkosci EA nie jest w stanie napisac download managera , ktory dzialalby poprawnie na viscie 64 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 mi na xp ich downloader tez sie wiesza ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 U mnie poszło bez zawieszek itd. a korzystałem właśnie z downloadera i xp 64. Konta będzie można zakładać jutro od 8.30:-( Ci którzy już je mają pewnie zagrają już po 24. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f3jk Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 napisane jest ze po poludniu startuja serwery ;P wiec se nie zagraja po 24 ;] a po poludniu jutro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Udało się już komuś załozyć konto ? Bo miała być rejestracja o 8.30 a na razie nie działa (no chyba , że to dla innej strefy czasowej podali i u nas się otworzy o 9:30) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Do kiedy w ogóle będzie trwała beta? Bo nigdzie nie mogę znaleźć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) 14 dni, ale nie jestem pewien. Na jakimś forum niby parę osób się zarejestrowało, ale chyba mamy 1 godzinę poślizgu bo siedziba jest w Irlandii. No nic trzeba klikać co jakiś czas:-) edit: mi ponownie pisze, że rej. została wyłączona:-) Edytowane 7 Września 2008 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faro666 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 14 dni, ale nie jestem pewien. Na jakimś forum niby parę osób się zarejestrowało, ale chyba mamy 1 godzinę poślizgu bo siedziba jest w Irlandii. No nic trzeba klikać co jakiś czas:-) edit: mi ponownie pisze, że rej. została wyłączona:-) A mi przechodzi przez dwa albo trzy etapy rejestracji i potem jak mam wpisać wyraz z obrazka to kicha bo go niema poprostu :-( Czy ktoś już się zarejestrował?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 A mi przechodzi przez dwa albo trzy etapy rejestracji i potem jak mam wpisać wyraz z obrazka to kicha bo go niema poprostu :-( Czy ktoś już się zarejestrował?? Za ktorymś razem mi się obrazek pojawił. Acha i rejestracja nie działała mi spod FF3 a dopiero pod IE7 ruszyla. Teraz czekam na mail od nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmzeJ Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Też mam klucz i klienta ale za cholerę nie mogę się zarejestrować dochodzę do punktu 3 tworzenia konta i przy końcu przepisuję kody klikam dalej kręci się takie logo warhammera i wał piszę błąd i sorry. Na FF3 wogule nie działa reg na IE wyskakuje taki błąd jak wyżej opisałem. Może potem się uda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) Ja już mam konto ale również czekam na maila:-) U mnie zadziałało w ie7 w pozostałych pojawiał się obrazek raz na kilkadziesiąt kliknięć hehe. W sumie i tak serki jeszcze leżą więc każdy ma to samo, nawet US (a już powinni grać) ps. EmzeJ - klikaj co chwile w opcje nowy obrazek mimo błędu 414. To ponoć timeout, więc za którymś razem chwyci. Edytowane 7 Września 2008 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmit Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 ja mam w kółko ten sam obrazek ( nieważne na jakiej przeglądarce ) i nie mam opcji nowy obrazek , zanim się pojawił obrazek była ta opcja . I też mi wywala błąd 414... kod z obrazka :FWXH3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Ktos moze ma wolny cd-key ? Jesli tak to prosze o PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmit Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 kto się już zarejestrował i dostał maila ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 jak na razie tylko Michaelius i ja przeszliśmy rejestrację potwierdziło i niby wysłało maila. Zapewne parę godzin minie zanim go przyślą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmzeJ Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) Non stop wyświetla się ten błąd zaczynam się po woli irytować nie dość ze problem był z pobraniem klienta (downloader zawieszał się po pobraniu paru mega i nie mam pojęcia czemu zresztą w WoW też tak mam i muszę aktualki z stron ssać) to jeszcze nie można się regnąć. Zrzut z błędem: Błąd! Edytowane 7 Września 2008 przez EmzeJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmit Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) taki ja u mnie ^^... EDIT : Some of you are experiencing a 414 error. This is a time-out message, please wait a few minutes and try again. cytat z news'a ze strony głównej . Edytowane 7 Września 2008 przez Shmit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) najlepsze jest to, że każdemu wyświetla ten sam kod :) (ten weryfikacyjny) Edytowane 7 Września 2008 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Jak ty chcesz w to grac, jesli nie potrafisz przetlumaczyc tak prostego zdania? "niektorzy z was doświadczają błędu 414, oznacza to, że serwer zbyt długo nie odpowiada. Proszę poczekac parę minut i spróbować ponownie." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmit Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 uda się za tym razem jak będzie można zmianiać obrazek jak pokaże się okienko new image. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) Jak ty chcesz w to grac, jesli nie potrafisz przetlumaczyc tak prostego zdania? "niektorzy z was doświadczają błędu 414, oznacza to, że serwer zbyt długo nie odpowiada. Proszę poczekac parę minut i spróbować ponownie." Tyle to każdy wie. nie zmienia to faktu że dalej nie można sie zarejestrować. Coś tak widze że beta spaliła na panewie. W końcu miała sprawdzić jak warcraft zachowuje sie pod dużą liczbą użytkowników... No i sprawdziła... Edytowane 7 Września 2008 przez szpachla2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Tyle to każdy wie. nie zmienia to faktu że dalej nie można sie zarejestrować. Coś tak widze że beta spaliła na panewie. W końcu miała sprawdzić jak warcraft zachowuje sie pod dużą liczbą użytkowników... No i sprawdziła... Hehehe to się chyba nie do tej bety co trzeba zapisałeś:-) Maila wciąż brak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmit Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 oo już nie wyskakuje 414 tylko register is unavenlibe . MOże programiści się wzieli do roboty :) Według serwisu war-online.pl jest już ekipa naprawcza :) http://war-online.pl/ pierwszy news . tylko czekać aż udostępnią rejestrację a chyba będzie good :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 http://de.youtube.com/watch?v=j3aN7zVBv3w -oto jak przebiegał start bety dla Europy (koniecznie zobaczcie końcówkę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmit Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 udało się mi zarejsterować . wchodzicie odrazu na rejesterację http://www.war-europe.com/#/registration/ a nie przez stronę i wszystko mi od pierwszego momentu się udawało . :) powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faro666 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) http://de.youtube.com/watch?v=j3aN7zVBv3w -oto jak przebiegał start bety dla Europy (koniecznie zobaczcie końcówkę). che che che dobre btw w końcu rejestracja się powiodła, teraz zostało tylko czekać na maila który pewnie dojdzie za 13 dni :mur: :lol2: Edytowane 7 Września 2008 przez faro666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) Dostałem maila:-) Trwało to jakieś 5 godzin, jednak wyłączyli teraz logowanie całkowicie:-) Ha! Zasysam już patcha:-) Tylko cały dzień żeby założyć konto i aktywować klucz? Super support. Edytowane 7 Września 2008 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) Ja jeszcze nie, ale i tak strona nie dziala :) edit : 26h od startu i dalej g... edit2: nowa nazwa gry: Waithammer 41,400 - Age of Retrying Edytowane 8 Września 2008 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...