Wronek Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam Już za niecałe dwa tygodnie odbędzie się kolejna edycja Targów Tuningu Komputerów. Wszystkich moderów zapraszam do startu w konkursie modyfikacji. Nagrody jak zawsze będą bardzo ciekawe ;) Jeżeli masz ciekawego moda - pisz PM bądź mailuj na konkurs@targi.pc-tuning.pl Więcej info na stronie imprezy: http://www.ttk.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Szkoda, że mnie nie będzie na imprezie :cry: Pewnie będzie fajnie :wink: Udanej zabawy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 :ph34r: Projekt Power Plant in progress, premiera na TTK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfh13 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 (edytowane) A ja kurde 2 koła w poniedziałek mam :mur: o co tam od czego jest sesja B-) Liczę pojawienie się pewnego Pelzaka albo raczej jego reaktora :rolleyes: Edytowane 11 Kwietnia 2007 przez kfh13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 (edytowane) :ph34r: Projekt Power Plant in progress, premiera na TTKklimaty zbliżone do moich.. przynajmniej z nazwy :D Liczę pojawienie się pewnego Pelzaka albo raczej jego reaktora :rolleyes:a na mnie to co... :twisted: reactor bez pelzaka jest jak ryba, panie, bez roweru Edytowane 11 Kwietnia 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Skakal pes pres oves... :]]] ja najbardziej czekam na to ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Radziu dziabnij tam cos za stare dobre czasy... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) a na mnie to co... :twisted: reactor bez pelzaka jest jak ryba, panie, bez roweru Powinno być "reactor bez PelzaK'a jest jak ryba, panie, bez kaskady" .... Ot co :twisted: ..... i tak Was Carl0s pojedzie jak mytki :twisted: nie ma dwóch zdań. :twisted: Pozdrawiam. Edytowane 12 Kwietnia 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) will see :wink: Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfh13 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) Szykuje się Mortal Mod Kombat :lol2: Będę sekundantem stwierdzającym zgon przeciwnika :razz: Uprzedzam nie lubię walk Fair Play :rolleyes: Zwycięzca może wykorzystać pozostałości przeciwnika i przejmuje Dremel jego twórcy. Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez kfh13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 to moze od razu zróbmy zawody sumo mod :D.. bedziemy sie naparzać budami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 a co to, Carl0s jest tylko od krytykowania? zauważcie, że potrafi on docenić coś ciekawego i z polotem, a że takich modów jest na forum garstka to już inna sprawa... hmm, robić worklog PPP, czy zaczekać i napisac temat po konkursie...hmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 a co to, Carl0s jest tylko od krytykowania? zauważcie, że potrafi on docenić coś ciekawego i z polotem, a że takich modów jest na forum garstka to już inna sprawa... Może nie, ale za to potrafi zgnoić z polotem :D Poza tym ma całkiem fajne "commenty" względem modów :P Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 hmm, robić worklog PPP, czy zaczekać i napisac temat po konkursie...hmm robić wszyscy pewnie ciekawi co tam wymodziłeś tym razem ;] ja tez sie do tego zaliczam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Nie jadę, nie mam czasu, muszę zarabiać kasę na majowy wyjazd do Grecji, Za dwa tygodnie zapłaciłem 700 zł dojazd autokarem i teraz muszę zarobić trochę na kieliszek chleba który wezmę ze sobą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 albo ja ślepy jestem.. albo nigdzie nie ma planu targów.. o której zatem mam się stawić z modem aby zając sobie jakieś gniazdko? Ktoś coś wie, czy mam pisać do łorganizatora... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 albo ja ślepy jestem.. albo nigdzie nie ma planu targów.. o której zatem mam się stawić z modem aby zając sobie jakieś gniazdko? Ktoś coś wie, czy mam pisać do łorganizatora... :rolleyes: Plan już jest na stronie i najlepiej stawić się w sobotę z rana, albo jak możesz już w piątek wieczorkiem, po dalsze info proponuje zgłosić się do organizatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfh13 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 To zadaniem organizatora jest to abym ja nie musiał się niczego pytać. Cały pwr poobwieszali plakatami a nawet godzin otwarcia nie podali. NIEŁADNIE !!! :26: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 To zadaniem organizatora jest to abym ja nie musiał się niczego pytać. Cały pwr poobwieszali plakatami a nawet godzin otwarcia nie podali. NIEŁADNIE !!! :26: Będziesz miał okazję mu to osobiście przekazać :) Może nie popełni tego błędu następnym razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Tematu nie zdążę założyć, spać muszę zaraz iść, ale macie dwie trochę dupiaste fotki - już mi sie nie chciało bawić. Zdjęcia oddają 20% efektu rzeczywistego ;) Obecni na targach sobie oblookają dokładnie. enjoy » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 hahaha msn ales odstawil moda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Power Plant :lol2: rspct msn :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Nie spodziewałem się takiego moda. Spektakularny, niczym mod odkurzacza kiedyś. Ale wykonanie jak to w stylu msn - profesjonalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Msn czy to natchnienie tego gościa z niemiec co zrobił kompaw doniczce? tylko że ceramicznej Msn czy to natchnienie tego gościa z niemiec co zrobił kompaw doniczce? tylko że ceramicznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Wronek co to ma być? obudowy konkursowe na ziemi na jakimś korytarzu stoją :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfh13 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zabrakło miejsca :D Chociaż na początku wystawy były wolne stoły to organizator i wystawca nie chcieli sie zgodzić na pożyczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 a myślałem że konkurs na najlepsza modyfikcję to główna atrakcja targów :/ coś tu jest nie tak. dla mnie ogromny MINUS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Są już wyniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 są... bio-reactor nie zajął żadnego miejsca.... :)... jak zwykle to bywa.. publiczność patrzy tam gdzie są wyświetlacze LCD, ładne katodki i jeszcze żeby cos się ruszało... Choć czeski wojenny mod był faktycznie dobry, to zaraz za nim powinien być hammer, całkowicie wykonany ręcznie z MDFu. Ale kurde ramka z wstawionym laptopem i zainstalowanym linuksem medialnym... no bez jaj, to jest robota na 2 dni.. a niektórzy, wliczając mnie :) robili modo po kilka miesięcy i zajęli dalsze miejsca. Tak, że wyciągając wnioski.. zaczynam szykować moda na następny wrocek 2008... i czechy.. bójcie się... bo dobra passa minie :twisted: .. plan już mam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Szkoda, że nie wygrałeś PelzaK. Widziałem na zdjęciach inne mody. Moim zdaniem twój mod powinien się znaleźć w pierwszej trójce, jak nie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...