Beda Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witam. Mam problem z WinXP PRO. Od jakiegos czasu pojawiło się takie cuś, że po naciśnięciu klawisza q załącza się OUTLOK, a po naciśnięciu klawisza 1 załącza się wyszukiwarka plików na kompie :/ Dzieje sie tak zawsze, niezależnie, czy nie ma nic właczonego, lub np. w jakąś gierkę sie gra, jak nacisnę któryś z tych klawiszy, to gierka albo sie wyłacza, albo minimalizuje i włącza sie któraś z wymienionych aplikacji :/ Przeszukałem już chyba cały net i nigdzie nie mogę znaleźć jaiejś porady jak do tego sie zabrać, żeby to sie nie włączało. Każda porada mile widziana :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Może zdefiniowałeś sobie to jako skróty globalne w jakimś progsie typu tweak-xp or sth.? Przeskanowany komp antyvirem i adawarem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beda Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Nie używam takich programów wogóle, więc raczej wątpię. Mam avasta, i do tego Adaware i spybot i nic podejrzanego nie wykrywają. Żadnych podejrzanych programów nie mam powłączanych, jak spoglądam na menedżer zadań. Myśle, że albo jakis złośliwy syf z netu tak zrobił, albo przez prypadek. Nie wiem gdzie szukać co jest za to odpowiedzialne, - w rejestrze ?? czy gdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 A nie masz przypadkiem multimedialnej klawki, ktora po nacisnieniu przycisku uaktywnia te skroty? Ja kieds tez milem podobny problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beda Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Mam normalna klawiature bez dodatkowych bajerów. Nie wiem gdzie w windzie sa zdefiniowane skróty, w rejestrze chyba, ale nie wiem gdzie tego szukać i co zrobić jak znajde. Nie chce reinstalki robić albo formata, bo to wiadomo najprostsza sprawa. musze jakoś dojść do tego co i jakim sposobem włącza te programy. Bardzo to przeszkadza podczas gier, bo tak to sie juz przyzwyczaiłem, że podczas pisania textu jakiegos po naciśnięciu 1 albo q trza to wyłaczyc i można dalej pisać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...