Skocz do zawartości
Beda

Naciśnięcie Q Włącza Outlok :/

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam problem z WinXP PRO.

Od jakiegos czasu pojawiło się takie cuś, że po naciśnięciu klawisza q załącza się OUTLOK, a po naciśnięciu klawisza 1 załącza się wyszukiwarka plików na kompie :/

Dzieje sie tak zawsze, niezależnie, czy nie ma nic właczonego, lub np. w jakąś gierkę sie gra, jak nacisnę któryś z tych klawiszy, to gierka albo sie wyłacza, albo minimalizuje i włącza sie któraś z wymienionych aplikacji :/

Przeszukałem już chyba cały net i nigdzie nie mogę znaleźć jaiejś porady jak do tego sie zabrać, żeby to sie nie włączało.

Każda porada mile widziana :)

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie używam takich programów wogóle, więc raczej wątpię.

Mam avasta, i do tego Adaware i spybot i nic podejrzanego nie wykrywają.

Żadnych podejrzanych programów nie mam powłączanych, jak spoglądam na menedżer zadań.

Myśle, że albo jakis złośliwy syf z netu tak zrobił, albo przez prypadek.

Nie wiem gdzie szukać co jest za to odpowiedzialne, - w rejestrze ?? czy gdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam normalna klawiature bez dodatkowych bajerów.

Nie wiem gdzie w windzie sa zdefiniowane skróty, w rejestrze chyba, ale nie wiem gdzie tego szukać i co zrobić jak znajde.

Nie chce reinstalki robić albo formata, bo to wiadomo najprostsza sprawa.

musze jakoś dojść do tego co i jakim sposobem włącza te programy.

Bardzo to przeszkadza podczas gier, bo tak to sie juz przyzwyczaiłem, że podczas pisania textu jakiegos po naciśnięciu 1 albo q trza to wyłaczyc i można dalej pisać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi