hayabuza85 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 dzisiaj dostałem palita :) zainstalowałem sterowniki i : pytanie jak podłączyć dvi??bo jak podłączam tylko kabel dvi z karty do monitora to na monitorze wogole sygnału nie ma. Jak to sie podłącza żeby działało wszystko ładnie pieknie wiecie może??moze jest jakas kombinacja tego podłączenia :-P bede wdzieczny za jakies podpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hayabuza85 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 doszedłem do tego ze dobrze podłączałem wszsytko :) tylko miałem w biosie złe ustawienia :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Sprawdz kabel... Ja kupielm kabel DVI-I, ktory rozni się ilością pinów... Zapewne masz zly, sprawdz czy w twoim kablu przy DVI masz w srodku jedna kolumne wolną ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 A moze napiszesz jaki to monitor. Zakladam ze kabelbyl w zestawie z monitorem... Jezeli to samsung przytrzymaj klawisz ze znaczkiem strzalki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...