kojak_ct Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Od kidy wprowadzili regionalizacje bo jeszcze nie tak dawno wszystko było Region Free? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Kilka gierek juz polecialo na plejaku, i musze powiedziec ze diabelnie mimo wszytsko jestem przyzwyczajony do klawy i myszy Pozostane chyba przy wyscigowkach na PS ;] No a narazie czeka mnie zakup nowego monitora/tv, kierownicy, klawy i myszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Od kidy wprowadzili regionalizacje bo jeszcze nie tak dawno wszystko było Region Free?Od poczatku istnienia filmow na BR... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 A to ciekawe bo na forach poświęconych HDTV wszyscy kupują z amazonu i przy wszystkich widniał region free. ;) Filmy z allegro też są w większości z amazon. ;) @jonathan To czeka Cię nie mały wydatek. :D Zagraj w Drake's Fortune. Świetna gra. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 A tam monitorek i tak musze zakupic. Ile mozna na 19" siedziec Kurde po zlosci 940BF jeszcze nie chce wspoldzialac z PS3 ;] No i pozostaje dalej problem z komputerowymi glosnikami 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 http://allegro.pl/item357919925_sony_plays...gb_okazja_.html Fakt że bez gwarancji ale oferta interesująca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 nie wiem czy taka interesująca, jak za 1340zł masz nówkę http://allegro.pl/item357741348_nowa_konso...d_ss_leder.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 kurcze,fajnie sobie zapodac film w ps3 i ogladac go na psp lezac w lozeczku lub siedzac ten tego na ..kibelku :oops: ,zeby tak jeszcze gry odpalac z ps3 przez psp to byloby wypas :),w sumie gadget ale cieszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Z grami jest taka możliwość. Kilka tytułów na to pozwala. Na 100% znienawidzony LAIR. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 A leżąc w łóżku nie możesz oglądać filmu na PS3? ;) Ogólnie jest jakaś różnica między psp grubym a lite'em w możliwościach psp->ps3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Leżąc w łóżku nie koniecznie ale w kibelku aż miło posiedzieć. :) A różnic chyba nie ma. Bynajmniej ja o takich nie słyszałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 A to ciekawe bo na forach poświęconych HDTV wszyscy kupują z amazonu i przy wszystkich widniał region free. ;) Filmy z allegro też są w większości z amazon. ;)A zagladales ostatnio do Amazonu? Przy kazdej plycie stoi "region 1"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Mam pytanie i prosbe zarazem do posiadaczy PS3. Mam obecnie lapka na testy wyposazonego w ekran 16:9 i czytnik BD. Czy bylby ktos sklonny pozyczyc jakis film w tym standardzie? Moze byc Bond, moze byc cokolwiek - po prostu nie chce mi sie wydawac ~100 zeta na film tylko na potrzeby recki. Bede bardzo wdzieczny. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Mogę Ci użyczyć Bonda. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 PS2 outsells PS3 by 4M in 2008 Sony's next-generation PlayStation 3 console has been outsold by the PlayStation 2 during 2008, according to the latest sales figures. Despite the PS2 nearing its eighth birthday, the year ending March 31 saw the system sell 13.73 million units globally, compared to 9.24 million for Sony's PS3 machine. Źródełko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Mogę Ci użyczyć Bonda. ;)Bede bardziej niz dzwieczny ;) Daj w takim razie znac na PW co, jak, gdzie i dlaczego tak drogo? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Wyślij adres na PW to CI jutro wyślę. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Posiadacze ps3, czy słychać Wam podczas czytania płyt jak napęd bluray pracuje? Jak jest cicho takie ciche pyknięcia, może to przewraźliwienie ale jak czytałem forum ps3site to ludziom często padają czytniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Posiadacze ps3, czy słychać Wam podczas czytania płyt jak napęd bluray pracuje? Jak jest cicho takie ciche pyknięcia, może to przewraźliwienie ale jak czytałem forum ps3site to ludziom często padają czytniki taki dzwiek przypominajacy odczyt dyskietki? to zupełnie normalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Dokładnie taki Bartezjusz, thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 U mnie też słychać jak by co od roku. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Bo ta konsola ma to do siebie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Nie ma napędu który nie wydaje z siebie żadnego dźwięku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Klasyczny suikoden ma sie pojawic w PSN: http://ps3.ign.com/articles/876/876356p1.html Fajnie jakby tam powrzucali tez inne RPGi , ktorych juz czesto nie da sie kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Probowal ktos z was streemowac material w HD przez media center / wifi i czy dzialalo wam plynnie ? nie wiem czy to u mnie jest cos nie tak z siecia wifi bo mam freezy regularne co 2-3s cyzby wifi g to zamalo ? ostatecznie zostanie skretka.... chyba ze to wina konsoli ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Probowal ktos z was streemowac material w HD przez media center / wifi i czy dzialalo wam plynnie ? nie wiem czy to u mnie jest cos nie tak z siecia wifi bo mam freezy regularne co 2-3s cyzby wifi g to zamalo ? ostatecznie zostanie skretka.... chyba ze to wina konsoli ? Z pewnością WiFi sie nie wyrabia. Pamiętam jak kiedyś widziałem jakiś test to nawet w standardzie N wyciągnęli tylko 2,5MB/s, a w G było dużo gorzej. Jak podłączysz przez skrętke to już będziesz miał teoretyczne 100 Mb/s, a w praktyce z 8MB/s powinno wyciągnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 A jak jest przy grach i połączeniu wi-fi - czy bezprzewodowość daje nam gratis jakieś lagi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 A jak jest przy grach i połączeniu wi-fi - czy bezprzewodowość daje nam gratis jakieś lagi?Nie mam PS3, ale myśle że jeżeli masz dobry zasięg, jesteś w dobrej odległości od rutera i nie ma po drodze żadnych "zakłócaczy" to wydajność w grach online nie powinna być gorsza od połączenia kablowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Nie mam PS3, ale myśle że jeżeli masz dobry zasięg, jesteś w dobrej odległości od rutera i nie ma po drodze żadnych "zakłócaczy" to wydajność w grach online nie powinna być gorsza od połączenia kablowego. Na PS3 nie gralem jeszcze online, ale... robilem sobie porownania na PC - gram sporo w DOD:S i TF2 i zadnej roznicy nie stwierdzilem miedzy WiFi i kablem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 A jak jest przy grach i połączeniu wi-fi - czy bezprzewodowość daje nam gratis jakieś lagi?U kumpla motorstormowaliśmy się przez WiFi. Chodzi solidnie niczym w glanach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...