costi Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Poki szybkosc wifi jest wieksza od predkosci wyjscia na swiat to nie powinno byc problemow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Ja używam WiFi i nie ma żadnych problemów ani lagów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Bydgoski MediaMarkt -PlayStation 3 40GB ----> 10x130zł raty 0% nie wiem tylko czy jest to goła czterdziecha czy bundle z jakąś grą (grami) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Namco Bandai poinformowało, że zapowiedziana jakiś czas temu Eternal Sonata w wersji na PlayStation 3 ukaże się tylko i wyłącznie na rynku japońskim. Jak dotąd Namco nie planuje wypuszczenia tego RPG poza granicami terytorium Azji i istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że nie zobaczymy jej w innej formie, aniżeli z japońskimi krzaczkami w listach dialogowych. Oczywiście 'nigdy' w tej branży dużo nie znaczy i jeśli tylko Eternal Sonata w wersji na PS3 sprzeda się w wystarczającej ilości na tę platformę w Japonii, to być może ujrzymy ją też i z angielskimi dialogami. link Dla mnie w sumie szkoda, jestem fanem dobrych rpgów (tym bardziej skośnookich) - czas uczyć się języka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Albo zakupic X360 :P Choc w sumie nie dziwie sie ich decyzji - Eternal Sonata jest mocno specyficzna, jesli chodzi o wyglad, wiec pewnie wyciagneli wnioski ze sprzedazy wersji na X360 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 (edytowane) Interesujaca plotka jako 40tka miala dostac softwarowa kompatybilnosc wsteczna z PS2. http://polygamia.pl/ps3-jednak-dostanie-ws...-kompatybilnosc Poprawiony :) Edytowane 5 Czerwca 2008 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 popraw linka bo nie działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Hmm.., dobra wiadomość. Jeśli okazałaby się prawdziwą, to "pod choinkę" zakupię ten sprzęt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Interesujaca plotka jako 40tka miala dostac softwarowa kompatybilnosc wsteczna z PS2. http://polygamia.pl/ps3-jednak-dostanie-ws...-kompatybilnosc Poprawiony :) Będę egoistyczny, lecz dla mnie nie jest to taka świetna wiadomość. Oznaczać ona będzie spadek wartości używanych 60'tek. Z drugiej strony, gdyby z tego powodu wśród znajomych pojawiło się więcej posiadaczy PS3, to bym zmienił zdanie. Więcej gier do pożyczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 @kojak_c lub ktoś inny zainteresowany moglibyście sprawdzić tak na oko np kopiując 100mb plik z pc na ps3 jaka wyciągacie średnią prędkość w swoich konsolkach ?? ku mojemu zdziwieniu jest to uwaga 0,6MB/s a laptop który stoi kolo ps3 kopiuje z tego samego źródła ten sam plik z prędkością 2,7MB/s dodam ze odległość od punktu dostępu to max 6-7m czyli drugie pomieszczenie jakoś sygnału w lapie maxymalna. Dodam ze do streemowania materialu hd wystarczy 1-1,5MB/s. Czybzy wifi w ps3 bylo az tak marnej jakości ?? prosze o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Mam pytanie jak dobrze PS3 radzi sobie ze skalowaniem gier z PS 1 do rodzialek HD ? Bo jak odpalilem FF VII na PS2 i podpialem do LCDka to wystajace piksele o malo nie wykluly mi oczu :D Acha i czy jest gdzies spis gier dostepnych jako downloady w PSN ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) Mam pytanie jak dobrze PS3 radzi sobie ze skalowaniem gier z PS 1 do rodzialek HD ? Bo jak odpalilem FF VII na PS2 i podpialem do LCDka to wystajace piksele o malo nie wykluly mi oczu :D Acha i czy jest gdzies spis gier dostepnych jako downloady w PSN ? Edyta: ePSXe to to nie jest lecz spokojnie idzie pograć (bynajmniej ja nie narzekałem grając w MGS2 przed monitorem LCD). Ze spisem innym niż lista gier na PSStore się nie spotkałem. Edytowane 9 Czerwca 2008 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ze spisem innym niż lista gier na PSStore się nie spotkałem. A jest na poczatku wchodzilem na Polski i tam cos malo bylo pozycji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) Pierwsze strony o trofeach zapowiedzianych: http://www.ps3trophies.co.uk/ Na razie tyle gier ma miec obsluge: Battlefield Bad Company * Dark Sector * Ratchet and Clank * Resistance Fall of Man * Uncharted Drakes Fortune Edit: chociaz z tego co widze po komentarzach w necie to rownie dobrze autor strony mogl sobie ta liste wymyslic :) Edytowane 18 Czerwca 2008 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy28 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 witajcie również jestem szczęśliwym posiadaczem ps3 niecierpliwie czekam na tą aktualizację z trofeami :D i będzie można słuchać swojej muzyki podczas grania! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 (...) i będzie można słuchać swojej muzyki podczas grania! W końcu O_o ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 i będzie można słuchać swojej muzyki podczas grania! Hmm no wlasnie to mnie intryguje na grzyba to komu? :) A ludzie z tego wielka sensacje zrobili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Hmm no wlasnie to mnie intryguje na grzyba to komu? :) A ludzie z tego wielka sensacje zrobili.Wiesz, mi się świetnie kiedyś grało w Morrowinda przy K44, Dooma 3 bodajrze przy Slipknocie, Warcrafta 3 przy ścieżce dźwiękowej z MGS4 (naprawdę polecam :D ), zaś kumplowi w Feara przy Nightwishu. Imo jest to bardzo przyjemny dodatek, zwłaszcza przy arcade'ach i na multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 A czy nie jest tak, że jak leci muzyka to nie ma dźwięków z gry? Czy nie jest tak na iksie? Bo jeśli tak to mnie to kompletnie nie interesuje. Zresztą i tak mnie nie interesuje tai patent. Muzycy robiąc soundtracki do gry wiedzą doskonale w jakich klimatach mają być utwory i wolę pozostać przy oryginale. ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 A czy nie jest tak, że jak leci muzyka to nie ma dźwięków z gry? Czy nie jest tak na iksie? Bo jeśli tak to mnie to kompletnie nie interesuje.LOL. Jasne, że nie. Muzyka z gry zostaje zastąpiona twoją własną, a wszystkie dźwięki zostają. Nie bez powodu nazywa się to "custom soundtrack". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zresztą i tak mnie nie interesuje tai patent. Muzycy robiąc soundtracki do gry wiedzą doskonale w jakich klimatach mają być utwory i wolę pozostać przy oryginale. ;)Erm w singleplayerze to sie zgodze, ale granie na multi i słuchanie ciagle tego samego jest irytujące, nawet bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Witam.Male pytanko: Dopiero co kupilem PS3 i chcialbym ja podlaczyc do Mojego monitora LCD gateway 2185W. Na pierwszej stronie w FAQ dowiedzilem sie ze musze uzyc kabla DVI-D - HDMI do video ale nie bardzo moge znalezc cokolwiek o audio. Co musze jeszcze zrobic zeby uzyskac dzwiek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Albo użyć amplitunera i dać po optyku albo użyć kabla dołączonego do konsoli Multi A/V i tymi chinchami podpiąć dźwięk do monitora. W konsoli osobno ustawiasz wyjście dla obrazu i osobno wyjście dla dźwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Tak gwoli scislosci, to w 2185W nie ma glosnikow. Dzwiek z chinchy mozna (poprzez przejsciowke 2xchinch->gniazdo minijack) puscic na sluchawki, ew. podlaczyc sie do line-in w kompie (tym razem przejsciowka 2xchinch->wtyczka minijack). Trzecia alternatywa to podlaczenie sie optykiem do kompa, jednak to wymaga wejscia optycznego w karcie dzwiekowej. Oczywiscie dwa ostatnie warianty wymagaja, zeby komp byl wlaczony. BTW adi_k - nie napisales, jakie maz glosniki. Moze maja one dodatkowe wejscie do podlaczenia czeos jeszcze oprocz kompa? Wtedy moglbys tam PS3 podpiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 No faktycznie nie ma glosnikow tym modelu.Mam Logitechy 2+1 X-280 bodajze ale tam nie ma raczej zadnych dodatkowych wejsc-wyjsc.to jakie te kable kupic? Mozecie dac jakiegos linka jak one maja wygladac? Bo nie bardzo kumam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 To w czym widzisz problem? Dźwięk wypuszczasz kablem Multi A/V poprzez przejściówkę chinch->minijack i łączysz z głośnikami. Takie wejście to muszą mieć skoro to komputerowe głośniki? Przejściówkę możesz dostać w każdym sklepie/serwisie rtv. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Karty do PSN store cichcem trafily do sklepow. Ciekawe kiedy wyladuja na ebayu :D http://kotaku.com/5018684/psn-cards-finally-hitting-stores Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 To w czym widzisz problem? Dźwięk wypuszczasz kablem Multi A/V poprzez przejściówkę chinch->minijack i łączysz z głośnikami. Takie wejście to muszą mieć skoro to komputerowe głośniki? Przejściówkę możesz dostać w każdym sklepie/serwisie rtv. ;) A znacie jakis myk by wyciagnac z playa dzwiek 5.1 do zestawu komputerowego bez uzycia samego kompa albo amplitunera?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Nie da sie - musisz miec cos z HDMI albo wejsciem optycznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 No to czas upic sliczny amplitunerek i jakies glosniki do tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...