emilek Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Ma ktoś sterowniki do pada Sixaxis pod PC? Znalazłem jakieś ale coś nie działają (mam Windows 7). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 SEGA leaks Sony's plans for PS2 and Dreamcast emulation on PS3 Emulacja PS2 i Dreamcast'a na PS3... niestety link nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 (edytowane) wejdź na główną gamezina i przeczytaj bo nie da się podlinkować w każdym razie jeśli PS3 będzie emulowało wszytskie tytuły z PS2 + jeszcze z dreama no to jest to już naprawdę konkretny powód aby kupić sobie PS3 Edytowane 22 Września 2009 przez Art385 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 SEGA Leaks Sony’s Plans for PS2 and Dreamcast Emulation on PS3 Emulacja PS2 i Dreamcast'a na PS3... ps. poprzedni post usunięty i w zamian napisany nowy z działającym linkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Nie wygląda to zachęcająco bo oni chyba chcą te gry sprzedawać na PSN. Chyba nie zapowiada się na jakiś odrębny emulator, który odpali stare gry z PS2 bezpośrednio z płytki. Będą na tym zarabiać jak na grach z PSXa. To tylko pokazuje, że emulacja gier z PS2 jest jak najbardziej możliwa na PS3 a Sony blokuje tę opcję bo chce drugi raz zarobić na starych grach + zachęcić do kupowania PS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 (edytowane) http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,7072..._rozeslane.html Zapisał się ktoś? Jakieś wrażenia? Ciągle nie mogę się przekonać do tego tytułu. PS takie pytanko może niezbyt związane z PS3, ale nie chce nigdzie nowego tematu zakładać. Da się jakoś łatwo/szybko sprawdzić czy monitor obsługuje HDCP? Edytowane 23 Września 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 panowie walczył ktoś z Was z Yellow Light of Death - YLOD ?? kumpel przyniósł mi uwalone PS3 właśnie z tą dolegliwością, co dziwne usterka pojawiła się po wgraniu updatu z gry burnout paradise... czyżby sony coś ukrywało ?? w każdym razie czy jest sens opalania procków opalarką jak to pokazują na filmikach na YT ?? bo w sumie to nie widzę innego sposobu na zimne luty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,7072..._rozeslane.html Zapisał się ktoś? Jakieś wrażenia? Ciągle nie mogę się przekonać do tego tytułu. PS takie pytanko może niezbyt związane z PS3, ale nie chce nigdzie nowego tematu zakładać. Da się jakoś łatwo/szybko sprawdzić czy monitor obsługuje HDCP? ja po prezentacji na e3 sie zniechecilem. ad ps. google ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Nie wygląda to zachęcająco bo oni chyba chcą te gry sprzedawać na PSN. Chyba nie zapowiada się na jakiś odrębny emulator, który odpali stare gry z PS2 bezpośrednio z płytki. Będą na tym zarabiać jak na grach z PSXa. To tylko pokazuje, że emulacja gier z PS2 jest jak najbardziej możliwa na PS3 a Sony blokuje tę opcję bo chce drugi raz zarobić na starych grach + zachęcić do kupowania PS2.W newsie jest wprost napisane, ze chca je sprzedawac na PSN... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 W brytyjskiej telewizji trąbią o yellow light of death w PS3, które pojawia się zaraz po zakończeniu gwarancji. Jak wyglądają doświadczania właścicieli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 W brytyjskiej telewizji trąbią o yellow light of death w PS3, które pojawia się zaraz po zakończeniu gwarancji. Jak wyglądają doświadczania właścicieli?LOL. Przykład: data zakupu mojego chlebaka 10.06.09. Tzn., że będę grał tylko do północy 10.06.10r.( w przypadku gwarancji producenta ) lub do 10.06.11r ( w przypadku niezgodności towaru z umową )? Jest jakaś zworka, żeby zaliczało mi tą drugą opcję :) ? Nie popadajmy w paranoję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 W brytyjskiej telewizji trąbią o yellow light of death w PS3, które pojawia się zaraz po zakończeniu gwarancji. Jak wyglądają doświadczania właścicieli? U mnie miesiac po gwarancji i ciagle dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 kumplowi padła.... dokładnie miesiąc po gwarancji aktualnie konsola jest u mnie i staram się ją zreanimować, motyw ten sam co w xboxach zimne luty pod GPU/CPU, sporo ludzi na forum ps3 też trąbi za padają maszyny... więc coś w tym jednak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Nawet nie straszcie bo moja gwara skończyła się w marcu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 (edytowane) Moja raptem 3 miechy, śpię spokojnie :P Z innej beczki - podpinał ktoś ps3 do logi x530 ? Październik za pasem, wróciłem do Wawy i czas zmontować stanowisko do grania ;) Starszyzna w domu jakoś nie potrafi zrozumieć potrzeb dzisiejszej młodzieży, więc zamiast 40', ampli i reszty zabawek zostałem z lcd 22' i tymi nieszczęsnymi głośnikami. Z monitorem problemów nie mam, gorzej z tymi 5.1 (tak wiem, jeśli już będą działać to tylko 2.0). Sprzęt dojedzie wprawdzie końcem tygodnia, ale pasuje już o tym pomyśleć.. Edytowane 27 Września 2009 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Moja raptem 3 miechy, śpię spokojnie :P Z innej beczki - podpinał ktoś ps3 do logi x530 ? Październik za pasem, wróciłem do Wawy i czas zmontować stanowisko do grania ;) Starszyzna w domu jakoś nie potrafi zrozumieć potrzeb dzisiejszej młodzieży, więc zamiast 40', ampli i reszty zabawek zostałem z lcd 22' i tymi nieszczęsnymi głośnikami. Z monitorem problemów nie mam, gorzej z tymi 5.1 (tak wiem, jeśli już będą działać to tylko 2.0). Sprzęt dojedzie wprawdzie końcem tygodnia, ale pasuje już o tym pomyśleć.. o ile sie orientuje te logitechy maja dolby pro logic II i funkcje matrix tak wiec bedziesz mial imitowane 5.1 co w praktyce az takie zle nie jest, no chyba ze jestes na takie rzeczy uczulony ^^. problemow z podlaczeniem tez nie bedzie, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 (edytowane) o ile sie orientuje te logitechy maja dolby pro logic II i funkcje matrix tak wiec bedziesz mial imitowane 5.1 co w praktyce az takie zle nie jest, no chyba ze jestes na takie rzeczy uczulony ^^. problemow z podlaczeniem tez nie bedzie,To zle sie orientujesz. X530 nie maja ani DPLII ani matrixa, to sa zwykle komputerowe glosniczki 5.1 bez zadnych dodatkow, najprostszy model 5.1 od Logiego wiec na cuda nie ma co liczyc. I o ile faktycznie da sie podlaczyc to surround z tego nie wyjdzie. edit. Albo dokup takie cos i bedzie smigac jak nalezy http://allegro.pl/item751461933_creative_s...ekoder_5_1.html Edytowane 28 Września 2009 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 faktycznie pomylilem sie rownajac je z x540 moj blad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Dokładnie tak jak maSTHa212 mówi.. już chyba wiem jak to spiąć, będę potrzebował coś takiego albo takiego. Swoją drogą albo mi wzrok szwankuje, ale coś na alledrogo nie widzę tych przejściówek, albo źle je nazywam ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 No tak, ale to i tak nie zmiani faktu, że nadal bedziesz mial 2.0@5.1....czyli w sumie na jedno wyjdzie. Ja jestem zdania, ze nie ma co sie bawic w jakies polsrodki i kombinowane sposoby na pseudo surround. Albo prawdziwe DD 5.1, a jak nie to kupujemy dobre 2.0/2.1 i nie odstawiamy kiszki z imitacjami. No, ale to oczywiscie tylko moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Pomysł dobry tylko ze środkami na wykonanie gorzej ;) Chociaż zaczynam się skłaniać właśnie do pozbycia się tych plastików i zainwestowania w jakieś microlaby - na pc ostatnio grywam z rzadka, służy raczej do muzyki i filmów, do ps3 też by wystarczyły. Takiego komfortu jak w domu i tak nie osiągnę (22' <_<), ale jakiś kącik do grania trzeba zmajstrować :) taki urok studenckiego mieszkania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 IMO zrób sobie dobre stereo, bo 5.1 bedziesz mial i tak tylko z nazwy wiec bez sensu. Albo tak jak mowilem: odloz sobie troche kasy i za jakis czas kup dekoderek. Ja bym sie nawet chyba sklanial ku takiemu rozwiazaniu. Prawda jest taka, ze 5.1 doceni sie dopiero jak sie je uslyszy...a potem juz jest baaardzo ciezko wrocic do 2.0 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Albo kup sobie dobre słuchawki ja mam 5.1 DD a i tak najczęściej gram na słuchawkach Sennheiser HD595 polecam i w srodku nocy nie trzeba sie ograniczac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 W sumie niegłupi pomysł ze słuchawkami (choć te systemy 5.1 w nich - jakoś to mnie nie przekonuje ;)), zwłaszcza, że ciężko się rozkręcić z dźwiękiem w miejscu, gdzie nie każdemu się hałas tego typu podoba :) Na hd595 funduszy raczej nie znajdę, ale za połowę ich ceny też powinno się coś znaleźć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Dokładnie tak jak maSTHa212 mówi.. już chyba wiem jak to spiąć, będę potrzebował coś takiego albo takiego. Swoją drogą albo mi wzrok szwankuje, ale coś na alledrogo nie widzę tych przejściówek, albo źle je nazywam ;/ W komplecie z glosnikami masz przelotke 2xchinch in -> 3xminijack stereo out ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 W komplecie z glosnikami masz przelotke 2xchinch in -> 3xminijack stereo out icon_wink2.gif No właśnie jakby nie do końca, tzn mieć pewnie mam, ale gdzieś przepadła w czeluściach strychu, tylko pudełko znalazłem :D Szukam właśnie takowej, bo rezerwa budżetowa wypatruje raczej Uncharted2 i RE5&Batmana na PC a nie głośników/słuchawek ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 To przestaj być już nawet śmieszne, kolejny multiplatformer, który działa gorzej (tym razem ponoć sporo gorzej) na PS3 http://forum.polygamia.pl/index.php/topic,...7.html#msg56097 Bayonetta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Właście zasysam wersję na PS3. Jak macie linka do wer. na X360 to poproszę. Krążący po necie link do megaupload nie działa. Chętnie bym porównał obie wersje. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 no jasny gwint .... padl mi naped blu ray w konsoli ktora ma bagatela 4 miesiace ;/ uncharted 2 tuz za rogiem a tu taki klops, oczywiscie jesli by czekac na wymiane konsoli przez SCEUK to moze to potrwac az 21 dni co martwi mnie jak cholera ;( myslalem ze temat psujacych sie napedow w ps3 jest wyolbrzymiany jednak zaczynam myslec ze cos jednak za tym stoi :D no coz chyba trza bedzie wylozyc 250 efow na nowa czarnulke i czekac na druga konsole jak wroci z serwisu lub wymiany na nowa i ja pyknac badz zostawic jako zapas w razie jakies kolejnej usterki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Jesteś chyba drugim przypadkiem na tym forum. Kto następny? :) A uncharted 2 tuż tuż. Że nie ma takiej akcji jak z shiftem, że widziałem go na półkach tydzień przed premierą. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...