marcin_81 Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2011 Witam Mam problem z Buzzerami służącymi do grania w Buzz Quiz World. Nie mam pojęcia jak je skonfigurować, żeby działały poprawienie. Robię tak: 1. Podłączam pendrive od kompletu. 2. Włączam Buzzer, żeby paliła się niebieska dioda. 3. Wciskam przycisk na penie aż zamrugają Buzzery. Niestety wszystkie mrugają przez chwilę i gasną Po odpaleniu gry pojawia się plansza z wyborem języka i wtedy powinno się Buzzerem zmienić język niestety nic z tego. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 PS Store wreszcie działa (ja mam konto zarejestrowane na UK), ale nie ma żadnej informacji o welcome pack'u. Wiecie kiedy będzie on uaktywniony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 dzis juz jest dostepny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 (edytowane) Ale i tak czasem wywala jakiś błąd. Trzeba parę razy wejść w zakładkę, by wczytało dostępne gry do pobrania. Przynajmniej miałem tak wczoraj po południu. Pobrałem na razie Burnout Paradise z PS + i Rachet&Clank z pakietu Welcome Back. Myślę jaką wybrać tą drugą. Dead Nation niby ok, ale nie lubię przesadnie trudnych gier, a takie opinie czytałem o tej grze. LBP mi nie podchodzi. Pozostaje wybór między WipeoutHD, a inFamous. I chyba zdecyduje się na tą druga. Chociaż Sandbox;owe gry też mi się średnią podobają. Jeszcze muszę się zastanowić :P. A Rachet&Clank bardzo przyjemna gierka. Edytowane 5 Czerwca 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Jak ktoś ma 2 konta (np. PL i USA) to można pobrać w sumie 4 gry. Ja ściągnąłem Burnouta z PSPlus, inFamous, LBP, Dead Nation i Wipeout. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 WipEout to jeszcze trudniejsza gra od Dead Nation, więc chyba lepiej bierz inFamous :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Jak ktoś ma 2 konta (np. PL i USA) to można pobrać w sumie 4 gry. Ja ściągnąłem Burnouta z PSPlus, inFamous, LBP, Dead Nation i Wipeout. Ja na konto brata i moje ściągnąłem dokładnie te same gry. Najbardziej się ucieszyłem z inFamous, bo dawno się napaliłem i chciałem kupić i jest fajna ale jak pograłem to d**y nie urywa. Myślałem, że będzie lepiej. Reszty tych gier bym nigdy nie kupił, ale jak są za darmo, to w sumie super. EDIT: Zagrałem właśnie w Burnouta i super gra. Kiedyś pograłem chwilę na PC i wydawała mi się kiepskim portem z konsoli. :lol: Teraz żałuję, że wtedy olałem, bo ta gierka to kupa dobrej zabawy. Edytowane 18 Czerwca 2011 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 (edytowane) No jeździe się fajnie. Tylko do cho... co jest z tym Welcome Back nie tak. Pobrałem jedną grę (Rachet&Clank), aktywowałem PS+ i pobrałem Burnouta + coś tam jeszcze. Dzisiaj z zamiarem pobrania drugiej gry Infamous spotkało mnie rozczarowanie. Wchodząc w zakładkę Welcome back nie ma do wyboru tych gier. Jest tylko ikonka PS+, która mnie tam przekierowuje. Sprawdzałem wszędzie i lipa. Czyżby mi przepadła jedna gra ? :/ Oczywiście ręcznie wyszukałem Wipeout HD i za darmo nie mam jak pobrać. Jak byk "buy now" i proszę 65 zł... Edytowane 9 Czerwca 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 (edytowane) XMB=>Zarządzanie kontami=>Transaction Management=>Services List=> PlayStation Promotions Jak nadal jakiś problem: PS3 Free Games” > Select Content Nie ma za co [; Pobrałem WipEout'a + Dead Nation. W wipeouta jakoś dziwnie się gra, za to dead nation nie miałem jakoś przyjemności połączyć się z jakimkolwiek innym graczem, więc jeszcze nie grałem. :< Apropo WipEout'a - Szkoda w sumie że nie zrobili jakiegoś remake'u Star Wars Racing - imo lepsze, fajniejsze, i ciekawsze niż te mikrobolidy [; Edytowane 10 Czerwca 2011 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Apropo WipEout'a - Szkoda w sumie że nie zrobili jakiegoś remake'u Star Wars Racing - imo lepsze, fajniejsze, i ciekawsze niż te mikrobolidy [; Kinect Star Wars Video Game, E3 2011: Trailer HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com ok. 0:53 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tressor82 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 Witam , kupiłem dysk WD My PAssport Essential USB 3.0 , i konsola PS3 go nie widzi , slychac jak dysk kreci talerzem , ale swiatelko na dysku sie nie zapala , dysk sformatowany w FAT32. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 Kinect Star Wars Video Game, E3 2011: Trailer HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com ok. 0:53 :lol: Oj wiesz że nie o to mi chodzi ;D Tak swoją drogą ciekawe kiedy zrobią uber realistyczne poruszanie mieczem świetlnym, np. za pomocą move'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 (edytowane) Witam , kupiłem dysk WD My PAssport Essential USB 3.0 , i konsola PS3 go nie widzi , slychac jak dysk kreci talerzem , ale swiatelko na dysku sie nie zapala , dysk sformatowany w FAT32. Czytałem opinie, że PS3 średnio sobie radzi z wykrywaniem urządzeń na USB 3.0 i problem opisywał właśnie wyżej wymieniony dysk. Pod USB 2.0 powinieneś brać. Chociaż są tacy co twierdzą, że ten WD u nich działa na PS3, więc nie wiem.Ja tam planowałem kupić 1 TB, ale na razie się wstrzymam. Denerwujący jest fakt, że tylko w FAT32 i nie można wrzucać większych plików. Czyli filmy trzeba ciąć ;) Edytowane 18 Czerwca 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tressor82 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 Problem , rozwiązany wystarczy podpiąc dysk pod HUB USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 Nie wiecie może jak zmienić wersję językową w Infamous? Nie mogę znaleźć takiej opcji ale może po prostu nie wiem jak. Ściągnąłem w ramach Welcome Back i powitał mnie polski dubbing. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) obawiam sie ze jedynie poprzez zmiane jezyka xmb bedziesz mogl sie cieszyc oryginalna angielska wersja Edytowane 1 Lipca 2011 przez vasyndrom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Jest ustawiony na EN a gra i tak jest po polsku. Z tego co teraz czytam po forach to był jakiś patch, który dodawał wersję EN do wersji pudełkowych w niektórych krajach europejskich, które oryginalnie jej nie miały (!). A moja wersja z Welcome Back to 1.00 i nie ma ochoty się updatować. Ale syf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) No dubbing jest taki sobie, ale da się przeżyć. Widziałem gorsze polonizacje. Gra moim zdaniem jest tylko dobra i można pograć, ale Sandbox'y to nie jest mój ulubiony gatunek, a raczej rodzaj gier. Ale jak za darmo to wybrzydzać nie ma co. Dobry jest też Ratchet & Clank i fajnie się gra w Burnouta na PSN. W zasadzie to miałem okazję w to pograć na PC i byłem średnio zadowolony. Burnout Revenge jako ostatnio w co grałem mi bardziej pod pasował. Wciąż go mam na X360 jeszcze i czasem grywam. Teraz jednak na dużym TV robi to lepsze wrażenie niż na PC. Ogólnie pakiet Welcome Back jest niezły. Chociaż mogli coś tam jeszcze dołożyć. Powiedzmy -25% na dowolnie wybraną grę łącznie z nowościami. Oczywiście nie uwzględniając ew. ulgi z tytuły posiadania PS+. Co jak co problem może i nie był na tyle poważny niżby mogło się wydawać, ale i tak pewne ryzyko zaistniało. Edytowane 1 Lipca 2011 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2011 Pograłem trochę po polsku, voiceover do kitu ale może i w wersji angielskiej też było kiepsko bo sama gra jest słabiutka. Macie może jakichś sprawdzonych sprzedawców kodów prepaid do PSN? Jakoś nie mam ochoty dawać im danych karty płatniczej, a w sklepach chcą karty wysyłać i koszt przesyłki dochodzi - bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Pograłem trochę po polsku, voiceover do kitu ale może i w wersji angielskiej też było kiepsko bo sama gra jest słabiutka. Macie może jakichś sprawdzonych sprzedawców kodów prepaid do PSN? Jakoś nie mam ochoty dawać im danych karty płatniczej, a w sklepach chcą karty wysyłać i koszt przesyłki dochodzi - bez sensu. Sam miałem ten problem, ale znalazłem trochę inne rozwiązanie do płacenia w PSN i sieci. W ING (w innych bankach pewnie też) jest taka usługa jak wirtualna karta kredytowa. Założenie kosztuje jakieś 20 złotych, dostajesz kod CVV, numer karty oraz dane adresowe. Bank nie udziela na tą kartę kredytu (jest ona pusta), doładowuje się ją przelewem z innego rachunku. Jak chcesz coś kupić to przelewasz tam kasę, podajesz numer rachunku, kod CVV i pozostałe dane a w razie "W" nic Ci nie ukradną bo będziesz przelewał chwilę przed zakupami i tylko potrzebną kwotę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Konto mam w Inteligo i oni chyba czegoś takiego nie oferują. Ale już sobie poradziłem bo w gram.pl już są znowu dostępne kody on-line. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) Ktoś widział dzisiejszą konferencję z Gamescomu? Powiem tak, najgorsza konferencją jaką kiedykolwiek widziałem, przebija nawet te Microsoftowe z E3. Aha, obniżyli cenę PS3 do 249 dolarów/euro. Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farid Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Cena ps3 ostatnimi czasy strasznie spadla takze czekam na wyplate bo mozna miec uzywke od za 100f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zaczynam doceniać konsolę. Od trzech miesiecy mam dobrego kompa i co z tego ze smigam w gry na najwyzszych ustawieniach jak z kazdą cholerną gra na PC jest jakis z doopy problem. Teraz kupilem battlefield bad company 2 i co? WHITE SCREEN OF DEATH co godzine albo czesciej - i miliony postow w internecie od ludzi co sie borykaja z tym problemem....szlag czlowieka moze trafic. Konsole sa mniej stresogenne bo po prostu wszystko DZIALA jak nalezy, wyglada jak wyglada ale przynajmniej dziala -_- 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ktoś widział dzisiejszą konferencję z Gamescomu? Powiem tak, najgorsza konferencją jaką kiedykolwiek widziałem, przebija nawet te Microsoftowe z E3. Aha, obniżyli cenę PS3 do 249 dolarów/euro. Nie powiedziałbym tak, brak większego jebnięcia bo o obniżce to już od tygodnia chodziły plotki, ale coś tam pokazali mimo wszystko - i nie tylko na Move. A porównywać to do MS, który na Gamescomie nawet konfy nie robił to już w ogóle.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Nie powiedziałbym tak, brak większego jebnięcia bo o obniżce to już od tygodnia chodziły plotki, ale coś tam pokazali mimo wszystko - i nie tylko na Move. A porównywać to do MS, który na Gamescomie nawet konfy nie robił to już w ogóle.. Jak ślepym fanboyem trzeba być, żeby wypisywać takie rzeczy? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jak ślepym fanboyem trzeba być, żeby wypisywać takie rzeczy? :blink: No wlasnie ? Pokaz innego producenta konsol, ktory na gamesconie pokazuje choc polowe tego co Sony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 No ludzie? A co pokazało Sony? Ja zapamiętałem głównie wrzeszczącego kolesia, DUBSTEP DanceStar i Uncharted 3. Konferencja była tragiczna, właściwie to byłem zażenowany miejscami. Nic jej nie ratowało, bo przecież o U3 wiemy już od dawna i wiemy, że będzie zajebiste. Więc to nie jest jakiś duży plus. Na PS Vita tylko "Escape Plan" mnie zaciekawił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 (edytowane) Zaczynam doceniać konsolę. Od trzech miesiecy mam dobrego kompa i co z tego ze smigam w gry na najwyzszych ustawieniach jak z kazdą cholerną gra na PC jest jakis z doopy problem. Teraz kupilem battlefield bad company 2 i co? WHITE SCREEN OF DEATH co godzine albo czesciej - i miliony postow w internecie od ludzi co sie borykaja z tym problemem....szlag czlowieka moze trafic. Konsole sa mniej stresogenne bo po prostu wszystko DZIALA jak nalezy, wyglada jak wyglada ale przynajmniej dziala -_- Właśnie za to lubię konsole. Można glebnąć sobie przed telewizorem, bez żadnych obaw, że coś nie zadziała. Wcześniej miałem PS2, później zakupiłem PS3. Zacząłem grać w nowego NFS HP na PC, ale wystąpiły jakieś problemy (coś się zaczęło wieszać właśnie), poza tym na klawiaturze było mi już średnio wygodnie. Nabyłem ten tytuł na PS3 i bardzo przyjemnie się grało. Konsolowe MP na dwóch graczy (split screen) także jest wygodniejsze niż pecetowe, z racji na dwa kontrolery. Imprezowo dochodzą również gry typu Rock Band, Singstar czy Buzz. W przeciągu ostatniego roku grą, która najbardziej mnie wciągnęła było Gran Turismo 5 :). /jestem raczej 'niedzielnym graczem', chociaż posiadany osprzęt pozwalałby mi nerdzić cały czas :P Edit: Przepraszam, wypowiedź dotyczy tylko PS3, gdyż z Xboxem mój kontakt był znacznie ograniczony, niemniej jeżeli ktoś chce pograć, to nic nie stoi na przeszkodzie, aby takie urządzenie nabyć i się z nim zapoznać :). Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jak ślepym fanboyem trzeba być, żeby wypisywać takie rzeczy? :blink: Jak widać wystarczy mieć X'a :lol: Prawda jest taka że przy tej ilości exów które Sony już zapowiedziało na końcówkę roku/początek 2012 nie muszą nic więcej pokazywać, bo nawet tego się ograć nie da w sensownym czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...