Micho1010 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 Mam do was pytanie czy jest różnica w obrazie między wejściem HDMI a wejściem DVI oczywisćie porównując 2 takie same monitory bo zastanawiam się nad kupnem monitora do PS3 i chciał bym wiedzieć czy jest różnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 Zero różnicy, oba to lacza cyfrowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2014 Co polecacie do pogrania z drugą połówką? Rayman, Little big planet, lego- które? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonk Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 Cześć Polecicie dobrego rpga dla kogoś, kto jedyną styczność z gatunkiem miał przy trylogii Mass Effect? Dla pomocy wrzucam kilka najlepiej ocenionych: Dark Souls 2 Dragon Age 2 Dragon's Dogma Final Fantasy 13 Kingdoms of Amalur Skyrim Witcher 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KPiN Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2015 Czy do PS3 Superslim 12GB można bez problemu (w tym: dodatkowych kieszeni itp.) zamontować dysk sata 2.5" jak w np. wersji Fat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 https://www.google.pl/search?q=PS3+Superslim+12GB+wymiana+dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Co polecacie do casualowego grania? Kupiłem konsole ok. rok temu i gram głownie w sportówki (PES 2014, NBA 2k14), La Noire, Uncharted 1 oraz GT5 (tak sobie mi podchodzi, ale to głównie dlatego, że nie jestem jakimś wielkim fanem simów). LA Noire mi się mega podobało, natomiast Uncharted tak średnio - za dużo strzelania, za mało zagadek. Próbowałem też Daemon Soul, ale dla mnie to były zbyt hardcorowe (poziom trudności oraz czasu jaki trzeba poświecić na grę). Edytowane 21 Czerwca 2015 przez shoq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KPiN Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2015 Batman, Grand Theft Auto, Red Dead Redemption, Portal, Metal Gear Solid, Mass Effect, God of War. Z wyścigów arckadowych nowy Most Wanted. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2015 heavy rain, beyond two souls, motorstorm. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2015 Tak BTW wiesz o dodatkach do LA Noire? BDB są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1853 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Czy spotkał się ktoś z kartami psn, które na półce w sklepie są nieaktywne i dopiero aktywowane/zasilane przez zakup? Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Jarek1853 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veta90 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 Jestem fanem diablo. Nie spodziewałem się, że to kiedykolwiek powiem ale gra w diablo III daje więcej frajdy na PS niż na komputerze, szczególnie przy grze wieloosobowej na jednym ekranie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam wszystkich. W najbliższym czasie chcę zakupić ps3 na olx/allegro lub w jakimś serwisie. Czy są jakieś serię, których należy się wystrzegać? Np: http://allegro.pl/konsola-ps3-slim-160gb-2-nowe-pady-4-gry-gwarancja-i6129837275.htmlCo sądzicie? Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez PawloHT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jak to z używkami bywa to kwestia szczęścia. 30 dni gwarancji to troszkę mało. Poszukaj czegoś z dłuższą jak się da. Czasem lepiej dołożyć. Ps3 raczej rzadko sie psują (co innego PS4). Ale jak konsola była po naprawie na tzw zimne luty to naprawa zwykle pozwala na parę miesiecy zabawy. A najczęściej pada po 2-3 miesiącach. Może więc taka oferta lub podobna: http://allegro.pl/konsola-do-gier-ps3-super-slim-500gb-2-x-pad-hdmi-i6381795359.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol-s Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2022 Cześć! Znajdzie się tutaj jakiś pasjonat , który pomoże w wycenie ciekawego egzemplarza PS3 ? Ewentualnie czy znacie jakieś forum o PS3 na którym warto zapytać ? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...