Gość dragonlore Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 mi sie spodobalo, wkoncu to zestaw komunijny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 (edytowane) Kompleksowa usługa zabezpieczeń internetowych firmy Trend Micro dla konsoli PLAYSTATION 3 ;) Edytowane 28 Kwietnia 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 A to sa juz jakiekolwiek szkodliwe programy atakujace PS3? (I nie mam na myśli Home :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Fajne, tylko to nie jest antywirus... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Fajne, tylko to nie jest antywirus...Czepiasz się ;] Ale niech ci będzie - Kompleksowa usługa zabezpieczeń internetowych firmy Trend Micro dla konsoli PLAYSTATION 3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ... skladajaca sie z filtra rodzicielskiego i ochrony danych osobowych przez blokade stron podszywajacych sie pod serwisy typu paypal i ebay - i jedno, i drugie, ma z PS3 wspolnego tyle, ze konsola ma wbudowana przegladarke. Ale w koncu antywirus - to brzmi dumnie. Dzien bez przywalenia PS3 jest dniem straconym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Nie ja tak "to" nazwałem. Skopiowałem tytuł niusa z podlinkowanej strony :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 A czy ja pije do Ciebie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 (edytowane) uwaga na USA psstore daja za darmo po pysku...tfu.. daja "Rag doll kung fu" za friko do konca tygodnia, fani wschodnich sztuk walk mile widziani ;) Edytowane 15 Maja 2009 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Wczoraj to ściągnąłem i muszę przyznać, że gierka całkiem przyjemna. :) A za friko to już w ogóle. :) Całość zajmuje ok 600MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Ja z taka niebanalna prosba: ktos tu sie wczesniej pytal o odtwarzanie materialow z kamery w plikach .m2ts. Czy moglby mi ktos wystawic taki plik na jakiegos rapidshare czy cos? Potrzebuje do recenzji (nie, nie PS3 ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Yyyyyy 4Giga? :) Poszukaj jakiegoś trailerka HD lub demo philipsa. Miałem kiedyś taki w 720p z samolotami. Jakość bajka. :) A jak nie to sam taki zmontuj. ;) No chyba, że będzie mi się chciało. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 http://www.demo-world.eu/trailers/high-def...on-trailers.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 (edytowane) witam panow panie i inny lud ^_^ mianowicie juz totalnie zglupialem, a problem mam nastepujacy, kupuje w piatek ps3 glownym przeznaczeniem jej bedzie przynajmniej dla mnie BR (kobieta sie uparla na ps3 bo chce pograc w cos od czasu do czasu miedzy innymi LBP i inne platformowki, osobiscie wolalem dedykowany BDP gwoli scislosci jakby ktos zadawal pytania po co Ci PS3 do BR jak sa BDP). no i teraz mam zonka o ile wiem ze PS3 nie odtwarza kontenera MKV na 100% to przy kodekach juz zglupialem, a chodzi dokladnie o kodek x264, naczytalem sie tu i na innych stronach roznych zdan na ten temat i wszedzie sie przewija zdanie ze go nie obsluguje, ba nawet w faq'u w tym temacie to jest napisane. w takim razie jaki jest sens uzywania np mk2vob do muxowania/transcodowania filmow do x264 w m2ts skoro niby PS3 tego nie obsluguje(x264 nie m2ts'a :))? drugie pytanie: konto PSN jest rownowazne z kontem PSS czy sa to 2 odrebne sprawy? trzecie: sa jakies gry na 2 pady warte polecenia? Edytowane 27 Maja 2009 przez nuO3-Lzuruha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 witam panow panie i inny lud ^_^ mianowicie juz totalnie zglupialem, a problem mam nastepujacy, kupuje w piatek ps3 glownym przeznaczeniem jej bedzie przynajmniej dla mnie BR (kobieta sie uparla na ps3 bo chce pograc w cos od czasu do czasu miedzy innymi LBP i inne platformowki, osobiscie wolalem dedykowany BDP gwoli scislosci jakby ktos zadawal pytania po co Ci PS3 do BR jak sa BDP). no i teraz mam zonka o ile wiem ze PS3 nie odtwarza kontenera MKV na 100% to przy kodekach juz zglupialem, a chodzi dokladnie o kodek x264, naczytalem sie tu i na innych stronach roznych zdan na ten temat i wszedzie sie przewija zdanie ze go nie obsluguje, ba nawet w faq'u w tym temacie to jest napisane. w takim razie jaki jest sens uzywania np mk2vob do muxowania/transcodowania filmow do x264 w m2ts skoro niby PS3 tego nie obsluguje(x264 nie m2ts'a :))? http://manuals.playstation.net/document/en.../filetypes.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 dzieki vENiZE za linka, jednak wiem jakie formaty odtwarza PS3, dziwil mnie tylko fakt ze np kodek x264 w m2ts jest odtwarzany przez plejke skoro ona nie wspiera x264 ;) P.S. I ja sie stalem szczesliwym posiadaczem PS3 ;) PSN iD vasyndrom ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 (edytowane) Przecież x264 to H.264, więc czemu PS3 miała by nie odtwarzać, skoro obsługuje kontener m2ts. Edytowane 30 Maja 2009 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 ano widzisz ja zylem w przeswiadczeniu (przyznaje ze nie zaglebialem sie w tematyke kodekow) ze x264 to pochodna/inny kodek na bazie h264. czlowiek uczy sie cale zycie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 http://www.ps3site.pl/e3-gow3-jednak-nie-w-tym-roku/18361/ Plotka, że GoW3 i GT5 dopiero w 2010, podobno dlatego, że jest wystarczająca ilość exclusivów na ten rok. Tylko ciach!a pokażcie mi, które to, bo oprócz nowego Ratcheta to ja nic nie widzę na horyzoncie. Oby to była plotka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Przecież x264 to H.264, więc czemu PS3 miała by nie odtwarzać, skoro obsługuje kontener m2ts.Jak mi ostatnio wyjasniono: nie ma takiego kodeka jak x264, jest tylko h.264. x264 jest po prostu darmowa biblioteka umozliwiajaca kodowanie z uzyciem tego kodeka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 FF VII pojawilo sie w Polskim sklepiku za 36 PLN. Szkoda troche , ze mam juz na plytach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 jest po angielsku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ClydeX Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Po angielsku, już zakupiłem, ale na PS3 się nie da grać z wiadomych powodów. Za to na PSP gra się rewelacyjnie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wykasuj ten znaczek PS z sygnaturki. Jest to niezgodne z regulaminem: http://forum.purepc.pl/boardrules.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemko13 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam Wszystkich... jestem tu nowy... ale już potzebuję Waszej pomocy. Mam problem gdzyż moje PS3 ostatnio było w naprawie. Wymieniono mi naped. Włączm go po długim czasie rozłąki wsadzam do nowiuśkiego napędu Fife 09 i czekam... odpala sie i nagle widze że... zacina sie jak zwykła gra na kompie... to samo z innymi grami z tą różnicą że gram 10 min a potem zastój i nic nie reaguje... Może to problem tego słynnego adverta 2.60? A może wlepili mi lipny napęd? Prosze Was o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Siemko13: dzwoń do serwisu, niech ci naprawią :) Nie rozumiem po co tutaj piszesz, jak "my" możemy Ci pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemko13 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 (edytowane) No zadzwonie ale po próbuje z tymi advertami kombinować... a nie chce mi sie awanturować z tym z serwisu... raz wystarczył pomoc w sensie rady, co mam uczynić Edytowane 8 Czerwca 2009 przez Siemko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 testowal juz ktos vidzone ?? wiem ze narazie aplkacja jest dostepna tylko dla kilku krajow ue ale moze ktos z poza granic mial juz przyjemnosc i podzieli sie swoimi spostrzezeniami^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Czy DualShock 3 obsługuje wibracje w grach z PS2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Sony Patents PS2 Emulation Software for PS3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...