draak Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Pan pyta serio? ;) Mogę Ci za free podesłać którąś z tych par nasadek na gałki- odezwij się na prv (za 4h mam samolot do PL, więc na powrót do centrum czasu na starczy). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Dzis zamowilem moja pierwsza w zyciu konsole , sie w koncu przekonalem ;) Wtorek pierwsze testy Moje kolejne pytanko do starych wyjadaczy ps3 , jak jest z klawiatura i mysza ?? bede tego potrzebowal do instalki Linuksa , mozecie cos polecic ? haha linux i ps3 dobry żart :lol: pewnie to będzie zamiennik dla PC? poca gdzie moje uncharted2 ? B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 A co jest smiesznego w Linuxie na PS3 (moze poza proba instalacji na Slimie)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 haha linux i ps3 dobry żart :lol: pewnie to będzie zamiennik dla PC? poca gdzie moje uncharted2 ? B-) Wciąż grany ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Szukam gry na 4 playerow jednoczesnie (odpada raczej opcja z podawaniem padow) i najlepiej taka, zeby z kobietami dalo sie grac bez wiekszego marudzenia. Generalnie ma byc na tyle latwo i przyjemnie zeby spozywanie % nie skreslalo szans na wygrana? Jakies sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Nie lepiej iść z nimi do łóżka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Little Big Planet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Little Big PlanetTopless Twister ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Szukam gry na 4 playerow jednoczesnie (odpada raczej opcja z podawaniem padow) i najlepiej taka, zeby z kobietami dalo sie grac bez wiekszego marudzenia. Generalnie ma byc na tyle latwo i przyjemnie zeby spozywanie % nie skreslalo szans na wygrana? Jakies sugestie?Może Buzz! ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Oo i to wygląda fajnie. Rozumiem, że na plycie jest iles tam pytan. A mozna potem sciagac jakies polskie paczki z nowymi zagadkami? Bo widze, ze sa, ale nie wiem czy tez zlokalizowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Oo i to wygląda fajnie. Rozumiem, że na plycie jest iles tam pytan. A mozna potem sciagac jakies polskie paczki z nowymi zagadkami? Bo widze, ze sa, ale nie wiem czy tez zlokalizowane?Pewności nie mam, ale wydaje mi się, że są jakieś dodatkowe zestawy do sciągnięcia po polsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Dwie fotki pada z nakładkami. Zarówno trigery, jak i grzybki są miło gumowane. Muszę szczerze napisać, że teraz DS3 jest niemal tak wygodny, jak ten od xO. Brak gałek ułożonych ukośnie da się przełknąć. Teraz "dodawanie gazu" w Heavy Rain jest bardzo wygodne ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Panowie, krotka pilka Czy przy nowym sofcie 3.15 dalej trzeba kombinowac z napisami do dvix? Oddalem kino domowe na serwis i PS3 bedzie mi musialo posluzyc te 2-3 tyg jako odtwarzacz ;] Wiem ze trzeba kombinowac z napisami ich formatami itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 maSTHa212, udało Ci się jakoś rozsądnie (bez kupowania dongla Logitecha) sparować Harmony z PS3? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Olalem temat, PS3 obsluguje z pada. Kolejnego pilota na stole po prostu nie zniose. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Dokładnie, ja swoich siedem zastąpiłem jednym harmony i gra gitara. Szkoda tylko, że by oglądać BR trzeba sięgać po pada. Paradoksalnie, przed zakupem ps3 (oddzielny BR player z normalnym pilotem zastąpionym harmony) tego problemu nie miałem. Ech, sony i ich innowacje... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Temat był już wałkowany tutaj parę stron temu. W skrócie - da się za ~40zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Sposobem rownie eleganckim co cale PS3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Sprawdzal juz ktos moze demko AVP3 ? wczoraj wyszlo i za chiny ludowe nie potrafi sie polaczyc z zadnym serverem zeby zagrac :/ Dla przykladu Demo BC2 ktore wyszlo wczoraj idzie jak burza . dodaj jakiegoś znajomego do gry i bedziesz mógł pograć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Bardzo fajny update PSNu dzisiaj. Demko do Yakuzy 3 i Sonic Racing (ok to drugie hitem sezonu nie jest :) ) oraz obniżka cen na STIITHD i MvsC2 do 26 zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Update spoko ale macie tez problemy ze zrywaniem połączenia z PSN ?Download idzie ale wczoraj z Uncharted 2 mnie wywaliło dwa razy a wieczorem połączenie było niemożliwe :angry: A i jest nowa wersja AvP do ściągnięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Wszystko pięknie śmiga. Może coś masz źle w routerze ustawione? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Szybka piłka. Slimka 120GB nówka za 999zł. Opłaca się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Pewnie. Gdzie ją namierzyłeś ? Dysk 250 GB nie jest aż tak konieczny. 120 GB spokojnie Ci styknie. Do wszystkich mam prośbę. Zwłaszcza tych co też planują zakup PS3. Jak znajdziecie jakąś fajną promocję to od razu wpisujcie tu w tym temacie. Jak zobaczyłem cene w Saturnie dzisiaj to mnie lekko zgieło 1499 + jakaś tam gra. Nawet nie patrzyłem na pudełko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WinterPPC Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Dość dziwne te ceny w Polsce, w MediaMarkt w Holandii lecą normalnie PS3 Bundle z jakąś grą (AC2, U2, etc.) za 249 euro, Slim z 120 GB. W promocjach jeszcze taniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 W sumie to dysk i tak można wymienić ostatnio za 320gb 7200rpm dawałem 220 zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 W media expert, dziś ostatnie 6 sztuk widziałem, niestety byłem bez kasy, jeśli góra (rodzice) się zgodzą a niestety z tym będzie problem (gadka typu "Masz Xboxa to starczy") to jutro łykam Slimke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Szybka piłka. Slimka 120GB nówka za 999zł. Opłaca się?Oplaca sie, na razie najtaniej jak widzialem to 950 zeta na wyprzedazy w Tesco (wtedy tez sam zakupilem PS3) wiec 999 to ladna cena za 120GB. Na Allegro najmniej to 1049. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Dość dziwne te ceny w Polsce, w MediaMarkt w Holandii lecą normalnie PS3 Bundle z jakąś grą (AC2, U2, etc.) za 249 euro, Slim z 120 GB. W promocjach jeszcze taniej... Wiesz powiem Ci, że ostatnio miałem właśnie okazję jechać samochodem do Holadnii za nieduże pieniądze. Po przeliczeniu i tak by wyszło taniej. Śmiech na sali jeśli chodzi o ceny tych konsol w Polsce. PS3 już dawno powinien kosztować nie więcej niż 800 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Wszystko pięknie śmiga. Może coś masz źle w routerze ustawione? Działa już w porządku. Dobrze bo AvP czeka B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...