kkNd! Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Co do przerabiania konsol to przerabiaja rowniez osoby w 100% legalne - powod jest prosty: konsolka microsoftu rysuje plytki. Ms oficjalnie sie do tego przyznal, ale nie chcac sie wpedzic w dodatkowe koszta, wymieniaja jedynie gry ktore wyszly z ich studia. Nie musze chyba mowic, ze takie osoby tez zostaly zbanowane ;) dochodza jeszcze ludzie ktorzy chcieli zwyczajnie wyciszyc konsolke. Swoja droga troche przesadzacie z tym wyzywaniem ;) zlodziejstwo sie laczy przy okazji bezprawnego wejscia w posiadanie z jego pozbawieniem innego podmiotu ;) tutaj nie mozna powiedziec, ze dana osoba by na 100% kupila gre/film/muzyke gdyby nie mogla jej sciagnac ;) prawdziwym zlodziejstwem jest to, ze w tym kraju na litrze paliwa 3/4 ceny to podatki. Edytowane 28 Maja 2007 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Dajcie sobie już spokój przerobili dostali bana. Wyjdzie nowy soft przerobią znowu i znowu dostaną bana ich sprawa. Ja nie widzę sensu narazie przerabiać konsoli. Cena nowego X0 to gdzieś koło 1k, przerobienie z 50zł i ile da radę pograć na XBL tego nie wiadomo. A co jeśli znowu bany polecą?? Kupicie kolejną konsolę do przerobienia?? Ta a cena paliwa ma dojść do 5zł za litr. Chyba niedługo na ulicach zobaczymy dużo małych samochodów lub ludzie przesiądą się do MZK :D Mógłby ktoś napisać coś więcej o obniżkach cen kier od M$?? Ma ktoś może konsolę podłączoną do NEO lub Netii? Czy u tych dostawców trzeba podawać maca karty sieciowej? Czy wystarczy podpiąć X0 przez switcha/router?? Edytowane 28 Maja 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Nic więcej a'propos tej obniżki Ci nikt nie napisze, bo na razie nic więcej nie wiadomo. Ja najbardziej żaluję, że nie da się do x'a podłączyć peryferiów na usb, moja momo-force sprawdziłaby się idealnie w takiej FM2. A wciąż brak na rynku kierownicy o chociażby zbliżonym poziomie wykonania i zastosowanych materiałach (oprócz g25, ale to wciąż tylko rynek PC)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 No fakt duża szkoda że nie działają sprzęty na usb :/ Pozostaje jedynie M$ lub kiera od Loga. A próbował ktoś podłączyć kierę od PC-ta przez tą przejściówkę XFPS?? Zadziała to w ogóle?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Borys ja miałem pod NEO podłączoną i nic nie trzeba. Podpinasz i masz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Borys, dobry pomysł z tym XFPS, także podpinam się pod Twoje pytanie- widział ktoś z Was XFPS faktycznie w akcji? Teoretycznie, jeśli działa np dualshock2, to i inne kontrolery powinny być "widziane" przez x'a. Ma ktoś więcej info na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Co do przerabiania konsol to przerabiaja rowniez osoby w 100% legalne - powod jest prosty: konsolka microsoftu rysuje plytki. Ms oficjalnie sie do tego przyznal, ale nie chcac sie wpedzic w dodatkowe koszta, wymieniaja jedynie gry ktore wyszly z ich studia. Nie musze chyba mowic, ze takie osoby tez zostaly zbanowane ;) dochodza jeszcze ludzie ktorzy chcieli zwyczajnie wyciszyc konsolke. (...)Teoretycznie tak ale równocześnie sam fakt przerobienia jest swego rodzaju złamaniem umowy kupna (o ile można tak powiedzieć). Kupiło się sprzęt i technicznie nie powinno się w nim grzebać, automatycznie traci się gwarancję (co jest oczywiste) natomiast nie wiem jak z prawnego punktu widzenia wygląda sprawa banów na Live gdy ktoś przerobił konsolę faktycznie po to aby ją wyciszyć (czytnik) a żadnego backup'a w napędzie nie miał. W końcu może woli nie mieć gwary żeby tylko było ciszej (ale i tak to pewnie margines). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Kupiło się sprzęt i technicznie nie powinno się w nim grzebać, automatycznie traci się gwarancję (co jest oczywiste) natomiast nie wiem jak z prawnego punktu widzenia wygląda sprawa banów na Live gdy ktoś przerobił konsolę faktycznie po to aby ją wyciszyć (czytnik) a żadnego backup'a w napędzie nie miał. W końcu może woli nie mieć gwary żeby tylko było ciszej (ale i tak to pewnie margines). Jak rozbierasz konsole to tracisz gwarancje na sprzęt i support czyli też gwarancję, że Live będzie ci działał. Oczywista sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 nvm ;) Chodzilo mi bardziej o podejscie do problemu rysujacych plytki czytnikow. Nikt Ci nie wymieni oryginalnej gry, ktora porysowal xbox jezeli jest wydana przez inne studio niz ms. Jak wiadomo takich gier jest wiekszosc, wiec skoro tak ladnie sie zabrali do rozdawania banow to z tym problemem tez powinni cos zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Widocznie trzeba ryzykować. Przecież to nie wina producentów gier tylko polityka M$. Aż dziw bierze, że taka korporacja jak M$ wkłada taki badziew do swojej konsoli. Przecież DVD jest znane do perfekcji wiec dziwią takie przypadki w dzisiejszych czasach. :/ Poza tym wyprodukowanie świetnego napędu zwiększyło by koszt o ile? O dolara? Tylko po co produkować dobre jak i tak reszta sprzętu się popsuje. Ehh. Firma robi świetny hardware (myszki, klawy, joye i kiedyś kierownice), ma duże doświadczenie w sofcie a taki badziew wydaje. :/ Edytowane 28 Maja 2007 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Spokojnie, widać, że masz dużo wolnego czasu (gier na ps3 przecież brak :) ) więc może przypomnisz sobie jakim badziewiem było (jest?) PS2 i jego padające lasery? Nie kwestionuję, że pewien odsetek xbox 360 pada, ale pisanie, że ogólnie konsola to badziew zakrawa na skrajne fanboystwo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 ..... Mógłby ktoś napisać coś więcej o obniżkach cen kier od M$?? Ma ktoś może konsolę podłączoną do NEO lub Netii? Czy u tych dostawców trzeba podawać maca karty sieciowej? Czy wystarczy podpiąć X0 przez switcha/router?? na pierwsze pytanie odpowiedziałem ci stronę wcześniej B-) P: Jak podłączyć XBox 360 do sieci ?? wszystko jest w FAQ :wink: O: Konfiguracje Xbox Live - Online [X360] Podłączanie X360 do Internetu ps draak nie zwracaj uwagi na posty kojak_ct bo szkoda na to czasu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Ostatni post w tym temacie. Skoro uważacie, że X jest mało awaryjny czy też bez wad (a sami wspominacie, że rysuje płyty, zresztą widziałem na własne oczy) to oki. Jeśli to jest ok to dziwię się, że stacjonarki DVD tego nie robią, że napędy do kompa tego nie robią. Pewnie źle działają? A później płaczecie, że iks zwalił płytkę, a jak chcieliście poprawić fabrykę przeróbką (wyciszeniem napędu, poprawą pracy lasera-o piratach nie wspominam) to Was banują. To po co ta gadka skoro wszystko jest w porządku? PS. Gdyby wszyscy przerabiacze PS2 używali dobrych płyt np. Verbatimki, TDK lub Sony i odpowiednio je wypalali to nie płakali by, że laser padł. Poszukajcie sobie wyników z testów sterownika lasera LA na firmowych płytach i tych desperados z marketu to znajdziecie odpowiedź. Mała wskazówka: na firmówkach - ok. 55st, na desperadosach -ponad 90st. Teraz wyobraź sobie temperaturę cewek na laserze. Najczulsze na płyty były lasery HD7. A wystarczyło nie przerabiać i problemu by nie było. A jak chciało się oszczędzać na piratach to i na płytach się oszczędzało. I tak taniej wyszło kupno lasera niż kupić oryginalną gierkę. Poza laserami PS2 było mało awaryjną konsolą. PS2 Cavar. Ciekawa rada. Nie ma co. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Ostatni post w tym temacie. Skoro uważacie, że X jest mało awaryjny czy też bez wad (a sami wspominacie, że rysuje płyty, zresztą widziałem na własne oczy) to oki. Jeśli to jest ok to dziwię się, że stacjonarki DVD tego nie robią, że napędy do kompa tego nie robią. Pewnie źle działają? A później płaczecie, że iks zwalił płytkę, a jak chcieliście poprawić fabrykę przeróbką (wyciszeniem napędu, poprawą pracy lasera-o piratach nie wspominam) to Was banują. To po co ta gadka skoro wszystko jest w porządku?No jak sam widziales jak xbox rysuje plyty to ostroo :lol2: ja to podalem jako przyklad/riposte na posty Przemol'a ("Jak ktos przerobil konsole i grach zassanych z netu to jest zlodziejem i tyle."), że sa wyjatki od zasady (nigdzie nie pisalem ze ja nim jestem :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Panowie, takie pytanie z dziedziny live : taka aukcja http://allegro.pl/item197941363__xbox_live...owe_konto_.html oferuje o jakieś 20zł taniej usługę live, ale karze zakładać nowe konto. Dlaczego ? Może można wcześniej już założyć konto, które będzie pasowało do takiej zdrapki ? a, i jescze cena x360 + CoD3 w MM w Legnicy 28 maja Jak policzyłem swój zestaw, to zaoszczedziłem 1000zł .... w sumie,dalej nie wierze ;P Edytowane 28 Maja 2007 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 bo to pewnie zdrapka zjakiegos promo :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Udało mi się przywrócić konsolę do życia ( ciekawe na jak długo). Rozkodowałem sygnały puszczane przez czerwone diody i wyszedł mi kod błędu 0102. Oznacza on nieznany błąd sprzętu. Dostałem radę od kolegi i dzięki niej konsola znów działa. Co zrobiłem ? Opatuliłem szczelnie konsolę kocem, tak by wszystkie wyloty powietrza były zablokowane. Następnie odpaliłem ją na 6-8minut. Później wyłączyłem, zabrałem koc, odpalam konsolę i ..... DZIAŁA :D Zostawiłem ją włączoną na ponad 2 godz i zero zwisów, wieczorem znów sesyjka 2 godz i zero zwisów. Oby już wytrzymała do następnej generacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 :blink: jakies naukowe wytlumaczenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 :blink: jakies naukowe wytlumaczenie ? tak... zimne luty :| do tygodnia potrafi wytrzymac po wygrzaniu - Nierealny jakis czas temu mial ten sam problem i tez chwilowo pomoglo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 a, i jescze cena x360 + CoD3 w MM w Legnicy 28 maja Jak policzyłem swój zestaw, to zaoszczedziłem 1000zł .... w sumie,dalej nie wierze ;P To raczej nie jest dziwne kupując używaną konsolę z oryginalnymi grami. Co do 1000zł to nie przesadzaj bo gry można kupic taniej niż w MM :wink: . Aha BTW nie ciesz się jeszcze za szybko bo jeszcze się okaże, że Twoja konsola jest naznaczona i tyle będziesz miał z radości ;) Anyway Gratz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Udało mi się przywrócić konsolę do życia ( ciekawe na jak długo). Rozkodowałem sygnały puszczane przez czerwone diody i wyszedł mi kod błędu 0102. Oznacza on nieznany błąd sprzętu. Dostałem radę od kolegi i dzięki niej konsola znów działa. Co zrobiłem ? Opatuliłem szczelnie konsolę kocem, tak by wszystkie wyloty powietrza były zablokowane. Następnie odpaliłem ją na 6-8minut. Później wyłączyłem, zabrałem koc, odpalam konsolę i ..... DZIAŁA :D Zostawiłem ją włączoną na ponad 2 godz i zero zwisów, wieczorem znów sesyjka 2 godz i zero zwisów. Oby już wytrzymała do następnej generacjikonsola pewnie i tak ci padnie :(, ale jest ratunek :D 3rlod xclamp http://two.xthost.info/kidman360/xclamp_kidman.pdf - pomaga w większości przypadkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) Nie ma to jak serwis konsoli w domu ^^ A ta akcja z kocem naprawdę fajne podejście. Nierealny o ile pamiętam to chyba suszarką lub opalarką trochę rozgrzał X0. Jednak nie pomogło to na długo niestety :/ Edytowane 29 Maja 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 konsola pewnie i tak ci padnie :(, ale jest ratunek :D 3rlod xclamp http://two.xthost.info/kidman360/xclamp_kidman.pdf - pomaga w większości przypadkach Wiem, że znów padnie. Kwestia kiedy. Jedni mówią, że szybko inny, że trochę może pochodzić. Jak padnie znów to wysyłam do Juchego i biorę pełen zestaw naprawczy oaraz dodatkowe modyfikacje. A i tak pewnie po nowym roku zakupię nową konsolkę, niech się tylko pojawią te z nowymi prockami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Z nowymi prockami?? Czyżbym o czymś nie wiedział?? Chodzi o te 65nm?? Mógłby ktoś przybliżyć te nowe procki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 http://gizmodo.com/gadgets/someone-has-a-n...etup-263810.php :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 :shock: :zonk: Lekko chłopak dał radę ja ze swoim TV CRT 21" przy nim wyglądam jak :kijem: Mógłby mi pożyczyć 1 taki TV byłbym bardzo wdzięczny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Spokojnie, (...) może przypomnisz sobie jakim badziewiem było (jest?) PS2 i jego padające lasery? Nie kwestionuję, że pewien odsetek xbox 360 pada, ale pisanie, że ogólnie konsola to badziew zakrawa na skrajne fanboystwo :/ Tak jak już kojak_ct wspomniał ma to związek ze przeróbką i stosowaniem tanich płyt. Ale jak nie o tym miałem (tzn. o tym ale z innej strony). Wiele osób uważa PS2 za bardzo łatwo awaryjną konsolę i wini za to Sony. IMO to trochę bezpodstawne oskarżenia. Sony tworzy konsolę w takiej a takiej formie, jeżeli ktoś na własne ryzyko modyfikuje sprzęt i nie korzysta z niego tak jak powinien (vide pirackie płyty obciążające laser nieporównywalnie bardziej niż np. oryginały) to przepraszam ale czemu ma on pretensje do Sony? Gdyby używał sprzętu tak jak powinien to najprawdopodobniej nie miałby problemów (i miałby gwarancję jak coś). Nie twierdzę że PS2 bez przeróbki jest twardzielem nie do zdarcia ale większość "padów" lasera to właśnie przeróbka plus kiepskie płyty. To taka moja mała dygresja. Teraz konkretniej o XO. O ile przyczyną padów laserów PS2 jest jak wspomniałem przeróbka tak w wypadku XO możemy nic nie modyfikować a i tak mogą zdarzyć się zwiechy czy nawet totalne zgony. Może nie ma tego aż tyle jednakże zdarzają się takie przypadki. W XO modyfikuje się FW napędu ale to nie on jest wadliwy tylko inne podzespoły. I boli najbardziej to że MS chyba nic z tym nie robi. Fakt, MS ma świetną obsługę gwarancyjną ale nawet jak mi konsolka padnie i wymienią mi ją na nową to nie ma pewności że się to nie powtórzy już po gwarancji. To jest IMO największa wada XO bo poza tym tej konsoli w zasadzie nic nie mogę zarzucić. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Teraz konkretniej o XO. O ile przyczyną padów laserów PS2 jest jak wspomniałem przeróbka tak w wypadku XO możemy nic nie modyfikować a i tak mogą zdarzyć się zwiechy czy nawet totalne zgony. Może nie ma tego aż tyle jednakże zdarzają się takie przypadki. W XO modyfikuje się FW napędu ale to nie on jest wadliwy tylko inne podzespoły. I boli najbardziej to że MS chyba nic z tym nie robi. Fakt, MS ma świetną obsługę gwarancyjną ale nawet jak mi konsolka padnie i wymienią mi ją na nową to nie ma pewności że się to nie powtórzy już po gwarancji. To jest IMO największa wada XO bo poza tym tej konsoli w zasadzie nic nie mogę zarzucić. Pozdro.Tutaj tez, ludzie ktorzy nie przerobili nie musza sie martwic o awaryjnosc. Serwis dziala blyskawicznie - w ciagu tygodnia wraca nowy sprzet, a termin gwarancji biegnie na nowo (w wypadku kiedy wymienia sama plyte glowna, termin gwarancji na plyte biegnie od poczatku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 nuras_en co rozumiesz przez naznaczona ? ;) Licząc 3 gry (odliczam CoD który jest w xboxie za 1849zł) to będzie około 3 x 80 = 240zł (średnio, na allegro te gry tyle wyjdą z przesyłką) + joy, razem 370. Od 1300 odejmę, wyjdzie 1930 - więc prawie 1000zł, tak jak pisałem ;) Cieszy fakt, iż gwarancja przebiega w ciągu tygodnia, i potem jej termin biegnie na nowo - właśnie chciałem o to pytać ;) Czy ktoś korzysta z dodatkowe chłodzenia na x360, typu http://allegro.pl/item199936838__xbox_360_..._joypad%5D.html lub http://allegro.pl/item198676232__cooler_po...ep_robson_.html ? Nie wiem, czy się w to bawić, a obawiam się tych upalnych wakacji ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Tutaj tez, ludzie ktorzy nie przerobili nie musza sie martwic o awaryjnosc. Serwis dziala blyskawicznie - w ciagu tygodnia wraca nowy sprzet, a termin gwarancji biegnie na nowo (w wypadku kiedy wymienia sama plyte glowna, termin gwarancji na plyte biegnie od poczatku)Chwila bo chyba czegoś nie wiem ;). Jak konsola odmówi posłuszeństwa i oddamy ją na gwarancji i później otrzymamy nową sztukę to gwarancja jest też jakby "on nowa" (czyli np. miałem konsolę 6 miechów, padła, wysyłam do serwisu a wraca do mnie nowa i gwarę mam znowu na 24 miechy? Jak tak to super ale jakoś nie mogę w to uwierzyć...uszczypnijcie mnie ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...