Skocz do zawartości
cavarr

Microsoft Xbox 360 - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście, że nie.

Po 1 cena

Po 2 ilość ekskluziwów

Po 3 ten i kolejny rok ma obfitować w najlepsze tytuły

Oczywiście, nikt nie broni kupić Tobie PS3 za ponad 2000zł i postawic ją na półke, siąść do internetu i powiedzieć "no dobra, to teraz sprawdźmy w co pogram za 2 lata na blu-rayu".

Można teraz nacieszyć się xboxiem, a kiedyś kupić PS3, teraz to moim zdaniem mija się całkowicie z celem ;)

Jest na tyle świetnych tytułów na dzień dzisiejszy, a tyle zapowiadanych na kolejne miesiące, że naprawdę warto.

kojak poprawiłem ;P

Edytowane przez FoX 13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może głupie pytanie , ale po co zakładać nowy temat :P Posiadacze xklocków albo ps3 mam do was pytanie :> Jaki tv trza mieć do tych konsolek , żeby w pełni cieszyć się tym co oferują nam te obie konsolki :lol:

to wystarczy :lol2:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może głupie pytanie , ale po co zakładać nowy temat :P Posiadacze xklocków albo ps3 mam do was pytanie :> Jaki tv trza mieć do tych konsolek , żeby w pełni cieszyć się tym co oferują nam te obie konsolki :lol:

hd redi powinien styknac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

czyli rozumiem, że jeśłi mam "dostęp" tylko do 17 crt i normalnego tv 28 cali, to dużo strace na jakości grafy na klocku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość dragonlore

czyli rozumiem, że jeśłi mam "dostęp" tylko do 17 crt i normalnego tv 28 cali, to dużo strace na jakości grafy na klocku?

tak zle nie bedzie-ale do hd na zwyklym tv to bedzie bardzooooo daleko,poki co nic straconego ;) ,kup dobry kabel do x'a vga i bedziesz mogl odpalac gry prawie jak w trybie HD ,zaleznie ile twoj monitor 17" pociagnie rozdzialki .

sam gram na monitorze i nie narzekam ;) tylko ze na 19"

Edytowane przez dragonlore

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy coś się dzieje z Live czy ja mam coś u siebie pokręcone? Zdrapałem zdrapke (:P) na 2 dni na Live 2 godzinki temu. Próbuje Full Auto. Wbiłem się na jeden wyścig, jeden zahostowałem, a teraz wypisuje mi że nie ma zadnych graczy i sam tez nie mogę hostować. Ridge racer 6 to samo. Call Of Duty 3 - nikt nie gra na rankingowych?? :blink: :blink: GoW - jest raptem ok 9 rozgrywek.

O co chodzi?? :blink: :blink:

Tak w ogóle to naszły mnie 2 mysli a propos achievementów.

1) Za ach. typu - graj w grę 15690 godzin lub też przejdź/przejedź/przeleć 12758 km (gdy po skończeniu gry mamy ok 1/6 tego wyniku) powiesiłbym twórców za jajca :?

2) Za ach. typu - wgraj swoją twarz poprzez kamerke, wygraj wyścig z moderatorem, wespnij się na szczyt listy, niech filmik z Twojego gameplaya będzie wsród top 20 downloads - patrz wyżej=jaja do odstrzału

3) konkluzja - według mnie tadammmmm powinny być 2 rodzaje Gamerscore :-P :-P Singleplayer i Multi. Powiedzmy 1000 punktów do zdobycia w singlu i np. 250 w multi. Bo absurdem jest sytuacja, że niejako "wymagane" jest granie na czas od razu po wydaniu gry na światło dzienne, po to aby uzyskać ach. za grę online :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukk_ co do osiagniec to dobrze ze nie jest latwo. Skonczyly sie czasy EA i calaka za przescie samo ;) Mnie wkurza te przejechanie 8K km w TDU ale w koncu dam rade hyhy. Poca pomoże sie nie nudzic.

Full Auto - w to juz nikt nie gra, bo gra slaba, RR6 to tez starosc i nikt nie gra. W COD3 pewnie jest jak w PGR3, graja ludzie dla przyjemnosci a nie dla osiagniec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lukk_ co do osiagniec to dobrze ze nie jest latwo. Skonczyly sie czasy EA i calaka za przescie samo ;) Mnie wkurza te przejechanie 8K km w TDU ale w koncu dam rade hyhy. Poca pomoże sie nie nudzic.

Full Auto - w to juz nikt nie gra, bo gra slaba, RR6 to tez starosc i nikt nie gra. W COD3 pewnie jest jak w PGR3, graja ludzie dla przyjemnosci a nie dla osiagniec.

Nie no jasne, że ach. nie moga być za proste. Ale ach. wymagające BEZSENSOWNEJ jazdy/biegania gdy gra juz nic nie oferuje są do kitu :mur:

Co do drugiej części Twojej wypowiedzi: No i własnie dlatego "byłbym za" (wiem wiem gdyby babcia miała wąsy...;) ) rozgraniczeniem Gamerscore Single i Multi. Z jakiej racji mam byc "gorszy" bo zakupiłem X360 rok po premierze, a Full Auto dopiero 2 miechy temu? Też bym chętnie łyknął ach. za multi, ale co z tego jak nie ma z kim grać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FORUMOWA LEGENDA VS BRUTALNA RZECZYWISTOSC

W pozycji stojacej

IDLE po 30 min

http://autossilniki.com.pl/konsol/xkloc_stoi_idle.jpg

OTWARZA DVD po 30 min

http://autossilniki.com.pl/konsol/xkloc_stoi_dvd.jpg

COLIN DIRT po 30 min

http://autossilniki.com.pl/konsol/xkloc_stoi_dirt.jpg

W pozycji lezacej

IDLE po 30 min

http://autossilniki.com.pl/konsol/xkloc_lezy_idle.jpg

OTWARZA DVD po 30 min

http://autossilniki.com.pl/konsol/xkloc_lezy_dvd.jpg

COLIN DIRT po 30 min

http://autossilniki.com.pl/konsol/xkloc_lezy_dirt.jpg

Komentarz mysle zbedny :rolleyes:

Dodam tylko, ze konsola osiaga max temp juz po okolo 10 minutach

temp w pokoju - 28*C

Radiatory przeszlifowane i przesmarowane ceramique

UPDATE

Dodatkowy wyciag.

papst 12cm

http://autossilniki.com.pl/konsol/papst_jaklezy.jpg

@5V, obciazenie : CM:DIRT

http://autossilniki.com.pl/konsol/papst_5v.jpg

@7V, obciazenie : CM:DIRT

http://autossilniki.com.pl/konsol/papst_7v.jpg

@12V, obciazenie : CM:DIRT

http://autossilniki.com.pl/konsol/papst_12v.jpg

Podbijam, ze wzgledu na update :}

Nie cytujemy obrazkow.

costi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kucyku drogi ;) Czy ta przejściówka, o której pisałeś sprawdza się na 100% z kierą MS przy tytułach na PC? Działanie FF bez zarzutu, sterowanie siłą FF z poziomu windowsa i inne takie? Jeśli tak, to czy byłbyś skłonny kupić jedną sztukę także dla mnie (dogadamy się na PW)? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, mam problem

Łącze się komputerem do internetu poprzez router. Xboxa podłączam kablem sieciowym do karty sieciowej, ustawiam wszystko - jest internet.

Po około 3 min wyłącza się internet w komputerze jak i xboxie.

Jak wyłącze xboxa - internet wraca..

Czy jest jakiś sposób na internet przez komputer (w gre nie wchodzi kabel do routera), czy jedynym moim wyjściem jest wireless adaptor ?

Edytowane przez FoX 13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tekken na X0 to coś nowego. Od początku istnienia był exclusivem dla psa a tu taka niespodzianka :D Ciekawe co pokażą w 6 części.

A może coś wiadomo o kolejnym update Dasha?? Czy narazie dodanie Divx i Xvid to moje małe marzenie?

Edytowane przez Borys-Tech

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gates Hints At New Xbox Control System

As detailed by technology website All Things Digital, Gates was taking part in a live conversation with Apple founder Steve Jobs, when Gates began to discuss the use of 3D online interfaces and the increasing role of the PC as a home media and communications center.

He ended his comments by saying, "And as we get natural input, that will cause a change... Software is doing vision and so, you know, imagine a game machine where you're just going to pick up the bat and swing it or the tennis racket and swing it."

As the similarities behind his concept and that of the Wii were pointed out, Gates responded: "No, that's not it. You can't pick up your tennis racket. And swing it."

"You can't sit there with your friends and do those natural things. That's a 3D positional device. This is video recognition," he added.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tekken-6-na-xbox-360

Widac zrobili ridge racer to bedzie i tekken. Coraz mniej gier tylko na ps3, widac produkt sony po prostu sie marnie sprzedaje.

Nie rozumiem jak sony moglo tak szybko zabic swoja marke playstation.

No to jeszcze został Final Fantasy i Gran Turismo. Jak i te gierki będą na X360, to marnie widze przyszlość Sony :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z 3 miesiące temu krążyła taka sama plotka nt. T6. Na razie nie potwierdzona. Takie same ploty tyczyły się Final Fantasy. Też nie potwierdzone. A Gran Turismo na pewno nie będzie bo to przecież od Polyphony. :)

Nie ma co się dziwić, że gry stają się multiplatformowe. Kosztują coraz więcej więc trzeba szukać nowych rynków zbytu. W tej materii największe doświadczenie ma EA. Ich gry wychodzą na PC, PS3, PS2, X360, Wii, PSP, NDS i telefony komórkowe :D. Inni też szukają kasy na innych platformach. Kiedyś Namco czy Konami nie wydawała gier na Pieca a dzisiaj? Każdy nowy tytuł planowany jest przynajmniej na PS3, X360 i PC. Pozostają studia wewnętrzne a tych u Sony nie brakuje tak jak ekskluzywnych tytułów od nich. ;) A zabita marka PlayStation to ..... imho dziwne stwierdzenie. :)

Edytowane przez kojak_ct

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MOJA KONSOLA PADŁA...

Przed 10minutami chciałem pograć. Wszystko włącza się ładnie elegancko, odpalam demko DIRT'a w momencie gdy jest odliczanie do startu, obraz się zatrzymał i pojawiło się pełno wordartów. Restart konsoli to samo tyle, że stało się podczas startowego logo. 5 razy z kolei to samo. Zmiana pozycji, wyjęcie dysku, i wypięcie kabli nic nie dało. Odpala jeszcze raz i 3 czerwone. Konsola użytkowana nie całe półroku.

Może mi ktoś napisać co i jak w sprawie serwisu? Konsole kupiłem w MM. Podobno trzeba ją gdzies zarejestrować czy coś? Czy mam to zrobić? Czy teraz czy musiałem to zrobić jak ją kupiłem?

Edytowane przez nuras_en

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem, ze to glupie takie spiskowanie, ale moim zdaniem w tej awaryjnosci konsol microshit ma swoj interes, jest to pewien znak dla piratow, strach przerabiac konsole, a jak juz sie ktos zdecyduje to slono zabuli za serwis, zwieksza sie poprzez to sprzedaz oryginalow, a z kazdej sztuki ms trzepie kase, wiem, ze to brzmi smiesznie, ale ja nie widze innej mozliwosci skoro do dzisiaj nie uporano sie z tym problemem, wyglada na to, ze ms ma to gleboko w [gluteus maximus], a zeby ladnie wygladalo to nadrabia bardzo szybkim serwisiem i ciekawe biblioteka gier

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi