kucyk Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 poca zrobil to zdjecie ipodem, dajcie mu spokoj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Wicio, miales nie owijac klocka w bawelne, tj. kocyk ;) Fotka faktycznie udana, jak na konkurs discovery channel :P Przemol- poca na poly nie wygral koszulki GRAW, a "PS3 fanatic", na pewno bedzie mu w niej do twarzy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnb111 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 witam jak polaczyc xboxa do monitora lcd, via vga czy via component, dodam ze jesli polacze componentem to mam opcje rozciagniecia obrazu, nie byloby wtedy pasów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Śmiejta się śmiejta. Ale konsola działa i łykneła wczoraj jeden level z MoH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 wracajac do dyskusji o dvi czy jesli kupie monit z dvi-i to nie powinno byc problemu z tym by podlaczyc xO ? np ten monitor http://www.komputronik.pl/Monitory_LCD/iiy...y,id,46262,s,1/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) jeśli ten monitor rzeczywiście wyposażony został w złącze DVI-I to nie powinno być żadnych problemów, ale radzę się upewnić co do tej iiyamy, gdyż wg instrukcji posiada DVI-D http://www.iiyama.pl/default.asp?SID=&...&PROD=10203 zadzwoń i sie dopytaj :) ps to nie jest temat na takie dyskusje :wink: Dyskusja na temat telewizorów/monitorów http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=206943&st=400 Edytowane 5 Października 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Witam, Kupiłem Xbox360 Premium z HDMI. Data produkcji : 11.08.2007, czyli chyba z nowym chłodzeniem. Jest dość głośny ;) Ale nie o tym chciałem. Interesuje mnie usługa Xbox Live. Założyłem niby konto, ale dalej musiałem wybrać wojewodztwo itp. i jako że wcześniej wybrałem USA (czytałem, że tak trzeba żeby mieć dostęp do większej ilości dem) to teraz konsola mnie prosi o adres czyli ulice itp. Wpisałem jakieś brednie, ale niestety pisze, że nie ma takiego adresu. Mógłby ktoś powiedzieć co mam z tym zrobić ? Czy trzeba szukać jakiegoś amerykańskiego adresu i go wklepywać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) oczywiscie, ze tak, od czego masz google.com dzizas :-P Edytowane 5 Października 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Znajdz sobie jakis sklep w USA i wpisz jego adres. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Moze nie szukaj w _Stanach_ wojewodztw... faktycznie, problem na miare posta na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 W Saturnie Xbox Elite HDMI HD 120GB za 1599zł. To jest dobra cena??. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 W Saturnie Xbox Elite HDMI HD 120GB za 1599zł. To jest dobra cena??. se wejdz chłopie na skapca czy inne ceneo i bedziesz wiedział czy dobra czy zła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 se wejdz chłopie na skapca czy inne ceneo i bedziesz wiedział czy dobra czy zła Zamiast pisać tyle słów nie było prościej napisać Ci "tak" lub "nie" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Zamiast pisać tyle słów nie było prościej napisać "skapiec.pl" w google? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Official: Microsoft and Bungie split Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Zamiast pisać tyle słów nie było prościej napisać "skapiec.pl" w google? Nie. Wołałem spytać osób które siedzą już w temacie od lat i dokonale orientują się w cenach ale jak widzę za wiele oczekiwałem od posiadaczy konsoli Xbox. Pewnie skrzynka Billa upadła im na łeb i tylko wymądrzać się potrafią a nie pomóc normalnie jak człowiek. Edytowane 5 Października 2007 przez RALF11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Sony wprowadziło model z 40gb dyskiem za ok 1600zł, ciekawe co teraz Microsoft zrobi :) btw. brawo poca, jeśli człowiek sie pyta o prostą rzecz, to czy tak trudno powiedzieć "tak" lub "nie"? czy zawsze moderator na tym forum musi się wymadrzać i być po prostu wredny? A może czasami warto pomóc a nie odsyłać do googla i walić procenty na lewo i prawo? Takie posty zamiast zakończyć dyskusje (w tym wypadku dyskusje o cenie Elite) w prosty sposób, to robią jeszcze większy śmietnik w temacie. :mur: RALF11 --> tak. To bardzo dobra cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Takie posty zamiast zakończyć dyskusje (w tym wypadku dyskusje o cenie Elite) w prosty sposób, to robią jeszcze większy śmietnik w temacie. :mur: jesli nie zmusisz kola do wykonania najprostszej czynności trwajacej zwykle nie wiecej jak 5sek. to za chwilę bedziesz miał pytania :" czy airborne na allegro za 132zł to jest atrakcyjna cena?" itp itd to dopiero powoduje śmietnik EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 btw. brawo poca, jeśli człowiek sie pyta o prostą rzecz, to czy tak trudno powiedzieć "tak" lub "nie"? czy zawsze moderator na tym forum musi się wymadrzać i być po prostu wredny? A może czasami warto pomóc a nie odsyłać do googla i walić procenty na lewo i prawo? Nie wale na lewo na prawo. Możesz uwierzyć, jestem bardzo oszczędny w karaniu. Dziękuje za oklaski. Czy zawsze część userów musi najpierw pisać na forum a dopiero potem zadawać sobie pytanie "a może sprawdzę najpierw na google/allegro/inna strona" Proszę nie odpowiadać na ten post. Jeżeli ktoś chce ciągnąć temat, to proszę jedynie o PM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Nie. Wołałem spytać osób które siedzą już w temacie od lat i dokonale orientują się w cenach ale jak widzę za wiele oczekiwałem od posiadaczy konsoli Xbox. Pewnie skrzynka Billa upadła im na łeb i tylko wymądrzać się potrafią a nie pomóc normalnie jak człowiek.Nie kupuj xboxa bo będziesz taki zły jak my... Kup PS3 ;) Edytowane 5 Października 2007 przez nuras_en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 se wejdz chłopie na skapca czy inne ceneo i bedziesz wiedział czy dobra czy zła No welcome back na forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 No welcome back na forum :D przerwa była długa - zabawa z kompami mineła ale za to wrócił "have fun" z konsolką - to i czasem zaglądam ziomie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Panowie, jak z tym xO za 999zł? Można gdzieś to w poznaniu kupic? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Że co :D? X0 po 999? Można prosić o jakiś link albo dokładniejsze info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 bylo chyba jakies chwilowe promo w Anavs :) ale z wywiadu wiem wiem ze bylo to sztuki bez HDMI pozdro 4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 w Stargardzie nie bylo a chcial kupic znajomy. Avans czy Anavs?;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 w czwartek jade po swojego kolcka, najprawdopodobniej premium bez hdmi, mam nadzieje, ze nie bedzie porblemów ze sprzętem. Jeszcze tylko zastanawiam sie nad grami jakie kupie na start. Myślałem nad tytułami które nie są multiplatformowe. Halo3, Gearsy, PGR3, Dead Rising - te gry bede mogł pożyczyć. Pewniakiem bedzie DOA4 z racji, ze uwielbiam oklepywanki i chyba na dzien dzisiejszy lepszej na xO nie ma. ... tak myśle nad Crackdownem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 A moze FM2? Crackdown faktycznie jest cholernie grywalny na początku, ale mnie np. po ok. 10h już trochę znudził, jednak po dłuższej przerwie z przyjemnością do niego powróciłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 a myslalem nad forza na poczatek. Wybieram miedzy tymi tytułami: Forza, Crackdown, Saint Row, PGR4, DOA4, CoD3, Skate. w sumie to juz na doa4 sie zdecydowałem, ale na jeszcze jeden bede mogł sobie pozwolić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Ja na starcie zamierzam kupić PGR4, poczekam na demko i zobacze czy warta swojej kasy. Bardzo mi się podoba Castlevania z Xbox Live Arcade ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...