Bania Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Odbiegając od tego offtopowego shitu: Orientuje się ktoś czy książeczki w wersjach Premium/Core/Arcade wyglądają identycznie? Chodzi o te, które są 'ofoliowane' podwójnie - instrukcję i warunki gwarancji. Niby premium ma w zestawie dysk, więc teoretycznie instrukcja powinna być bardziej obszerna, ale jak jest w rzeczywistości? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) Szturm na Empik udany - dwa ostatnie Arcade po 799zł zostały w naszych szponach :Dwłaśnie zminili cenę na empik.com - Arcade oficjalnie 799zł kosztuje jak ktoś ma daleko do sklepu to zamawiać można na: http://www.empik.com/produkt?productId=pro...me_=Xbox_Arcade w ogóle fajną reklamówkę zrobili: http://www.empik.com/empiklopedia/ludzie/multimedia?_f=48749 btw. ta promocja to oficjalnie chyba od dzisiaj rusza ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « iks jest dokładnie 2x tańszy od PS3 - 799zł VS 1599zł i tylko 300zł droższy od PS2! - 799zł VS 499zł Edytowane 10 Grudnia 2007 przez mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Hmm... A jak pytałem wczoraj 'pana z działu multimedia' to mówił, że nie spodziewają się w najbliższym czasie żadnej dostawy... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 czy ja dobrze widze?? zaczyna sie promocja czegoś czego nie ma w sklepie bo zostalo wyprzedane przed jej rozpoczęciem?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 szkoda tylko ze tylko cena Arcade jest promocyjna. Z łatwością można znaleźć sklepy, które Elite'a sprzedają za podobną cenę od dawna, to samo z Premiumem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Plusk nie wal tak bo głowa cię jeszcze rozboli ;) co do dostępności to konsole można dostać w złotych tarasach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 czy ja dobrze widze?? zaczyna sie promocja czegoś czego nie ma w sklepie bo zostalo wyprzedane przed jej rozpoczęciem?? :mur: A co było z Core'ami z Carrefoura? :> To tylko informacja z jednego z kieleckich Empików, więc wcale nie jest powiedziane, że wszędzie tak jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) czy ja dobrze widze?? zaczyna sie promocja czegoś czego nie ma w sklepie bo zostalo wyprzedane przed jej rozpoczęciem?? :mur: To tylko informacja z jednego z kieleckich Empików, więc wcale nie jest powiedziane, że wszędzie tak jest...z tego co udało mi się na grupach wyczytać to była reklama w dzienniku, że od poniedziałku (promocja ogólnopolska): http://groups.google.pl/group/pl.rec.gry.k...0c4aaafdc2e9808 http://groups.google.pl/group/pl.rec.gry.k...6fa8d0a9dffff0d są też na allegro: XBOX 360 ARCADE - nowa !!! - 790zł » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « heh koleś ma też SONY PS3 40 Gb - nowa, gwarancja PL !!! - 1320zł a w Electro World za 1199zł premium + forza 2 + viva pinata Edytowane 10 Grudnia 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Taki zwyczaj tego forum, ze offtopy maja tendencje do znikania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Czy w zestawie Arcade jest też przewód component? (Niby podają że tak, ale wolę się upewnić) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 Nie, tylko Composite AV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) Czy w zestawie Arcade jest też przewód component? (Niby podają że tak, ale wolę się upewnić)z tego co wiem w Arcade jest tylko kabel composite, czyli "zwykły cinch" (czerwony, biały - audio, żółty - video) edit: ahh szybszy był ;) Edytowane 10 Grudnia 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Mam problem z podłączeniem konsoli do internetu. Udostępniam łącze przez laptopa, podczas testu połączenia wyskakuje mi błąd MTU. Szukałem już rozwiązania w internecie ale niestety żadne ze znalezionych nie pomogło. Zmieniałem już MTU w ruterze, na kompie i dalej nic. Może ktoś z was wie co zrobić, żeby to działało... Ruter to Linksys WRT54GL z Tomato a dostawca internetu to Aster. Będę wdzięczny za jakiś info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ja też posiadam Linksysa WRT54GL z Tomato 1.1 i wszystko chodzi ok. W routerze ustawiłem dhcp, a w konsoli ustawienia automatyczne. MTU musisz ustawić jak Ci nie chodzi z autoamtu na minimum 1365. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonstenes Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 W warszawskiej Arkadii promocyjnych xbox'ow trochę jeszcze zostało - sam się dałem złapać promocji i od wczoraj dołączyłem do grona konsolowców :) Pierwsze wrażenie - wow... ale on jest głośny !! Ale po włożeniu GOW'a, jakoś przestało mi to już przeszkadzać :) PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) Ja też posiadam Linksysa WRT54GL z Tomato 1.1 i wszystko chodzi ok. W routerze ustawiłem dhcp, a w konsoli ustawienia automatyczne. MTU musisz ustawić jak Ci nie chodzi z autoamtu na minimum 1365. Pozdrawiam MTU ustawiałem już na 1365, obecnie mam w ruterze zmienione na 1472, to samo w laptopie, który udostępnia mi połączenie z ruterem. Nie wiem już jak sobie z tym dać radę, chyba będę musiał kupić kabel, pociągnąć go przez całe mieszkanie i podpiąć konsolę bezpośrednio do Linksys'a. Ten Wifi adaptor trochę drogi... :unsure: Edytowane 11 Grudnia 2007 przez Griszman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) Normalnie szok w ciągu ostatnich tygodni dołączyła kolejna spora grupka właścicieli klocka :D Muszę zakupić golda no i może w coś razem pogramy :] lukk w sygu mam all moje gry :D Jak coś daj znać tylko że obecnie mam silver xbl. Gold się skończył :( Edytowane 11 Grudnia 2007 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Normalnie szok w ciągu ostatnich tygodni dołączyła kolejna spora grupka właścicieli klocka :Dnowych właścicieli iksa zapraszamy dow wpisywania swoich gamertagów: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=238547 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 MTU ustawiałem już na 1365, obecnie mam w ruterze zmienione na 1472, to samo w laptopie, który udostępnia mi połączenie z ruterem. Nie wiem już jak sobie z tym dać radę, chyba będę musiał kupić kabel, pociągnąć go przez całe mieszkanie i podpiąć konsolę bezpośrednio do Linksys'a. Ten Wifi adaptor trochę drogi... :unsure: trza było napisać od razy, że masz połączonego xboxa za pomocą pc (po co Ci router ? ;) ). wyłącz fw w laptopie jeśli masz włączonego :] sprawdź też na MTU-1492. Borys-Tech jak chcesz mogę Ci podarować kilka 48h goldów :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Nierealny nie odmówię jeśli można :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Nierealny nie odmówię jeśli można :Dja ci moge dac nawet sposób jak za free zdobyc ich nieograniczoną ilość ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 To daj jak możesz nawet mi ten sposób, a będę super wdzięczny ;) Trzeba z ludźmi pograć :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) http://keepingittwisted.com/xbox_register.aspx wpisujemy fake dane imie np aaaa mail aa@ee.uuu haslo a [tak, moze byc jednoliterowe] wiek tez fake byle powyzej 18 na nastepnej stronie jako kod promocyjny dajemy aa4xpn3 potem na dole przepisujemy kod z obrazka przechodzimy dalej i jak przegramy konkurs, to w ramach pocieszenia dostaniemy triala na 48h stad pochodza triale z allegro... bierzcie i jedzcie z tego wszyscy [poki dziala] Cool btw po skopiowaniu triala mozemy kliknac 2x wstecz, zmienic jedna literke mailu [dodac np a na poczatku], reszta taka sama i gramy od nowa. w godzine spokojnie z 80 trialow wpadnie pozdro czasami można dostać 100 MICROSOFT POINTS :] ps miałem moralne ;) opory wstawiając ten poradnik, ale dla was wszystko :gitarzysta: Edytowane 11 Grudnia 2007 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) [tutorial] pozdro czasami można dostać 100 MICROSOFT POINTS :] dokladnie to samo :) ja sie tylko zastanawiam czy microsoft te kody predzej czy pozniej zablokuje, albo czy zacznie banowac konsole, ktore przeginaja z uzytkowaniem tych kodow... dlaczego? bo ja mam juz tych kodów tyle, ze mi starczy do końca daty ważności czyli do 28 lutego 2009. mało tego... mam tyle ze jeszcze kumplom bede mogl w razie czego rozdac zeby z nimi zagrac... i to nie tylko ja tak mam, bo sporo osób. Ciekawe czy to bład ms, bo wątpie że celowe zagranie. Przez to przecież zyski z live poecą na łeb ;] ostry wałek jednym słowem ;] Edytowane 11 Grudnia 2007 przez s0lid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Thx to kiedy gramy na XBL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monaro Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Thx to kiedy gramy na XBL :D Moze teraz ? Jestem na urlopie i mam sporo czasu :) Moge grac w GOW lub AC6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Z tymi kodami to przegięcie lekkie. Zobaczcie ile ofert na Allegro się porobiło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ja posiadam tylko te gry co w moim sigu :D Jak ktoś chętny to koło 16 będę online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Co za narod, wszystko zeby tylko sie przypadkiem nie narobic :mur: Ale przeciez to tez mozna podciagnac pod legalne dzialanie prawda? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monaro Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ja posiadam tylko te gry co w moim sigu :D Jak ktoś chętny to koło 16 będę online. Dodaj mnie do przyjaciol. Mozemy wspolnie zagrac w GOW jesli bedziesz chcial... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...