s0lid Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 oł szit ;f przeszedlem GoW jaka ta gra krótka 0_____o smialiscie sie z heavently short, a ta to duzo dluzsza nie jest, jesli w ogole. teraz sprobuje wyzsze poziomy trudnosci... to co, sa chętni na co-op'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 (edytowane) nie wiem czy to kogoś zainteresuje, ale: - Xbox 360 Core + gra Fusion Frenzy 2 - 699zł - Xbox 360 Arcade - 899zł a tutaj coś na poprawę humoru: - Xbox 360 Core - 1620zł :lol2: Edytowane 16 Grudnia 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Mam pytanie o xbl. Jeżeli kończy mi się ważność golda za 10 dni, a wpiszę następny kod na 12 miesięcy to liczy mi się od dzisiaj czy od dnia, kiedy kończy mi się obecny abonament? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Liczy się od dnia "kiedy kończy mi się obecny abonament" ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 No wlasnie strone wczesniej mowilem o tej promocji na z ultima.pl - Xbox 360 core za 699 zl? Jak wg Was - oplaca sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 No wlasnie strone wczesniej mowilem o tej promocji na z ultima.pl - Xbox 360 core za 699 zl? Jak wg Was - oplaca sie? Nie. Core - 700zl + dysk 250zl + brak bezprzewodowego pada (nowy ponad 120zl, chyba, ze lubisz grac na kabelku) + czesciej sie psuje (stare chlodzenie itp). Dodatkowo: nie masz hdmi. Mysle, ze bardziej oplaca sie premium za 1200zl, ale to juz moje wlasne zdanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Wie ktoś czy gdzieś można kupić Arcade za 799zł w Łodzi / necie ? Czy padły już jakies Arcade ? (3ROD) czy jeszcze nie bylo takiego przypadku ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Z pewnością również padły, tak jak padały elite 65nm. Poprawione chłodzenie nie jest lekarstwem na korodujące luty, niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Z pewnością również padły, tak jak padały elite 65nm. Poprawione chłodzenie nie jest lekarstwem na korodujące luty, niestety. A skąd masz takie informacje?? Elite do niedawna W OGÓLE nie było w 65nm więc nie mogły padać :razz: Dopiero od niedawna dają 65nm do Elite'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Nie wyciągnę ci teraz z rękawa konkretnych numerów seryjnych padniętych konsol (choć na 100% czytałem na zagranicznych forach o elite z rod, która wg fotek radiatora była wyposażona w 65nm cpu), ale mogę się założyć o któryś z pc z siga, że 65nm x360tki będą również padać- może nie z przegrzania, a z powodu korozji lutów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kim. Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 A skąd masz takie informacje?? Elite do niedawna W OGÓLE nie było w 65nm więc nie mogły padać :razz: Dopiero od niedawna dają 65nm do Elite'aPadaja, zapytaj Juchego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Nie wyciągnę ci teraz z rękawa konkretnych numerów seryjnych padniętych konsol (choć na 100% czytałem na zagranicznych forach o elite z rod, która wg fotek radiatora była wyposażona w 65nm cpu), ale mogę się założyć o któryś z pc z siga, że 65nm x360tki będą również padać- może nie z przegrzania, a z powodu korozji lutów. Padaja, zapytaj Juchego. Ok to może cytacik z forum.psxextreme od Juchego do niedawna w ogole nie bylo elite w 65nm teraz wyszyly chyba same 65nm juz, wiec na pewno nie brac elite z daty produkcji lipcowej bo to 90nm tylko po sierpniu-wrzesniu.... ale to 175W na zasilaniu odpowie najszybciej jaka to wersja Więc nie wiem skąd info że padają Elite w 65nm jak są dopiero od niedawna w produkcji. Przedtem miały tylko zmienione chłodzeinie, ale nie były w 65nm I jeszcze z zachodu: For now, it's not true. The Elite doesn't have the Falcon chipset. It still has the normal chipset. The only difference is that MS is supposedly using better quality control material on the Elite, basically chips, etc. that's been more rigorously tested. People are still reporting that their Elite are getting the ring of death. The Falcon chipset is only found in the Halo 3 editions and the premiums with HDMI output. It's probably found in the 360 arcade version, but it just came out today, so reports haven't been in yet. It'll probably take about another month or two before people will know whether or not the Falcon chipset has solved the ring of death problem. * 1 month ago Nay, I say. The Elite DOESN'T come with the Falcon motherboards, only the BENQ drive and heatsink. At least, that's what I HEARD. Anyway, I DO know that the Premium Holiday Bundles come with the 360 Premium consoles that DO have the Falcon AND 65nm processor. * 1 month ago Więc na razie nic nie wiadomo i nie wprowadzajmy zamieszania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Chciałem dać zarobić polskiemu dystrybutorowi Guitar Hero III, ale po 2 tygodniach wydzwaniania po empikach/saturnach/MM dałem za wygraną- dziś poszło zamówienie do jednego z niemieckich sklepów online. Do piątku paczka powinna do mnie dotrzeć, tak by przez święta katować domowników Pearl Jam'em mojego wykonania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Na http://www.gamestation.co.uk promaocja CoD 4 za 25 poundow wlasnie sobie nabylem :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Już jest out of stock... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Nic dziwnego ;) draak - w którym sklepie kupiłeś i w jakiej cenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monaro Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Prawda czy falsz......... http://gry.onet.pl/1660581,,Przedsprzeda%B...,wiadomosc.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 snaker, na amazon'ie, cena to 99EUR + wysylka (ok 10EUR? nie pamietam dokladnie, jak zobacze wyciag z karty, to Ci napisze ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 samsung ftw! przed chwila otworzylem tacke z krecaca sie plyta... -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 W starym Premium'ie miewałem takie sytuacje co najmniej raz w tygodniu także możesz spać spokojnie ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 gdyby nie to, ze ceny spadly prawie o polowe, od kiedy go kupilem to bym go teraz sprzedal jakiemus nieszczesnikowi :] a tak niestety nie mam gotowki zeby dokladac do tego interesu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 My to gadu, gadu, a SWOS w XBLA ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 samsung ftw! przed chwila otworzylem tacke z krecaca sie plyta... -_- Samsung- 5 min temu sekunda "brzdęku" i nowy CoD4 przestał działać (jeszcze w zajeb**** momencie, jak zabili prezydenta). To był pierwszy taki przypadek i mam nadzieję, że ostatni. Rysa ma długość jednego centymetra , a głębokość z pół milimetra hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Chciałem dać zarobić polskiemu dystrybutorowi Guitar Hero III, ale po 2 tygodniach wydzwaniania po empikach/saturnach/MM dałem za wygraną- dziś poszło zamówienie do jednego z niemieckich sklepów online. Do piątku paczka powinna do mnie dotrzeć, tak by przez święta katować domowników Pearl Jam'em mojego wykonania :D A ja dzisiaj kupując gazetkę w Kolporterze z ciekawości zajrzałem na multimedia i leżały sobie dwa pudełeczka z Guitar Hero III - cena 399zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 To może Kielce są takie trendy ;) ale w Krakowie oraz w Katowicach (i innych dziurach odległych o max poł h jazdy autem) nie udało mi się tego namierzyć- mniejsza z tym, w piątek GH3 deutsch będzie u mnie w domu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Frontlines-Fuel of War - zart, zarowno pod wzgledem rozgrywki jak i graficznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 czzyli z tego wynika, ze samsungi to najgorsze napędy w Xie? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 To może Kielce są takie trendy ;) ale w Krakowie oraz w Katowicach (i innych dziurach odległych o max poł h jazdy autem) nie udało mi się tego namierzyć- mniejsza z tym, w piątek GH3 deutsch będzie u mnie w domu :D A nie, jednak spędzę święta z dala od konsoli... pierd*** red ring of death mnie właśnie dopadł :mur: A sądziłem, że klimatyzacja w mieszkaniu i domu mu wystarczą :lol: Najwspanialsze jest to, że spieprzył mi się dziś, mogę zapomnieć o naprawie przed świętami. Ale przechytrzę tą paskudną ms'ową bestię i zniszczę jej plan nie pozwolenia, by draak przez święta się nagrał- kupuję arcade jutro/najdalej pojutrze B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) A nie, jednak spędzę święta z dala od konsoli... pierd*** red ring of death mnie właśnie dopadł :mur: A sądziłem, że klimatyzacja w mieszkaniu i domu mu wystarczą :lol: Najwspanialsze jest to, że spieprzył mi się dziś, mogę zapomnieć o naprawie przed świętami. Ale przechytrzę tą paskudną ms'ową bestię i zniszczę jej plan nie pozwolenia, by draak przez święta się nagrał- kupuję arcade jutro/najdalej pojutrze B-)Ale despero :lol: A moze po prostu nie graj? Oddaj sie swiatecznej atmosferze z wynalazkiem typu panna? ;) Edytowane 19 Grudnia 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenionq Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Jako nowy posiadacz konsoli XBOX 360 mam 2 pytania. 1. Konsole kupiłem używaną. Jest tam zrobiony profil poprzedniego użytkownika. Zrobiłem mój ale jak usunąć ten stary bo jak włączę konsole to do niego automatycznie się loguje? 2. Założyłem konto na Live. Chciałem pościągać trochę dem. Ale w zakładce wersje demonstracyjne mam do wyboru tylko 4. Co zrobić aby było ich więcej? Konto założyłem na USA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...