Skocz do zawartości
cavarr

Microsoft Xbox 360 - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

oł szit ;f

przeszedlem GoW

jaka ta gra krótka 0_____o

smialiscie sie z heavently short, a ta to duzo dluzsza nie jest, jesli w ogole.

teraz sprobuje wyzsze poziomy trudnosci... to co, sa chętni na co-op'a ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie strone wczesniej mowilem o tej promocji na z ultima.pl - Xbox 360 core za 699 zl? Jak wg Was - oplaca sie?

Nie.

Core - 700zl + dysk 250zl + brak bezprzewodowego pada (nowy ponad 120zl, chyba, ze lubisz grac na kabelku) + czesciej sie psuje (stare chlodzenie itp). Dodatkowo: nie masz hdmi. Mysle, ze bardziej oplaca sie premium za 1200zl, ale to juz moje wlasne zdanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z pewnością również padły, tak jak padały elite 65nm. Poprawione chłodzenie nie jest lekarstwem na korodujące luty, niestety.

A skąd masz takie informacje?? Elite do niedawna W OGÓLE nie było w 65nm więc nie mogły padać :razz: Dopiero od niedawna dają 65nm do Elite'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wyciągnę ci teraz z rękawa konkretnych numerów seryjnych padniętych konsol (choć na 100% czytałem na zagranicznych forach o elite z rod, która wg fotek radiatora była wyposażona w 65nm cpu), ale mogę się założyć o któryś z pc z siga, że 65nm x360tki będą również padać- może nie z przegrzania, a z powodu korozji lutów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wyciągnę ci teraz z rękawa konkretnych numerów seryjnych padniętych konsol (choć na 100% czytałem na zagranicznych forach o elite z rod, która wg fotek radiatora była wyposażona w 65nm cpu), ale mogę się założyć o któryś z pc z siga, że 65nm x360tki będą również padać- może nie z przegrzania, a z powodu korozji lutów.

Padaja, zapytaj Juchego.

Ok to może cytacik z forum.psxextreme od Juchego

do niedawna w ogole nie bylo elite w 65nm

teraz wyszyly chyba same 65nm juz, wiec na pewno nie brac elite z daty produkcji lipcowej bo to 90nm tylko po sierpniu-wrzesniu....

ale to 175W na zasilaniu odpowie najszybciej jaka to wersja

Więc nie wiem skąd info że padają Elite w 65nm jak są dopiero od niedawna w produkcji. Przedtem miały tylko zmienione chłodzeinie, ale nie były w 65nm

I jeszcze z zachodu:

For now, it's not true. The Elite doesn't have the Falcon chipset. It still has the normal chipset. The only difference is that MS is supposedly using better quality control material on the Elite, basically chips, etc. that's been more rigorously tested. People are still reporting that their Elite are getting the ring of death.

The Falcon chipset is only found in the Halo 3 editions and the premiums with HDMI output. It's probably found in the 360 arcade version, but it just came out today, so reports haven't been in yet. It'll probably take about another month or two before people will know whether or not the Falcon chipset has solved the ring of death problem.

* 1 month ago

Nay, I say. The Elite DOESN'T come with the Falcon motherboards, only the BENQ drive and heatsink. At least, that's what I HEARD. Anyway, I DO know that the Premium Holiday Bundles come with the 360 Premium consoles that DO have the Falcon AND 65nm processor.

* 1 month ago

Więc na razie nic nie wiadomo i nie wprowadzajmy zamieszania :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem dać zarobić polskiemu dystrybutorowi Guitar Hero III, ale po 2 tygodniach wydzwaniania po empikach/saturnach/MM dałem za wygraną- dziś poszło zamówienie do jednego z niemieckich sklepów online. Do piątku paczka powinna do mnie dotrzeć, tak by przez święta katować domowników Pearl Jam'em mojego wykonania :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

samsung ftw! przed chwila otworzylem tacke z krecaca sie plyta... -_-

Samsung- 5 min temu sekunda "brzdęku" i nowy CoD4 przestał działać (jeszcze w zajeb**** momencie, jak zabili prezydenta). To był pierwszy taki przypadek i mam nadzieję, że ostatni. Rysa ma długość jednego centymetra , a głębokość z pół milimetra hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałem dać zarobić polskiemu dystrybutorowi Guitar Hero III, ale po 2 tygodniach wydzwaniania po empikach/saturnach/MM dałem za wygraną- dziś poszło zamówienie do jednego z niemieckich sklepów online. Do piątku paczka powinna do mnie dotrzeć, tak by przez święta katować domowników Pearl Jam'em mojego wykonania :D

A ja dzisiaj kupując gazetkę w Kolporterze z ciekawości zajrzałem na multimedia i leżały sobie dwa pudełeczka z Guitar Hero III - cena 399zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może Kielce są takie trendy ;) ale w Krakowie oraz w Katowicach (i innych dziurach odległych o max poł h jazdy autem) nie udało mi się tego namierzyć- mniejsza z tym, w piątek GH3 deutsch będzie u mnie w domu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może Kielce są takie trendy ;) ale w Krakowie oraz w Katowicach (i innych dziurach odległych o max poł h jazdy autem) nie udało mi się tego namierzyć- mniejsza z tym, w piątek GH3 deutsch będzie u mnie w domu :D

A nie, jednak spędzę święta z dala od konsoli... pierd*** red ring of death mnie właśnie dopadł :mur: A sądziłem, że klimatyzacja w mieszkaniu i domu mu wystarczą :lol: Najwspanialsze jest to, że spieprzył mi się dziś, mogę zapomnieć o naprawie przed świętami. Ale przechytrzę tą paskudną ms'ową bestię i zniszczę jej plan nie pozwolenia, by draak przez święta się nagrał- kupuję arcade jutro/najdalej pojutrze B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie, jednak spędzę święta z dala od konsoli... pierd*** red ring of death mnie właśnie dopadł :mur: A sądziłem, że klimatyzacja w mieszkaniu i domu mu wystarczą :lol: Najwspanialsze jest to, że spieprzył mi się dziś, mogę zapomnieć o naprawie przed świętami. Ale przechytrzę tą paskudną ms'ową bestię i zniszczę jej plan nie pozwolenia, by draak przez święta się nagrał- kupuję arcade jutro/najdalej pojutrze B-)

Ale despero :lol: A moze po prostu nie graj? Oddaj sie swiatecznej atmosferze z wynalazkiem typu panna? ;) Edytowane przez maSTHa212

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako nowy posiadacz konsoli XBOX 360 mam 2 pytania.

1. Konsole kupiłem używaną. Jest tam zrobiony profil poprzedniego użytkownika. Zrobiłem mój ale jak usunąć ten stary bo jak włączę konsole to do niego automatycznie się loguje?

2. Założyłem konto na Live. Chciałem pościągać trochę dem. Ale w zakładce wersje demonstracyjne mam do wyboru tylko 4. Co zrobić aby było ich więcej? Konto założyłem na USA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi