draak Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) @xenionq, ustaw by twój profil się ładował automatycznie @mastah- tiaa, despero... ;) Pierwszy od dawna wolny tydzień, GH3 w drodze... nie dzięki, wezmę arcade, a trup po naprawie pójdzie na allegro. Panowie- wazne pytanie. Biore jednak elite 175Watt (znalazlem 1 sztuke w Krakowie...) i stad pytanie- w jaki sposob przeniesc dane z 20GB hdd na nowy? Profile dema itp? Jakis kabel, karta pamieci czy co? Pomozcie koledze :) Edytowane 20 Grudnia 2007 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 @xenionq, ustaw by twój profil się ładował automatycznie @mastah- tiaa, despero... ;) Pierwszy od dawna wolny tydzień, GH3 w drodze... nie dzięki, wezmę arcade, a trup po naprawie pójdzie na allegro. Panowie- wazne pytanie. Biore jednak elite 175Watt (znalazlem 1 sztuke w Krakowie...) i stad pytanie- w jaki sposob przeniesc dane z 20GB hdd na nowy? Profile dema itp? Jakis kabel, karta pamieci czy co? Pomozcie koledze :) Niestety to nie będzie łatwe :/ Musisz mieć specjalny kabel sygnowany przez M$ B-) Z tego co czytałem są spore problemy z jego dostaniem w Polsce. A co śmieszniejsze wersja Elite kabelek ten ma już w standardzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Hm? Wersja elite ma ten kabel w standardzie? Od kiedy? Byloby super, gdyby faktycznie miala... lukk mozesz to potwierdzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Hm? Wersja elite ma ten kabel w standardzie? Od kiedy? Byloby super, gdyby faktycznie miala... lukk mozesz to potwierdzic?w Elite nie ma ten kabel jest w zestawie jak kupujesz osobno HDD 120GB podobno można go za darmo zamówić na xbox.com, ale nie wiem czy ktoś to testował -> How to Get Your Free Transfer Cable Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 w Elite nie ma ten kabel jest w zestawie jak kupujesz osobno HDD 120GB podobno można go za darmo zamówić na xbox.com, ale nie wiem czy ktoś to testował -> How to Get Your Free Transfer Cable Ok mój błąd ;) Elite też ma dysk 120 GB i dlatego mi się pomieszało :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 A samo przeniesienie save'ow? Do tego starczy memorka? Jesli tak, to jak pozniej na nia zgrac te save'y? Rozumiem, ze moj profil, GS, wplacone MS Points itp pojawia sie na nowej konsoli, jak tylko zaloguje sie na niej na swoje konto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Graliście w Kane and Lynch demo? Jeśli nie, to nie warto ściągać. Gra miała potencjał, ale zupełnie go nie wykorzystali :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Graliście w Kane and Lynch demo? Jeśli nie, to nie warto ściągać. Gra miała potencjał, ale zupełnie go nie wykorzystali :( Wiesz warto, nie warto. Zależy jak dla kogo, nie można generalizować :? Np. taka SEGA Rally. Ogólnie została zjechana na świecie przez ludzi, a mi się np. super podoba :) Stara dobra SEGA. Nie powiem denerwuję się przy niektórych wyścigach, patentach, ale gameplay i grafika wynagradzają mi trudy :) Wszytsko zależy od człowieka. Ja Kane'a i tak kupie kiedyś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Wg newslettera MS na videomarketplace za tylko 100MS points mozna pobrac "300" w HD- ja sie skusze. Odnosnie mojego pytania o save'y i memorke z powyzszego posta- nikt nie wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Z tego co się orientuję to na jedno obejrzenie / 14 dni trzymania. Memorką powinieneś przenieść save'y bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Siema, mój młodszy brat zarzyczył sobie na święta konsole.No i moi rodzice mają dylemat czy kupić Ps2 czy Xboxa360,Ps3 w gre nie wchodzi bo za drogi.W domu mam wolny Lcd 17 cali z wyjściem Vga,zależało by mi na tym żeby podłączyć konsolke do niego,czy Ps2 ma taką opcje,widziałem kiedyś na allegro Vga box ale już nie ma,może jest jakaś inna możliwość.Czy na obie konslole wychodzą podobne gry?Czy jest sens płacić prawie 2 razy więcej za Xboxa czy kupić Ps2?Dzięki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Jeśli fundusze nie są ściśle ograniczone to lepszym wyborem będzie X360 - konsola bardziej przyszłościowa i na LCD będzie o wiele lepiej wyglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 No,a czy Ps2 wogole można do Lcd podłączyć w inny sposób niż Vga Box?Funduszę są,tylko się zastanawiam czy dla 7-mio letniego chłopaka nie wystarczy Ps2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 No,a czy Ps2 wogole można do Lcd podłączyć w inny sposób niż Vga Box?Funduszę są,tylko się zastanawiam czy dla 7-mio letniego chłopaka nie wystarczy Ps2. moim zdaniem wystarczy ps2. X0 jest przeznaczony dla trochę starszych użytkowników :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 A czy różnica w użytkowaniu jest aż tak spora że warto dopłacać?W sumie jak by się ten XO u mnie w domu pojawił to pewnie bym czasem zagrał i nie musiał już w kompa inwestować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 A czy różnica w użytkowaniu jest aż tak spora że warto dopłacać?W sumie jak by się ten XO u mnie w domu pojawił to pewnie bym czasem zagrał i nie musiał już w kompa inwestować. Różnica jest przede wszystkim w grafice. A 2 zdaniem wg mnie sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytanie. Ja dlatego kupiłem x360 - nie inwestuję już ciągle w kompa. Do tego duży wybór w grach, które już wyszły, i dopiero wyjdą. Decyzja należy do Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Czy to jest dział Co Kupić? Nie. Zapraszam do odpowiedniego miejsca na naszym forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peteroz Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Czy Premium w ElectroWorld za 1199 razem z Viva Pinata i Forza 2 ma wyjście hdmi ? I jak uwazacie gdzie jest teraz najlepsza promocja na kupno Xboxa premium ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Czy Premium w ElectroWorld za 1199 razem z Viva Pinata i Forza 2 ma wyjście hdmi ? I jak uwazacie gdzie jest teraz najlepsza promocja na kupno Xboxa premium ? Tak ma, wlasnie kupilem premiuma z tej promocji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peteroz Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Tak ma, wlasnie kupilem premiuma z tej promocji. A dostałeś premiuma z tym nowym chłodzeniem ? Czy to są te stare ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) A dostałeś premiuma z tym nowym chłodzeniem ? Czy to są te stare ? Czy chlodzenie nowe nie wiem, ale zasilacz ma 203W :P Jezeli powiesz jak sprawdzic (bez otwierania konsoli) to ci powiem :) Ale od razu mowie, ze po 3-5h grania konsola jest tylko troche ciepla. No i naped mam Hitachi. @down: mozna podlaczyc 5.1 :) Edytowane 20 Grudnia 2007 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Czy każda wersja Xboxa 360 ma wyjście Vga?Czy jest możliwość podłączenia głośników 5.1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peteroz Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Czy chlodzenie nowe nie wiem, ale zasilacz ma 203W :P Jezeli powiesz jak sprawdzic (bez otwierania konsoli) to ci powiem :) Ale od razu mowie, ze po 3-5h grania konsola jest tylko troche ciepla. Trzeba spojrzeć przez kratkę z boku obudowy od strony CPU jaki jest radiator. Jezeli aluminiowy i prosty to jest 65 nm jak miedziany z rurkami to 90nm. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Memorką powinieneś przenieść save'y bez problemu.nie wszystkie: http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_acce...es#Memory_Units Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 jawor121 - a ja nienawidzę takich nygusów jak Ty. Przeczytaj temat, ba, samo FAQ ogarnij. Przestań zadawać podstawowe pytania bo śmiecisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 No i elite 65nm namierzony (słownie jeden w całej sieci empik w Krakowie, w Saturnie i MM dziś brak) i naturalnie- zakupiony. W przerzucanie danych będę się bawił przez/po świetach, teraz lecę na 20GB hdd z premiuma. Sama konsola to standard, naturalnie oprócz cpu, bo elite w 90% w Polsce mają jeszcze zasiłki 203Watt. Napęd benq trafił mi się nawet cichszy od tych, które słyszałem w innych elite, ale naturalnie dalej to mini odrzutowiec. Ważne, że mam na czym grać, a oko cieszy fajne czarne wykończenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Dzisiaj sobie zerknalem na date produkcji mojej konsoli premium hdmi, ktora kupilem 2 grudnia tego roku. I co sie okazalo? Data produkcji: 2006-03-26... Czy nie jest to jakis przekret? (konsola kupiona w electro world). Zakup konsoli po 1,5roku po produkcji? 0.0 Takie suchary sa sprzedawane jako nowe? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Dzisiaj sobie zerknalem na date produkcji mojej konsoli premium hdmi, ktora kupilem 2 grudnia tego roku. I co sie okazalo? Data produkcji: 2006-03-26... Czy nie jest to jakis przekret? (konsola kupiona w electro world). Zakup konsoli po 1,5roku po produkcji? 0.0 Takie suchary sa sprzedawane jako nowe? :P I to z HDMI :blink: , czy MS w tamtym czasie w ogóle robił już takie konsole? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peteroz Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 No właśnie przecież oni zaczeli produkować te konsole jakoś we wrześniu 07 ??? Może spojrzałeś na złą datę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Albo pomyłka przy naklejce. Chociaż może być jeszcze inaczej ;) Ktoś, kiedyś oddał konsolę do naprawy, naprawili, dodali hdmi i dali normalnie do sprzedaży. Brzmi irracjonalnie, ale po M$ spodziewałbym się wszystkiego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...