Tompior Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 (edytowane) A nie ma czegos takiego na allegro jak program ochrony kupujacych? Jak typ ci nie przysle zdrapki to allegro ci daje kase (do 500zl), ktora zaplaciles a typa odwiedza policja :P O wlasnie: Czym jest Program Ochrony Kupujących? Program Ochrony Kupujących Allegro jest bezpiecznym miejscem do handlowania, a zdecydowana większość transakcji przeprowadzanych w naszym serwisie kończy się bezproblemowo. Jednak od czasu do czasu, jak w każdej większej społeczności, zdarzają się sytuacje mniej przyjemne. Program zapewnia Kupującemu rekompensatę do 500 zł w przypadku, gdy: * zapłacił za towar, ale go nie otrzymał; * otrzymał towar, który znacznie różni się od opisanego w ofercie Wypelniamy formularz i nie musimy sie martwic :D Edytowane 29 Grudnia 2007 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Radziłbym być ostrozny gdyż jeżeli okaże się to oszust to Allegro nawet palcem nie kiwnie gdyż w regulaminie napisane jest iż sprzedający musi mieć więcej komentarzy pozytwnych niz negatywnych aby Allegro wzięło sie do roboty przy próbie oszustwa. Ja golda zawsze kupuje od "papyflo" dosłownie w kilka minut po auckji kod zawsze ląduje u mnie na mailu. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Radziłbym być ostrozny gdyż jeżeli okaże się to oszust to Allegro nawet palcem nie kiwnie gdyż w regulaminie napisane jest iż sprzedający musi mieć więcej komentarzy pozytwnych niz negatywnych aby Allegro wzięło sie do roboty przy próbie oszustwa. Ja golda zawsze kupuje od "papyflo" dosłownie w kilka minut po auckji kod zawsze ląduje u mnie na mailu. Pozdrawiam! Potwierdzam, rowniez mam golda od niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 tez brałem jest OK pozdro 4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 siema siema tysiak w orejndż boxie jest za wszystkie 5 gier, czy kazda ma swoj tysiak? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umcacz Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 1000 punkcikow jest za wszystkie 5 gier :D masakra, trzeba sie niezle nagrac zeby zdobyc ten 1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Właśnie kupiłem xboxa :wink: , na dniach będzie. Potrzebuje jeszcze kabla vga ;]. Na allegro big ben z przesyłką - 90zł, przesyłka PP, więc duże prawdopodobieństwo, ze dostanę po 2tygodniach :lol: . Więc, może ktoś się orientuje czy w MM dostanę tego big bena, ewentualnie m$'a w rozsądnej cenie, czyli mniej niż 100zł? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Nawet w mojej dziurze Tarnów w małym empiku są te kable po 79 czy 89, nie pamiętam. W saturnie w Krakowie też je widziałem, także w MM powinny być. Najlepiej zadzwoń do nich i spytaj czy mają na stanie - po co jechać... A sam kabel polecam - sam używam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Bez problemu powinieneś go dostać w MediaMarkt/Empiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 1000 punkcikow jest za wszystkie 5 gier :D masakra, trzeba sie niezle nagrac zeby zdobyc ten 1000 Same osiągnięcia też są trudne do zdobycia- przeszedłem E2 prawie do końca, Portal również praktycznie skończyłem (a grę mam od dnia premiery, nie ma to jak "nadmiar" wolnego czasu) i zdobyłem ... 45GS? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 (edytowane) Same osiągnięcia też są trudne do zdobycia- przeszedłem E2 prawie do końca, Portal również praktycznie skończyłem (a grę mam od dnia premiery, nie ma to jak "nadmiar" wolnego czasu) i zdobyłem ... 45GS? <_< Ja przeszedłem trochę HL 2 i portala do przedostatniego chapteru i mam 30... o_O Z innej beczki. Odpalił ktoś divx'a? Jak wrzucam płytkę, wchodzę w odtwarzacz i wyskakuje, że brakuje jakiegoś kodeka. Można go ściągnąć ( jakiś do odtwarzania niezabezpieczonych plików ), daję pobierz i wyskakuje błąd, że z tej lokalizacji nie można go pobrać... Edytowane 29 Grudnia 2007 przez M3Sj4sH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baols Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Mi ten kodek ściągnęło bezproblemowo (konto na US)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 U mnie konto na UE (Niemcy) i też kodeki pobiera błyskawicznie, a same divixy odtwarza 360'tka naprawdę świetnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zaczarowaliście chyba. :P Działa, normalnie ściągnęło mi ten kodek... Jeszcze jedno pytanie. Odtwarza Wam napisy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Nie odtwarza niestety... A Live nadal świruje... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Same osiągnięcia też są trudne do zdobycia- przeszedłem E2 prawie do końca, Portal również praktycznie skończyłem (a grę mam od dnia premiery, nie ma to jak "nadmiar" wolnego czasu) i zdobyłem ... 45GS? <_<Dla mnie najbardziej hardcorowym i jednoczesnie poj.banym achiev. jest ten z krasnalem ogrodowym w Ep2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peteroz Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Co wam sie najczęściej psuje w padzie od X'a ? I jak to jest z gwarancja ? Odsyła sie do nich pada i oni przysyłają nowego czy jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 360 nie doczeka sie obslugi napisow gdyz najczestrzym uzywanym jezykiem jest angielski a glownym odbiorca xbox jest USA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Co wam sie najczęściej psuje w padzie od X'a ? I jak to jest z gwarancja ?nic :D, konsole nadrabiają :lol2: Odsyła sie do nich pada i oni przysyłają nowego czy jak ?tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 360 nie doczeka sie obslugi napisow gdyz najczestrzym uzywanym jezykiem jest angielski a glownym odbiorca xbox jest USA Wyssałeś to z palca czy z jakieś strony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Wlasnie, z tego co czytałem to X360 jest najpopularniejszą konsolą w Europie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Co wam sie najczęściej psuje w padzie od X'a ? I jak to jest z gwarancja ? Odsyła sie do nich pada i oni przysyłają nowego czy jak ?Nie odsyłasz. Dzwonisz oni przysyłają Ci nowy, gdzieś tak czytałem ;] . Chyba nie będzie trzeba drugiego pada kupować :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 O właśnie. A na pady też jest gwarancja d-2-d? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peteroz Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 No ja właśnie tez gdzieś czytałem ze nie trzeba wysyłać tego popsutego tylko oni wysylaja nowego ale nie wiem czy to prawda i dlatego pytam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kim. Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 ee..ściema jakas, przecie kazdy by tak zrobil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Live dziala dzisiaj bardzo dobrze przynajmniej u mnie i u znajomego:> naprawili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umcacz Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Niestety live nadal sie pierdzieli :mad: Wiem co sie dzieje! Uruchamiaja polskiego live i od 1 stycznia nasze konta zostana przeniesione na polske ! :P (z tym ze nie tylko polacy maja problem z livem :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) Niestety live nadal sie pierdzieli :mad: Wiem co sie dzieje! Uruchamiaja polskiego live i od 1 stycznia nasze konta zostana przeniesione na polske ! :P (z tym ze nie tylko polacy maja problem z livem :wink: ) Nareszcie legalnie :D :D :D No mi tez live sie pierdzieli :P Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Czyzby ktos nie wylapal ironii? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 może Microsoft wszystkich zbanował :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...