lukk_ Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Niech zbanuje siebie samego :angry: :angry: Nie no zaczyna mnie to wkurzać. Dziś się praktycznie nie mogę w ogóle połaczyć, jak już to po wyjściu z gry mnie wywala. Łącze się za 30-40 razem czasami. Najgorsza jest jedna rzecz: że nic nie możemy zrobić, nawet zadzwonić i nabluzgać na infolinię, ponieważ u nas live'a przecież nie ma oficjalnie :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Fallen Angel:. Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dokładnie lukk u mnie od 3 dni podobnie, jeśli połączę się za 30-stym razem to sukces :angry: A przecież tego cholernego gold'a za darmo nie rozdają :mur: Jeśli taka sytuacja będzie się dłużej utrzymywać to leje na ten ich śmieszny abonament...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Najgorsza jest jedna rzecz: że nic nie możemy zrobić, nawet zadzwonić i nabluzgać na infolinię, ponieważ u nas live'a przecież nie ma oficjalnie :mur: :mur: :mur: Zadzwoń na infolinię kraju gdzie masz założone konto. :mur: Ja dzisiaj dopiero zauważam pierwsze objawy. Pokazuje mi co chwile, że ta część rynku jest niedostępna. Przeglądam sobie demka i to samo i od nowa trzeba wchodzić w kategorie... Grr. :mur: :mur: :mur: Edytowane 31 Grudnia 2007 przez M3Sj4sH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Witam, Ja tak samo nie mogę się połączyć już od wczoraj z XBL. Jak tak dalej będzie, to śmiem twierdzić, że więcej osób zacznie flashować swoje napędy a to Microsoftowi nie wyjdzie na dobre. Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Kolos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 No i teraz jak Hamburgery spią live działa super. Cos mi sie zdaje ze nowe serwery powinny być postawione raz dwa, a nie opieprzanie sie techników m$ :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umcacz Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Wyluzujcie, maja jakies problemy raz na milion lat, podarujmy im:P I tak zapewne dodadza kazdemu z tydzien liva za to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Wyluzujcie, maja jakies problemy raz na milion lat, podarujmy im:P I tak zapewne dodadza kazdemu z tydzien liva za to. No ale jezeli problemy trwaja nie dzien tylko 4 to co innego ;) Watpie, ze dadza mi tydzien live'a na mojego trial golda miesiecznego:D --------------------------------------------------------------------------------- To ja sie moze was przy okazji zapytam o Fight Night 3. Sciagnalem sobie demo, w miare spoko. A teraz pytanie: czy w full ver. sa jakies inne ciosy? (kombo? :P) Ile postaci do wyboru? Jakies fajne opcje gry? Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 W fullu masz możliwość tworzenia własnego boksera (podział pkt na poszczególne jego cechy jak w RPG), ciosów sporo, różne style ataku, trzymania gardy, ciosy specjalne etc. Full, szczególnie po tak niskich jak obecnie cenach, jest absolutnie godny polecenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 No więc sie pochwale, ze juz nie długo będe posiadaczem FN3 jak i Crackdowna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Zeby pocieszyc tych ktorym LIVE wywala to powiem ze mi tez wywala a co wiecej PSN z PS3 tez zaczol wywalac :)))) Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Syrob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Tutaj troszkę o x0 w tesco za 550zł No cóż, jeżeli ceny sie utrzymają na takim poziomie to z pewnością dołączę do posiadaczy konsolek microsoftu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) delete Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 550zl core, 80zl kabel VGA bigbena, ok. 250zl na HDD i 30zl na headset = ponad 900zl Nie jest tak zle, choc "okazja zycia" to to nie jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 lepsze to niż Core za 709,00 zł z allegro :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 550zl core, 80zl kabel VGA bigbena, ok. 250zl na HDD i 30zl na headset = ponad 900zl Nie jest tak zle, choc "okazja zycia" to to nie jest ;) Dolicz jeszcze 150 zł za bezprzewodowego pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) http://allegro.pl/item288821818_xbox_360_p..._hdmi_nowa.html Po co wam stary core jezeli mozna juz miec premiuma za 1060zl? :) Core 600zl+130zl pad+250zl dysk+hdmi (bezcenne :P ) Edytowane 1 Stycznia 2008 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) delete Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Dolicz jeszcze 150 zł za bezprzewodowego pada.A po co mi on? Nie konstruuje zamiennika dla Premium, tylko podliczam rzeczy, ktore sa mi niezbedne do zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 A po co mi on? Nie konstruuje zamiennika dla Premium, tylko podliczam rzeczy, ktore sa mi niezbedne do zabawy.Bez dysku też można się cieszyć z zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Tak, a save'y bede zapisywal na kartce, a dema sciagal na kasete VHS? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Tak, a save'y bede zapisywal na kartce, a dema sciagal na kasete VHS? ;)Jak pisałeś pad bezprzewodowy nie jest potrzebny do zabawy tak samo dysk twardy również można pominąć jeśli nie będziesz ściągał demek i grał w stare gry z pierwszego Xbox'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Tak, a save'y bede zapisywal na kartce, a dema sciagal na kasete VHS? ;) Savy zapiszesz na memorce, a demka jak ktoś pisał nie musisz ściągać ;) Coś za coś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Krajst... a memorke sobie tez na kartce narysuje? Ludzie, to jest Core, tu nie ma memorki w komplecie! Poza tym, chyba wyraznie napisalem: Nie konstruuje zamiennika dla Premium, tylko podliczam rzeczy, ktore sa mi niezbedne do zabawy.wiec dlaczego probujecie mi wmowic, ze wiecie lepiej ode mnie, jak bede uzywal konsoli? :? Przewodowy pad nie zmniejsza w zaden sposob funkcjonalnosci konsoli, za to brak dysku i owszem. A kupowanie memorki jest IMHO bez sensu, bo i tak kiedys ten dysk bedzie trzeba kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Dokładnie, kupowanie karty pamięci to jak dla mnie zupełna pomyłka: karta 256MB - 100zł dysk 20GB - 200zł Osiemdziesięciokrotność pojemności i wiele więcej korzyści za 100zł więcej - na pewno warto dopłacić. Co do pada to nie robiłoby mi różnicy czy jest na kablu czy nie Aż jutro sprawdzę w Kieleckim TESCO jak wygląda sytuacja z tymi Core'ami bo jestem ciekaw czy wywiążą się z 'umowy' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Bedzie to samo co ostatnio, wykupia pracownicy. A jak nie pracownicy to handlowcy. W carrefour przychodzili ludzie i brali wszystko co mieli na sklepie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Mam premium z hdmi, ale na opakowaniu pisze 203W 1.Pytanie - jak poznac, czy mam 65nm? 2.Co sie stanie po podlaczeniu zasilacza 175 do konsoli ktora potrzebuje 203? 3.Czy jesli chodzi cacy po podlaczeniu, to znaczy ze mam 65nm pewno, nie? 4.Jesli tak, to czy wersja 65nm na starym zasilaczu czerpie pełne 203 czy tylko, ile potrzebuje, co daje <175 ? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Mój stary Premium śmigał na zasilaczu od Arcade bez problemu, a ile pobierał to nie mam zielonego pojęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Mam premium z hdmi, ale na opakowaniu pisze 203W 1.Pytanie - jak poznac, czy mam 65nm? 2.Co sie stanie po podlaczeniu zasilacza 175 do konsoli ktora potrzebuje 203? 3.Czy jesli chodzi cacy po podlaczeniu, to znaczy ze mam 65nm pewno, nie? 4.Jesli tak, to czy wersja 65nm na starym zasilaczu czerpie pełne 203 czy tylko, ile potrzebuje, co daje <175 ? pozdr 1. Rozkręć i sprawdz ułożenie płyty głównej 2. No teoretycznie nic, gdyż 90nm pobierają 170W a zasiłka ma 175 W. Jednak jak wiadomo nie może być na styk nigdy. Może Ci sie konsola zawiesi? Może zasiłka spali :P (ubiegając może pytanie - nie pożyczę Ci mojej zasiłki od Arcade'a do stestowania :P ) 3. j.w. 4. Wersja 90nm czerpie 170W, wersja 65nm ok. 120 W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 s0lid, (jesli konsola jest w pozycji stojacej) zobacz przez siatke od spodu czy widać na aluminiowym radiatorze miedziane rurki od hetapipe, jesli tak, to masz 90nm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Rozumiem, ze 90tka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...