Tompior Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Huh? 100PLN to jest dużo? Nie sądzę, by był sens deliberowania nad 50PLN w tą, czy inną stronę- to w końcu 3 long drinki albo 4 piwa mniej w piątkowy wieczór. Zazwczaj jak coś kupuję, to jest to najlepsza oferta z rynku i dlatego też poleciłem w/w ładowarkę. eot @Tompior- bez problemu wysylają DHL'em z Niemiec (w czasie do 3 tyg.). W specjalnej ofercie dla właścicieli zarejestrowanych elite oraz premium (nie "albo", 2 konsole mają być zarejestrowane na jedno nazwisko) pozwolono mi wybrać kolor (czarny, biały i limitowany z Halo3 (sic!) ). Dopiero gdy po raz drugi będę reklamował pada, to trzeba wysłać wadliwego do nich. Aż dziwne, że polscy "biznesmeni" z allegro jeszcze na to nie wpadli... Czyli, posiadajac konsole premium (i zadna inna) musze odeslac pada i wtedy przysla mi nowego, a osoby majace 2 konsole dostaja 1 pada gratis? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Czy_Ty_umiesz_czytać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peteroz Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Nie ma różnicy ile masz konsol (2 czy 1).Przy pierwszym zgłoszeniu usterki w padzie wysylaja Ci nowego i nie musisz nic do nich odsyłać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Edit: sprawa wymiany pada wyjasniona ;p @peteroz Dzieki, no to bede musial sie tym zajac ;) @down: moj blad :P Edytowane 24 Stycznia 2008 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 (edytowane) Ręce opadają. To zdanie dotyczyło możliwości wyboru koloru pada. Może odpowiadając na twoje pytania trzeba unikać zdań złożonych? I dlaczego pytasz Pocę, a nie autora wypowiedzi, którą cytujesz? Jesteś jednostką aspołeczną, która nie wie, jak uzyskać odpowiedzi na swoje pytania? :lol: Edytowane 24 Stycznia 2008 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenionq Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jeśli XBOX wyzionął ducha(migaja3 czerwone diody) i chcę go oddać tam gdzie był kupiony(do Media Markt) to mam oddać samą konsolę czy z wszystkimi akcesoriami(dysk, pad, headset, pudło itp)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Jeśli XBOX wyzionął ducha(migaja3 czerwone diody) i chcę go oddać tam gdzie był kupiony(do Media Markt) to mam oddać samą konsolę czy z wszystkimi akcesoriami(dysk, pad, headset, pudło itp)? Po pierwsze nie oddajesz do MM, tylko dzwonisz do M$ i przyjezdzaja po konsole (chyba ze wyzionął ducha powiedzmy po 2 dniach od zakupu). A po drugie wysyłasz samą konsolę. Bez akcesoriow. A po trzecie wysil się i poczytaj , bo było to już wałkowane 1000 razy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenionq Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ale żeby ją wysłać kurierem to trzeba ja zarejestrować, a ja jej nie chce rejestrować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 W takim razie patrz dalej na 3 czerwone diody... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenionq Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 To dlaczego nie mogę jej oddać do sklepu? Jak ja będę chciał sprzedać np za pół roku to kupujący nie będzie miał gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Sklep jej nie naprawi, tylko serwis Microsoftu. Rejestrujesz ją tam, wysyłasz i masz nówkę. A jeśli ją sprzedasz i komuś się zepsuje, to gwarancje będziesz Ty załatwiał (też przez serwis, bo tam sprawdzają dane osobowe z tego co wiem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenionq Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Ale sklep może jś dostarczyć do serwisu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Dostarcza. Tylko że nim MM ogarnie się by wysłać konsole, nim M$ ogarnie się by ją naprawić... Policz sobie ile czasu minie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Hmm, jestes pewien, ze dostarcza? Kupujac przed swietami elite'a w Empiku dostalem pismo od CDP, w ktorym napisane jest, ze obowiazki gwaranta przejmuje na siebie MS, podano numer infolinii do MS'a i opisali cala procedure. Byc moze malym druczkiem napisano na dole, ze i procedura gwarancyjna moze byc sprokurowana na empik, ale nie zauwazylem takiej infromacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenionq Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Dzięki za odpowiedzi. Zarejestrowałem konsolę. W przyszłym tygodniu przyjedzie kurier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Hmm, jestes pewien, ze dostarcza? Kupujac przed swietami elite'a w Empiku dostalem pismo od CDP, w ktorym napisane jest, ze obowiazki gwaranta przejmuje na siebie MS, podano numer infolinii do MS'a i opisali cala procedure. Byc moze malym druczkiem napisano na dole, ze i procedura gwarancyjna moze byc sprokurowana na empik, ale nie zauwazylem takiej infromacji. Z mojej strony mogę tylko powiedzieć że dzień po kupnie X360 w MM, pojechałem tam z zapytaniem czy mogę dostać gwarancje bo posiadam tylko sam rachunek. Pani mi oznajmiła że gwarancją jest rachunek, jeżeli coś się popsuję, mam konsole zapakować i im odnieść, a wtedy w ciągu 2 tyg MM wysyła konsole do M$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 W Media tak mają - gwarancja jest na podstawie paragonu - gdy reklamowałem monitor Samsunga powiedzieli mi, że lepiej podjechać sobie do serwisu i zostawić bezpośrednio, bo gdybym oddał do MM musiałbym czekać o tydzień dłużej. @poca - Hmm... i co wtedy MM zarejestruje Twoją konsolę na siebie...? Dziwne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 No muszą mieć to jakos rozwiązane, jeżeli klient chce u nich na siłę zostawić konsole. Bez kontaktu z Microsoftem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Kupiłem ostatnio trzy Arcade i jedną Premium i za każdym razem (różni) sprzedawcy mówili, że gwarancję realizowana jest w M$ na podstawie paragonu. Obym się za szybko nie przekonał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Nie na podstawie paragonu, a nr seryjnego konsoli... czytajcie FAQ, bo tam jest wszystko świetnie opisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dokładnie, paragon nie ma żadnego znaczenia, ważny jest serial... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dokładnie, paragon nie ma żadnego znaczenia, ważny jest serial...Czy to znaczy, że jak mam konsole wyprodukowaną z 10.2006r a kupiłem ją w listopadzie 2007 to gwarancja konsoli jest liczona od dnia wyprodukowania?. Bo skąd Microsoft wie, kiedy ja kupiłem x-a?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Czy to znaczy, że jak mam konsole wyprodukowaną z 10.2006r a kupiłem ją w listopadzie 2007 to gwarancja konsoli jest liczona od dnia wyprodukowania?. Bo skąd Microsoft wie, kiedy ja kupiłem x-a?.Dowiadują się od sklepu kiedy została kupiona i od tego czasu gwarancja jest ważna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 nie ma moze ktos z was na spzresdaz pada do xboxa 360 ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ja nie mam, ale swoją drogą gdzie zniknęły pady przewodowe? Ciężko je teraz znaleźć w dobrej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 jaki numer kreciliscie na partyline? jakbym nie probowal wykrecic (dwa zera, jedno zero, bez zera) "nie ma takiego numeru" :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Dzwon z komorki. U mnie tez ze stacjonarnego nie przechodzi. Nie mam zielonego pojecia dlaczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ja nie mam, ale swoją drogą gdzie zniknęły pady przewodowe? Ciężko je teraz znaleźć w dobrej cenie. Ja swojego pada na smyczy kupiłem ostatnio za 120zł.... :mur: Trochę drogo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) Ja nie mam, ale swoją drogą gdzie zniknęły pady przewodowe? Ciężko je teraz znaleźć w dobrej cenie. Ja swojego pada na smyczy kupiłem ostatnio za 120zł.... :mur: Trochę drogo. Jak to gdzie sie podzialy? :P http://allegro.pl/search.php?string=xbox+360+pad Pad bezprzewodowy juz za 125zl :) http://www.swiat-gier.com/product_info.php...58e8c1d983d361d Pad przewodowy w podobnej cenie. @down: zamiast przewodowy przeczytalem bezprzewodowy (moze dlatego, ze wiekszosc ludzi uzywa//szuka bezprzewodowych). Wiesz o tym, ze czlowiek nie czyta kazdej literki w slowie? Edytowane 28 Stycznia 2008 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Chryste Tompior, Ty powinienes miec jakis limit dziennych postow to moze bys sie czasem zastanowil co piszesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...