MacOSek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Xbox 360 - 70% Failure Rate :lol2: ---------------- Nowe ceny iksa potwierdzone! Xbox 360 Arcade – było €269.99 / £199.99 jest: €199.99 (~710zł) / £159.99 (~750zł) Xbox 360 - było: €349.99 / £249.99 jest: €269.99 (~960zł) / £199.99 (~930zł) Xbox 360 Elite - było: €449.99 / £299.99 jest: €369.99 (~1320zł) / £259.99 (~1210zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 OFICJALNE ceny w Polsce, podane przez polski oddział Microsoft. Arcade - 777zł Premium - 1049zł Elite - 1399zł za tą cene to ja biorę czarnucha! Szkoda ze w moim wypadku - dopiero w czerwcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Miazga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 wg. mnie Microsoft po obniżce cen szykuje miejsce na nowy model lub po prostu wprowadzi elite z BR w standardzie :] to by było mistrzowskie posuniecie ;) i duża strata dla Sony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 OFICJALNE ceny w Polsce, podane przez polski oddział Microsoft. Arcade - 777zł Premium - 1049zł Elite - 1399zł Pewnie już niedługo w niektórych sklepach (dla idiotów, itp) iksy będą po 699/999/1299zł! Kusi oj kusi ~~ Szkoda, że do czerwca/lipca będę musiał poczekać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 co Wy takiego macie w czerwcu ?? pieniądze gdzieś rozdają :D o czymś nie wiem ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 co Wy takiego macie w czerwcu ?? pieniądze gdzieś rozdają :D o czymś nie wiem ? ;)semestr sie kończy, jak dobrze sesja pójdzie to będzie czas (i pieniądze - warunki kosztują xD) na granie ~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 semestr sie kończy, jak dobrze sesja pójdzie to będzie czas (i pieniądze - warunki kosztują xD) na granie ~~ dobrze napisane podanie czyni cuda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 wg. mnie Microsoft po obniżce cen szykuje miejsce na nowy model lub po prostu wprowadzi elite z BR w standardzie :] to by było mistrzowskie posuniecie ;) i duża strata dla Sony.To by zależało od ceny ;). Raczej MS wypuści zewnętrzny napęd Blu-Ray, to że sprawa z formatem jest w zasadzie przesądzona nie oznacza, że zaraz zaczną wmontowywać to do nowych "xklocków". Do tego każdy posiadacz XO mógłby coś takiego dokupić. Mało tego, jednym z zarzutów w stronę PS3 jest właśnie to że MA ona napęd BR czyli coś co teoretycznie dla kogoś kto chce jedynie GRAĆ jest zbędne a musi za to dopłacić. Ale kto wie, byłoby ciekawie na pewno ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) co Wy takiego macie w czerwcu ?? pieniądze gdzieś rozdają :D o czymś nie wiem ? ;) w moim wypadku to przeprowadzka :lol2: aktualnie mam pokój który jest za mały dla X'a i porządnego TV :) Edytowane 10 Marca 2008 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Te nowe ceny od 14-ego ? Czy od teraz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 od 14 Marca. Ale znając życie obniżki będą u nas dopiero widoczne pod koniec marca lub nawet początkiem kwietnia. No ale zobaczymy jak to będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Sluchajcie, mam pytanko o MS Points - na Allegro jest sporo ofert z punktami tylko na konta US w dosc atrakcyjnych cenach (np. 1600 MSP na US kosztuje 50zl, za 2100 na EU 85zl). Sprzedajacy zaznaczaja w opisie, ze wystarczy sobie zrobic konto na US, opsciagac na nim co chcecmy, a i tak bedzie to dostepne na wszystkich profilach na danej konsoli. Prawda li to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 dysk 60 gb dla x360 xboxonline.pl Jak podaje serwis trustedreviews.com niebawem pojawi się nowa wersja konsoli XBOX 360 Pro z dyskiem o pojemności 60 GB. Ma ona całkowicie zastąpic wersje z mniejszym dyskiem 20GB. Nowe konsole mają trafić na rynek w 2 kwartale tego roku. Prawdopodobnie zwiększenie pojemności dysku nie wpłynie na cene konsoli. trustedreviews.com twierdzi, że informacje tą posiada z pierwszej ręki i jest ona w 100 % potwierdzona. Jak będzie ? Poczekamy zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Aj tam dysk. Chce playera BR. Dzis sie przesmyknalem po Media Markt. Filmów już w miaaareee dużo. Ceny przystępne. Inni czekaja do czerwca (warunki faktycznie drogie xD), a ja do grudnia ; ] (przeprowadzka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Costi, praktycznie wszystko (chyba poza obrazkami gracza) możesz odpalić na innym koncie. Nie wiem jak jest z obrazkami, pytałem tego całego papyflo, ale też nie wiedział, więc kupiłem punkty dla EU. Poza tym gry arcade, dodatki do gier będziesz miał dostępne dla wszystkich kont na danym X'ie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Dzieki Bania - czyli spokojnie mozna lykac punkty US. BTW. moze warto by to dodac do FAQ? Co prawda zbyt czesto tu to pytanie nie padalo, ale, jak mawiaja Angole, for the sake of completeness mogloby sie tam znalezc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Co innego ściągnięcie czegoś ostatnio chciałem ściągnąć Doom'a i Ultimate MK3 to wywaliło, że "nie jest dostępne dla lokalizacji, w której się znajduję" i na osłodę pozostało mi Prince of Persia i Wormsy nie wiem po co M$ robi takiego wala, że jedne gry można ściągać bez znaczenia czy jestem w Polsce czy w Kambodży, a inne są tylko dla USA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Witam, Panowie, przeprowadzam sie i niestety musze sprzedac moją konsolę. Wiem że za ~2 miesiace znowu kupię, ale nie chciałbym stracic moich save'ów, profilu itp. czy da się zrobić backup tych danych? Chciałbym uniknąć też sytuacji zeby ktoś obcy grał na moim profilu po sprzedaży, więc chciałbym HDD sformatować, jest to wykonalne? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 . . . A czy ktoś wie jak? Bardzo bym prosił o jakis tutorial albo cos w tym stylu. Szukałem na necie ale nie mogłem sie niczego doczytac na ten temat :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Na allegro masz specialne urzadzenia by podlaczyc dysk pod kompa, lub samemu dysk rozkrecic i podlaczyc bezposrednio kablem sata. Do wyboru do koloru ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) To dlatego zrobili wyprzedaz w Electro Worldzie, bo beda konsole tansze :D Taka ciekawostka z nowej gazetki electro world: Edytowane 10 Marca 2008 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Taka ciekawostka z nowej gazetki electro world:true ~~ ---- Reakcja na obniżkę ceny iksa: Sony i Nintendo nie obniżą cen konsol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) no to niech sie wypchają, a szczególnie Nintendo z tym swoim Gamecubem 1.5 za jednego kafla :lol: Edytowane 11 Marca 2008 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 A po co Nintendo ma obniżać cene konsoli która się sprzedaje wyśmienicie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Nowy X360 poniżej 800zł ... No to ładnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Witam, Panowie, przeprowadzam sie i niestety musze sprzedac moją konsolę. Wiem że za ~2 miesiace znowu kupię, ale nie chciałbym stracic moich save'ów, profilu itp. czy da się zrobić backup tych danych? Chciałbym uniknąć też sytuacji zeby ktoś obcy grał na moim profilu po sprzedaży, więc chciałbym HDD sformatować, jest to wykonalne? Pozdrawiam. A nie prosciej sprzedac konsole bez HDD? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Jakby nie patrzec doskonały pomysł, a potem kupic wystarczy taniego arcade'a ;) Btw korzysta ktos z przeróbki na naped by działał z predkoscią x8 ? Jest duzo ciszej niz x12? Czy gry wczytują sie duzoo dluzej no i czy przypadkiem nie przycinają? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Szybkie pytanie: Bezprzewodowy pad od iksa będzie działał z PC (Windows XP)? Jak tak to jak to "podłączyć"? ~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...