nrl Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Szybkie pytanie: Bezprzewodowy pad od iksa będzie działał z PC (Windows XP)? Jak tak to jak to "podłączyć"? ~~ było http://sklepgekon.pl/product_info.php/cPat...360_Sprzet.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) było http://sklepgekon.pl/product_info.php/cPat...360_Sprzet.html Nie ma tańszego sposobu? Znalazłem coś takiego: Microsoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows no i tam jest Product Features - Includes wireless receiver - Wireless 2.4 GHz technology - up to 30 foot range - Enhanced PC gaming and Xbox Live play - Integrated headset jack for PC headsets - For PC and Xbox 360 i cena <100zł ----- edit: O znalazłem sklep, ale ta cena... :/ http://www.morele.net/produkt/107849 Edytowane 11 Marca 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Ale przeciez to, co podal Nierealny, to dokladnie to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 + pad :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 A racja, umknelo mi. Calkiem nieglupia cena, jesli sam pad 125zl, a sam dongiel 90zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Tyle, że w przypadku pada przewodowego (a przecież i tak siedzisz blisko monitora 99% czasu) ceny są znacznie niższe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Tyle, że w przypadku pada przewodowego (a przecież i tak siedzisz blisko monitora 99% czasu) ceny są znacznie niższe.Tak, tylko pada chcę kupić też z myślą o X360 :) Drugi się zawsze przyda... Zresztą: 110zł (przewodowy) vs 160zł (bezprzewodowy) To już chyba wolę bezprzewodowego ~~ Edytowane 12 Marca 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Tak, tylko pada chcę kupić też z myślą o X360 :) Drugi się zawsze przyda... Zresztą: 110zł (przewodowy) vs 160zł (bezprzewodowy) To już chyba wolę bezprzewodowego ~~ najlepiej miec jednego bezprzewodowego, 2giego przewodowego :) grac mozna normalnie na bezprzewodowym, ale czasami sie zapomni o naladowaniu bateryjek czy cos i wtedy 2gi padzik na kabelku wydaje sie idealnym rozwiazaniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zawsze mozna miec druga pare akumulatorkow lub play & charge kit ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 najlepiej miec jednego bezprzewodowego, 2giego przewodowego :) grac mozna normalnie na bezprzewodowym, ale czasami sie zapomni o naladowaniu bateryjek czy cos i wtedy 2gi padzik na kabelku wydaje sie idealnym rozwiazaniem :)W sumie racja. Tylko ta cena za pad na kabelku... Można gdzieś taniej dostać przewodowego niż tutaj? Trochę to śmieszne - przewodowy 110zł, a na allegro nówki bezprzewodowe są po 95zł (OEM) lub 120zł (blister) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) Zgubił mi sie (sam : p ) kabel od zasilacza. Można go gdzieś dostać? Myślałem że bedzie pasował kabel od psu pc, ale potrzebuje dwu pinowca, a nie 3. Hmm... chyba ten 3 pin jest nie potrzebny dla Xboxa. On pełni role uziemienia, więc bez problemu moge podlaczyc kabel od psu 3 pinowy do zasilacza konsoli? Edytowane 13 Marca 2008 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem ;) masz taki zasilacz jak tu po lewej tak? Jeśli tak to możesz śmiało zwykły kabel od PC wcisnąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Tak, wychodzi na to że mam zasilacz jak Elite ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 X360 póki co bez Blu-ray: http://polygamia.pl/nie-bedzie-xboxa-360-z...y-dvd-wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Są jakies gry z polskimi napisami na x0 prócz Mass Effect ? Z ciekawosci pytam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 duzo i nietylko z napisami ale takze z dubbingiem :)) pozdro 4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Są jakies gry z polskimi napisami na x0 prócz Mass Effect ? Z ciekawosci pytam ;)Dead or Alive Xtreme2 - napisy Crackdown - lektor Fifa 08 - komentator Mass Effect - napisy Viva Piniata - lektor ? Forza 2 - napsiy PGR4 - napisy Need 4 Speed Pro Street - napisy Narazie nic innego mi nie przychodzi do głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Official February 2008 NPD Results Hardware PlayStation 2 - 351.8K PlayStation 3 - 280.8K PlayStation Portable - 243.1K Xbox 360 - 254.6K Nintendo DS - 587.6K Wii - 432K Top 10 SW Top-Selling VG Software - February 2008 RELEASE TOTAL U.S. RANK TITLE PUBLISHER DATE UNITS 360 CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE* ACTIVISION 7-Nov 296.2K 1 360 DEVIL MAY CRY 4* CAPCOM USA 8-Feb 295.2K 2 WII PLAY W/ REMOTE NINTENDO OF AMERICA 7-Feb 289.7K 3 PS3 DEVIL MAY CRY 4* CAPCOM USA 8-Feb 233.5K 4 WII GUITAR HERO III: LEGENDS OF ROCK* ACTIVISION 7-Oct 222.9K 5 NDS MARIO AND SONIC: OLYMPIC GAMES SEGA OF AMERICA 8-Jan 205.6K 6 360 LOST ODYSSEY MICROSOFT 8-Feb 203.6K 7 360 TUROK TOUCHSTONE 8-Jan 197.7K 8 PS2 GUITAR HERO III: LEGENDS OF ROCK* ACTIVISION 7-Oct 183.8K 9 360 ROCK BAND* MTV GAMES/ELECTRONIC ARTS 7-Nov 161.8K 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Witam, odrazu na wstępnie dodam że poczytałem juz troche na temat X360 ;) Ale do rzeczy. Zastanawiam się nad kupnem, z tymże nie chciałbym później żałować ;) Po 1: Większość(jak nie wszystkie) wersji Arcade co już wiem powinna mieć lepsze chłodzenie i procek 65nm(+ HDMI ofc). Natomiast co do premium nie jestem pewien. Coś w okolicach września '07 pojawiła się poprawiona wersja Premium(wszystko co w.w.), ale niektóre sklepy chyba nadal mają starszą wersje np. podobno ten zestaw nadal ma stare mobo. W empiku też jest kusząca oferta :)(premium za 999zł) Czy rzeczywiście opłaca się znacznie bardziej kupować wersje z nowszym mobo(arcade lub znależć premium) ? Czytałem o problemach, więc narazie wstrzymuje z tym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Jeśli już kupujesz - to taką z lepszym chłodzeniem i 65nm. Premiumy też takie bywają, trzeba tylko poszukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Patrz na naklejkę na pudełku (ewentualnie na zasilaczu), jak będzie 175W możesz śmiało brać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) Ma ktoś jakieś sprawdzone dane co do awaryjności wersji ARCADE? Idzie miesiąc maj zwany "komunijnym" i chrześniakowi chciałbym sprezentować. Chciałbym również, żeby nie padła po 2-3 miesiącach a najlepiej nigdy ;) Tak, tak, wiem, że jest 3 lata gwarancji, ale rozumiecie - smarkaczowi nie przetłumaczę, nie chcę, żeby się zraził, że ode mnie jakiś bubel dostał. Edytowane 18 Marca 2008 przez Namod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) wszystkie sa awaryjne, ale na miejscu twojego chrzesniaka nawet z awaryjnej konsoli byl bym happy ;) zwlaszcza, ze sposob zalatwienia gwarancji odbywa sie ekspresowo ja mam konsole juz ponad 1.5 roku, ani razu mi nie zaswiecila rod'a, wszystko zalezy od szczescia Edytowane 18 Marca 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Jeśli kupujesz z legalnego źródła i masz gwarancję to nie ma się o co martwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) Bierz śmiało, mały napewno będzie zadowolony :) Po co nastawiać się że od razu padnie i czekać na jej śmierć? Sylvan, masz coś jeszcze ciekawego to wtrącenia? :lol2: Twoje posty poprawiają mi dziś humor B-) EDIT: 1000zł dla śmiałka który jest w stanie zgwałcić tym swoją konsolę, wersja zielona to już szczyt wieśniactwa :lol: Edytowane 18 Marca 2008 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Bierz śmiało, mały napewno będzie zadowolony :) Po co nastawiać się że od razu padnie i czekać na jej śmierć? Sylvan, masz coś jeszcze ciekawego to wtrącenia? :lol2: Twoje posty poprawiają mi dziś humor B-) wszystkim nam poprawiaja-ale wraz z napisem banned chyba juz nie dostarczy nam wiecej rozrywki ;) co do zakupu x'a to trzeba isc na calosc-co bedzie co bedzie!!! moj x ma juz chyba z 1,5 roku i nic mu nie jest,co prawda kurzy sie teraz strasznie juz w parze z ps3,ale to tylko kwestia braku czasu na granie........chociaz nie bo pokryjomu grywam w pajaka(karty) :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 EDIT: 1000zł dla śmiałka który jest w stanie zgwałcić tym swoją konsolę, wersja zielona to już szczyt wieśniactwa :lol:Jeśli mi to dasz na piśmie to szykuj kase :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Kurde, nie wiedzialem, ze zasilka ma az taki wplyw na konsolke =) Ostatnio sie dziwilem, ze potrafi 2 zwisy dziennie zalapac (raz nawet rod wyskoczyl xD)... wczoraj skumalem czemu - zasilacz - nie dosc, ze lezal na boku, to ktos go szczelnie zbunkrowal pod kaloryferem ;) po normalnym ustawieniu znowu bezproblemowo sie gra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) W sumie, teraz za ta sume masz drugą konsole :lol: I zapasowe pady z poprzedniej i inne gadzety :D Moj klocek jutro (tzn jakby nie patrzec to dzisiaj :rolleyes:) przyjezdza, wszystkie kable przygotowane, tylko postawic, podlaczyc i odpalic. Wiem ze pytane to było miliard razy zadawane, ale ... : Jakie gry polecacie na start biorac pod uwage, ze Halo3 narazie mnie nie interesuje, GoW mnie na PC szybko znudził, nie lubie zbytnio samochodowek, Orange Box'a oraz Bioshocka pograłem na PC'cie i ze posiadam juz DMC4, Assasin Creed'a oraz Dead or Alive 4 ? Edytowane 18 Marca 2008 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Army of Two / Burnout Paradise Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...