costi Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 i jak w końcu z tą kartą pamięci w wersji core?Nie ma, musisz dokupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Mam na to ok.260-280zł max.Myślałem o np.Logitechach X-540.Nie znam się za bardzo na tym więc wole zapytać.Chodzi mi przede wszystkim oto,jak podłączyć głośniki do Xboxa,chcę kupić kabel Vga ale on ma tylko 2 kable do dźwięku,a z tego co widze po moich starych 5.1 potrzeba 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Mam na to ok.260-280zł max.Myślałem o np.Logitechach X-540.Nie znam się za bardzo na tym więc wole zapytać.Chodzi mi przede wszystkim oto,jak podłączyć głośniki do Xboxa,chcę kupić kabel Vga ale on ma tylko 2 kable do dźwięku,a z tego co widze po moich starych 5.1 potrzeba 3.Te stare głośniki co masz to mają wejście mini jack a wyjście od kabla X-a to zwykły czincz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 No tak,mają jacka.Można dostać jakąś przejściówkę żeby to połączyć ze sobą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Tak, na allegro za 1,50zł... Tylko wez pod uwage ze bedziesz miał tylko stereo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) Stary, X dzwiek przestrzenny generuje tylko przez kabel optyczny (nie wiem jak z HDMI), takze zadne przejsciowki z jacka na cincha ci nic nie dadza bo i tak bedziesz miec stereo. Chcesz surround -> dekoder Creative lub amplituner z DD, innej opcji nie ma. Edytowane 30 Marca 2008 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) nieprawda.................. x360 wysyla tez dzwiek 3d 5.1 przez cyfrowy chincz zwany coaxial :) oczywiscie przez hdmi tez pozdro 4@ll Edytowane 31 Marca 2008 przez Syrob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Yyy a skad to info? I gdzie niby ten coaxial ma wychodzic? Mam 2 kable i ani na jednym ani na drugim nie ma wtyczek od coaxiala, sa dwa RCA (bialy i czerwony) ale z tego bedzie tylko stereo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 W Audigy, coaxial robi się z analogowego wyjścia central/sub przez minijacka. A coaxial w ampli to zwykły chinch. Tylko czy iks tym chinchem wypuści cyfrowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) Przecież klocek nie ma w żaden sposób możliwości połączenia przez coaxial, jedynie rozwiązanie to kupno zewnętrznego konwertera sygnału OPTYCZNEGO na COAXIAL. http://www.allegro.pl/item336147792_konwer...al_vivanco.html Edytowane 30 Marca 2008 przez Kolos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Ale z HDMI Syrob mial naturalnie racje. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) Tylko do hdmi znowu trzeba nowy amplituner. :D Ja sie ze swoim pośpieszyłem o 1.5 miesiąca i muszę zadowolić się optykiem. ;( Edytowane 31 Marca 2008 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Jest ktoś może w posiadaniu kabla do transferu danych pomiędzy dyskami do X360? Jeśli tak to chętnie pożyczę ;) Chodzi mi o takie coś: http://www.allegro.pl/item320144139_hard_d...sfer_cable.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) Panowie mam niemiły problem mojego X360 właśnie przed chwilą nawiedził "The Ring Of Death" :D Edit: Po 1h znowu wstał :D Ciekawe na jak długo, oby szybko padł na dobre co odeślę go na gwarę i przed wyjściem GTAIV dostane z powrotem ^^ Edit2: I po kolejnej 1h znowu krąg śmierci :D Muszę poszukać paragonu i dzwonię do M$ nie ma sensu czekać :/ Edytowane 31 Marca 2008 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Mi jednego oddali nowke z HDMI a drugiego czyjegos starego naprawianego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Mi też niedawno X padł, postanowiłem przez miesiąc go naprawiać aż się trochę uspokoję, no i dziś będzie wiekopomny moment dzwonienia do Ms'a :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Panowie mam niemiły problem mojego X360 właśnie przed chwilą nawiedził "The Ring Of Death" :D Edit: Po 1h znowu wstał :D Ciekawe na jak długo, oby szybko padł na dobre co odeślę go na gwarę i przed wyjściem GTAIV dostane z powrotem ^^ Edit2: I po kolejnej 1h znowu krąg śmierci :D Muszę poszukać paragonu i dzwonię do M$ nie ma sensu czekać :/ Do czego ci bedzie potrzebny paragon? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 jak moja padnie przed GTAIV to polece do sklepu kupic PS3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 W przypadku awarii sprzętu w ciągu 14 dni od daty zakupu konsoli X360 możesz zgłosić się bezpośrednio do Sprzedawcy (czyli w miejscu, gdzie kupiłeś konsolę) w celu oddania, zareklamowania towaru lub wymienienia na nowy (w zależności od opcji przewidywanych przez Sprzedawcę). Klient musi oddać Sprzedawcy konsolę w oryginalnym opakowaniu wraz ze wszystkimi akcesoriami wchodzącymi w skład zestawu (zasilacz, kable itd.). Po upływie 14 dni od daty zakupu konsoli, Klient powinien skontaktować się telefonicznie z Xbox Helpline (Polska): 00800 441 17 96 (połączenie bezpłatne z tel. stacjonarnego, nie dotyczy połączenia z tel. komórkowego. Dzwonić można od poniedziałku do piątku w godzinach 9 – 17.), aby zarejestrować swoją konsolę X360 w celu aktywacji gwarancji (wymagane jest podanie daty kupna konsoli oraz numeru seryjnego konsoli[serial Number] - 12 cyfr umieszczone jest z tyłu konsoli nad gniazdem AV) oraz zgłosić usterkę. Centrum Pomocy Technicznej firmy Microsoft w trakcie rozmowy z klientem postara się: a) zdiagnozować problem; b) ustalić, czy problem dotyczy sprzętu, akcesoriów czy oprogramowania(należy podać kolor diody zasilacza po odpaleniu konsoli); c) jeżeli okaże się to konieczne - zorganizuje kuriera, który odbierze konsolę od klienta i dostarczy do serwisu, gdzie konsola zostanie naprawiona, a po serwisowaniu dostarczy ją z powrotem do klienta. Koszt przesyłek pokrywa Microsoft. Po zgłoszeniu usterki i zapadnięciu decyzji o wysłaniu konsoli na serwis, klient otrzyma e-mailem kod kreskowy do wydrukowania lub drogą pocztową gotowy, wydrukowany kod kreskowy w celu naklejenia go na list przewozowy firmy kurierskiej. Klient sam musi zamówić kuriera po otrzymaniu kodu kreskowego i uzgodnić dokładną godzinę odbioru przesyłki. Kliknij Tutaj! aby przejść na stronę UPS i wybrać nr tel. do najbliższego oddziału UPS w Polsce W przypadku serwisowania akcesoriów lub wymiany uszkodzonych gier Microsoft Games Studios klient pokrywa koszty przesyłki. Klient musi odesłać do serwisu konsolę w nieoryginalnym opakowaniu, bez twardego dysku, bez kabli i jakichkolwiek innych akcesoriów. Bez paragonu. Samiutki X360. Naprawa serwisowa jest realizowana w czasie 2 tygodni(najczęściej jest to 1 tydzień). Przesyłkę można śledzić na stronie UPS Kliknij Tutaj! Data kupna konsoli :D Ja nie pamiętam kiedy ją kupiłem XD Dlatego szukam paragonu ale jakoś narazie nie mogę go znaleźć :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 uuuu tak czytam te wasze problemy z "The Ring Of Death" i sie zaczynam zastanawiać czy aby na pewno kupić sobie tego xa ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 ja mam 2 x x360 i w sumie zaliczyloem juz 3x ROD ale i tak bardzo lubie ten sprzet i boro polecam kup sobie bo i tak przednia zabawa :) pozdro 4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Czy do tej rejstracji X360 trzeba podać prawdziwą datę kupna?? Bo mam problem ze znalezieniem paragonu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 mnie sie o date kupna nikt nie pytal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 uuuu tak czytam te wasze problemy z "The Ring Of Death" i sie zaczynam zastanawiać czy aby na pewno kupić sobie tego xa ;pA czym sie przejmujesz? Jesli zdechnie, to Microsoft sie bedzie martwil :P Dwa tygodnie bez konsoli chyba jestes w stanie przezyc? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 2 tygodnie to nie jest dużo ;p Dobra teraz muszę czekać na kasę + sprzedać starego xa ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 jak moja padnie przed GTAIV to polece do sklepu kupic PS3 :D Nie życzę ale trzymam za słowo. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Jest ktoś może w posiadaniu kabla do transferu danych pomiędzy dyskami do X360? Jeśli tak to chętnie pożyczę ;) Chodzi mi o takie coś: http://www.allegro.pl/item320144139_hard_d...sfer_cable.html Ktoś pisał, że na forum polygamia.pl chłopaki pożyczyli kabel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Czy do tej rejstracji X360 trzeba podać prawdziwą datę kupna?? Bo mam problem ze znalezieniem paragonu :/ Jak ja rejestrowalem to sie zapytali o date, ale wystarczy podac przyblizona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 chyba draak pożyczał :> kojak - czemu nie, jak najbardziej rozważam zakup jak padnie klocek [; lubię eksperymentować, stąd imac na moim biurku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) Ja mam dwa takie migration kit w swoim domu w Katowicach (jeden faktycznie od chlopakow z poly). "Problemem" moze byc fakt przebywania na delegacji w Oslo :lol: Po 20.04 moge komus go podeslac. Odnosnie daty kupna- rejestrowalem juz dwa klocki i nie pytali mnie o date zakupu, ale to moze moje "szczescie" do helpline x360 (o czym pewny mlodszy kolega z tego forum lubil sie rozpisywac :lol:) Edytowane 31 Marca 2008 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...