deek Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Devil a na tej płycie co dostajesz do arcade są dema jakiś poważniejszych prodkukcji niż te pacmany itd.?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 na plycie jest 5 pelnych wersji gier + 5 triali (shareware) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Warszawa, Blue City, Saturn: 2970055[/snapback] W media ma być arcade za 699,- Jakoś pod koniec miesiąca. W MM? W każdym czy jakimś konkretnym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) Widział to ktoś? Czy tylko na ulotce mają? :) W MM? W każdym czy jakimś konkretnym? Bylo 1-2 strony wczesniej. Jest na ulotce, wiec albo bedzie ich duzo i firmy szybko wykupia, albo tylko taki chwyt marketingowy. Nie wiadomo, w ktorym MM. Najlepiej podzwonic. @down: jak ja w zeszlym roku polowalem na tanie iksy, to dzwonilem od sklepu do sklepu i juz dzien przed ich wystawieniem, byly wykupione (najczesciej przez personel). Zeby kupic x0 "po taniosci" na serio trzeba sie troche pomeczyc :) Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Bylo 1-2 strony wczesniej.No stamtąd zacytowałem ;) Myślałem, że może ktoś sprawdził czy faktycznie w sklepie jest po tej cenie. Chyba nie wytrzymam do wakacji i będę musiał zakupić konsolę... Jak widzę, że za 2 tygodnie premiera GTA4, a iksy takie tanie ;) Ma ktoś tą kierownicę od MS i mógłby opisać wrażenia po dłuższym użytkowaniu? Najlepiej w porównaniu do DFP ;) Aaa i można ją jakoś podłączyć do PC bez tego wynalazku? No i czy nie sprawia problemów w pecetowych grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 W MM? W każdym czy jakimś konkretnym?Byłem w sobotę celem wytropienia swojej sztuki i dostałem informację że czekają na dostawę wersji arcade. Ale facet wspomniał, żebym się nie spieszył bo ~25-26 będzie promocja i będą po 699,- A czy wszędzie czy tylko w Olsztynie to nie wiem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Byłem w sobotę celem wytropienia swojej sztuki i dostałem informację że czekają na dostawę wersji arcade. Ale facet wspomniał, żebym się nie spieszył bo ~25-26 będzie promocja i będą po 699,- A czy wszędzie czy tylko w Olsztynie to nie wiem :wink: Ta promocja będzie na 99% ogólnopolska bo u mnie w Częstochowskim MM nie ma ani jednej sztuki Xbox-a a PS3 na palcach można policzyć. Więc wynika z tego, że w najbliższej przyszłości może nawet po promocji Xbox-a będą na wyprzedaży PS3 i każdy będzie zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerooip Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam panów! Od jakiegoś czasu czaję się do kupna x'a. Myślałem o PS3 ale jak dla mnie jest za drogie. Naczytałem się trochę na temat obu konsol i dowiedziałem się wszystkiego co chciałem się dowiedzieć :) Poza paroma "szczegółami". Od paru lat gram tylko na PC ale ostatnio stwierdziłem że nie ma sensu czekać na gry które wychodzą z mega dużym poślizgiem i lepiej już zainwestować w konsolkę która swoją drogą nie jest aż taka droga (arcade). Mam pare pytań: 1. Czy opłaca się brać wersje arcade??? Pogram sobie normalnie bez stresów, czy są np. jakieś gry które wymagają dysku twardego? Chodzi mi o pełne wersje sprzedawane na płytkach. 2. Mam monitor crt 17' (samsung) - może być jako przejściowy wyświetlacz obrazu? Da się podpiąć konsole pod taki monitor? Po jakimś czasie chciałbym go zmienić na coś większego (24' z HD) - niestety nie stać mnie na plazmy i większe ekrany. Co polecacie do ok 600 zł? Wiecie, gram na tym monitorze w gry na PC i na razie myślę że by mi starczyło coś takiego do konsoli (wiem że może to być dla was śmieszne ale musicie zrozumieć - brak funduszy). pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 1. Oplaca sie 2. Moze byc. Bedziesz mial w wiekszosci gier pasy jak przy filmach, ale da sie grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 2. Mam monitor crt 17' (samsung) - może być jako przejściowy wyświetlacz obrazu? Da się podpiąć konsole pod taki monitor? Po jakimś czasie chciałbym go zmienić na coś większego (24' z HD) - niestety nie stać mnie na plazmy i większe ekrany. Co polecacie do ok 600 zł? Wiecie, gram na tym monitorze w gry na PC i na razie myślę że by mi starczyło coś takiego do konsoli (wiem że może to być dla was śmieszne ale musicie zrozumieć - brak funduszy). http://forum.purepc.pl/temat/Konsole/100/D...nitorow/206943/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Panowie powiem Wam, że jestem pozytywnie zaskoczony działaniem serwisu Microsoftu. Równo 10 dni po zgłoszeniu usterki pada, odebrałem paczkę z nowiutkim czarnym padem. Oczywiście bez konieczności odsyłania starego. Nie żaden OEM w folii (a takiego się spodziewałem szczerze mówiąc), ale elegancki czarny padzik w blistrze z dwoma alkalicznymi energizerami w komplecie. Duży plusik na konto M$. :D Dla równowagi w sprawie kabla do transferu danych nadal cisza... Pewnie zgodnie z uprzedzeniami konsultanta przyjdzie po 5 tygodniach... Orientuje się ktoś czy są w sprzedaży czarne Wireless Networking Adaptery do X360? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Nie przyjdzie po 5 tygodniach, bedzie blizej 10- wspomnisz moje slowa ;) Reklamacja pada dziala faktycznie sprawnie, ale dziwi mnie troche, ze pady z zestawow z elite 65nm sa wadliwe (pewnie taka seria nam sie trafila). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Mam pytanie do posiadaczy firmowego Wireless Networking Adapter'a: czy jest jakaś różnica w graniu przez sieć po kablu a bezprzewodową? Sprawiłem sobie taką zabawkę i jutro(?) powinna do mnie trafić a szperając dziś po necie natknąłem się na info, że gra "bez kabla" sprawia trochę trudności - wyższe pingi i związane z tym laaaagi. Niech mnie ktoś pocieszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 przeciez to zalezy od lacza i tak - jedyna wada wifi to wolny transfer przy kopiowaniu z lapa do lapa za pomoca wifi Bania Ja dostalem pada ktory byl w takim zielonym woreczku a kumpel dysk podobnie - tyle ze bez zadnego opakowana jedyna ochrona byla kopera bombelkowa a inny z gg dostal nowy w blisterze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) @Namod To zalezy od jak ktoś wcześniej pisał łacza, odległości od routera i przeszkód po drodze i jeszcze wieeelu innych czynników. Jak sygnał jest w miare OK to różnicy między kablem a wifi nie zauważysz. Jak ja wymieniałem pada od elite to dostałem wersje w blistrze zapakowaną Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Industry Sales Mar-07 Mar-08 CHG Total Video Games $1.1B $1.7B 57% Video Games Hardware $377.9M $551.3M 46% Video Games Software $579.1M $945.6M 63% Video Game Accessories $139.5M $220M 58% HW Sales Hardware Mar-08 PlayStation 2 216K PlayStation 3 257K PlayStation Portable 297K Xbox 360 262K Nintendo DS 698K Wii 721K SW Sales Top-Selling VG Software - March 2008 Platform Title Publisher Release Date March Units WII SUPER SMASH BROS: BRAWL NINTENDO OF AMERICA Mar-08 2.7M 360 *TOM CLANCY'S RAINBOW SIX: VEGAS 2 UBISOFT Mar-08 752.3K 360 ARMY OF TWO ELECTRONIC ARTS Mar-08 606.1K WII PLAY W/ REMOTE NINTENDO OF AMERICA Feb-07 409.8K PSP GOD OF WAR: CHAINS OF OLYMPUS SONY Mar-08 340.5K PSP CRISIS CORE: FINAL FANTASY VII SQUARE ENIX INC Mar-08 301.6K WII GUITAR HERO III: LEGENDS OF ROCK ACTIVISION Oct-07 264.1K 360 MAJOR LEAGUE BASEBALL 2K8 TAKE 2 INTERACTIVE Mar-08 237.1K 360 *CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE ACTIVISION Nov-07 237K PS3 ARMY OF TWO ELECTRONIC ARTS Mar-08 224.9K Nintendo znowu miażdży :blink: Microsoft Patents Wii Remote Killer Game Controller http://news.teamxbox.com/xbox/16252/Micros...ame-Controller/ Coś te pady się wam szybko psują ;) czy to tylko akcja darmowy pad :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ja przez dlugi czas gralem w piwnicy, a router byl 3 pietra wyzej i nie tylko lapalem zasieg bez problemu to na dodatek gralem bez problemow, lagow itd. takze luz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 A u mnie ma problemy ze zlapaniem sygnalu (router pietro wyzej, po przekatnej budynku) :( Moze to tez kwestia tego, ze Xbox jest na najnizszej polce szafki ze sprzetem... Sprawdzal ktos, czy ten wireless adapter dzial normalnie na przedluzaczu USB ok. 1.5m? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Nie sprawdzalem, ale pomajstruj z antenkami na routerze i przy konsoli. U mnie to sporo pomagalo, i zauwazylem ze lepsze wyniki sa jak obie sa poziomo. Ale co dom to obyczaj wiec sam zobacz jak sie sprawdzi u ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 To, ze maksimum zysku w przypadku dipola jest w plaszczyznie prostopadlej do anteny, to wiem, tylko ze w moim przypadku niewiele ta wiedza pomaga (zasieg musibyc przede wszystkim w mieszkaniu, X360 to dodatek). Sprobuje wyciagnac adapter gdzies wyzej na przedluzaczu USB - jak to nie pomoze, to zaczne sie powaznie zastanawiac nad otworzeniem go, usunieciem antenki i wlutowaniem w jej miejsce zlacza SMA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 wada tego NA jest CENA lepiej chyba w kabel zainwestowac... Powinno dac sie jakies zewnetrzne adaptery wifi podlaczyc ale to MS - musi to byc ich produkt :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) Takie trochę głupie pytanie... Bezprzewodowego pada da się jakoś podłączyć do konsoli kablem (coby nie potrzebował bateryjków), czy trzeba jeszcze inwestować w zestaw play&charge ? Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Bezprzewodowego pada nie można podłączyć do konsoli kablem, ale można zawsze kupić baterie lub akumulatorki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 http://www.allegro.pl/item345254539_kabel_...klep_slask.html sprawdz to :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Byc moze glupie pytanie, ale: czy da sie to powyzsze wykrzystac do podlaczenia bezprzewodowego pada od X360 do PC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Bezprzewodowego pada nie można podłączyć do konsoli kablem, ale można zawsze kupić baterie lub akumulatorki.Wymiana baterii co kilka dni średnio mi się widzi...;] Zresztą bezprzewodowy pad to ostatnie o czym myślę, siedząc metr od monitora ;> http://www.allegro.pl/item345254539_kabel_...klep_slask.html sprawdz to :P Chyba sprawdzę, o ile nie uda mi się dorwać play&charge po taniości. Danke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 U Was też dziś aktualizował się dashboard...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) U Was też dziś aktualizował się dashboard...? http://majornelson.com/archive/2008/04/18/...w-features.aspx ------ UWAGA! Xbox 360 spali wasz dom! ;) Coś jak wybuchające PSP. Co prawda konsolka Sony robiła krater na pół miasta, a iks tylko malutki pożar :lol2: Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 wada tego NA jest CENA lepiej chyba w kabel zainwestowac...Ta i ciagnij przez 4 kondygnacje, suuuuuuure <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 U Was też dziś aktualizował się dashboard...? wpuscili pewnie jakiegos robala, czytaj przygotowania do "premiery" gta IV :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...