kim. Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) wpuscili pewnie jakiegos robala, czytaj przygotowania do "premiery" gta IV :lol2:Ta juz..bo ludzie z flashami to Target No#1 dla M$! I wogole 24h na dobe obmyslaja jak zbanowac tych zlodzieji! :grin: :grin: :grin: Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez kim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 2974073[/snapback] wpuscili pewnie jakiegos robala, czytaj przygotowania do "premiery" gta IV :lol2: Update jest bezpieczny >> http://xbins.org/xblive/?view=2008-04-18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 nowy zestaw X360 (Core?) + bezprzewodowy pad + memorka 512MB + PGR4 + Halo 3 za ~700zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 witam jako iz przymierzam sie do kupna xo w najblizszym czasie mam kilka pytan, mianowicie: 1) do czego przydaje sie w praktyce dysk twardy? czy na obecnym stadium rozwoju gier pogram sobie bez dysku? (gta4 itp :razz: ) 2) jakim kablem najlepiej podlaczyc konsole do monitora? (posiadam neca 20wgx2pro z dvi)? 3) czy jest jakis sposob aby konsola i komputer byly podlaczone do monitora jednoczesnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 1) do czego przydaje sie w praktyce dysk twardy? czy na obecnym stadium rozwoju gier pogram sobie bez dysku? (gta4 itp :razz: )niektóre gry wymagają hdd do działania, niektóre (Burnout Paradise) wymagają go do grania po sieci poza tym na hdd mozesz sciagac dema, filmy, itd z XBLM 2) jakim kablem najlepiej podlaczyc konsole do monitora? (posiadam neca 20wgx2pro z dvi)?vga albo hdmi/dvi ;) co kto lubi 3) czy jest jakis sposob aby konsola i komputer byly podlaczone do monitora jednoczesnie?są dwa: 1. komputer po vga, iks po hdmi/dvi 2. komputer po dvi, iks po vga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) czyli generalnie kupno xboxa bez dysku to niezbyt dobry pomysl :razz: duzo tytulow wymaga dysku? czy 256mb pamieci wystarczy do swobodnego grania i robienia save'ow w kilku grach? a jak wyglada kwestia jakosci wyswietlanego obrazu przy polaczeniu przez dvi i vga? i jak to jest z tym skalowaniem do rozdzielczosci natywnej, przy polaczeniu przez dvi rowniez obraz jest skalowany? Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez Tha.Doggfather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 1. dysk jest przydatny - jesli nie lubimy kasowac savow - pobrac jakies demo np. Burna przed zakupem - przyspiesza ladowanie (cache) - czesc gier go wykorzystuje np. Halo3 mozna robic replaye - podobno w GTA4 ma byc uzyty jako instalator czesci zawartosci gry jak to jest na PS3 - nie obawiamy sie o miejsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 A o kablach, polaczeniach i monitorach jest juz odrebny temat, w ktorym wszystko bylo po 5 razy walkowane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) niektóre gry wymagają hdd do działania, niektóre (Burnout Paradise) wymagają go do grania po sieci poza tym na hdd mozesz sciagac dema, filmy, itd z XBLM Podaj chociaż 2 które tego dysku wymagają - oprócz FM 2006 w którego i tak nikt nie gra na konsoli. MS zakazał wymagania dysku przez grę i ŻADNA więcej nie będzie wymagała nigdy dysku do działania w SP Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez srekal34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Siakies MMO jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Podaj chociaż 2 które tego dysku wymagają - oprócz FM 2006 w którego i tak nikt nie gra na konsoli. MS zakazał wymagania dysku przez grę i ŻADNA więcej nie będzie wymagała nigdy dysku do działania w SPNiby zakazał ale nie zakazał... Wprowadził przecież nawet taką fajną ikonkę na pudełkach O znalazłem cytat: Every game will work with every Xbox 360 system, But just like some games will require you to have a Memory Unit to save games, some games will require you to have a Hard Drive to experience them. Co do gier, pewny jestem tylko tego: - wspomniany już FM 2006 - Final Fantasy XI Jeszcze chyba w Crackdown HDD jest wymagany do czegoś tam (co-opa?), nie pamiętam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Niby zakazał ale nie zakazał... Wprowadził przecież nawet taką fajną ikonkę na pudełkach ]http://hy O znalazłem cytat: Co do gier, pewny jestem tylko tego: - wspomniany już FM 2006 - Final Fantasy XI Jeszcze chyba w Crackdown HDD jest wymagany do czegoś tam (co-opa?), nie pamiętam ;) zgadza się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 zamiast HDD REQUIRED powstalo HDD OPTIMIZED :P [wydaje mi sie ze widzialem to na pudelku HALO3] Tak, podobno do Cracka dysk jest potrzebny by grac w COOP (moze by nie bylo jakiegos doczytywania gdy ktos mial CORE) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 No dobra, to powiedzcie mi gdzie są zapisywane patche do gier? No bo do takiej forzy2 ukazały się dwa patche, rozumiem że bez dysku ich nie ściągnę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Na memorke powinny się oba zmieścić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Prędzej czy później miejsca zabraknie, nie zapominajmy o grach Arcade które są coraz lepsze i szkoda by było w nie nie grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Tylko dochodzi sprawa dodatków do gier taki jak np. Forza, PGR4, GTA4 itd. Nie wiem czy idąc z duchem czasu, ściągając każdy dodatek dasz rade zmieścić je na memorce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Z biegiem czasu to sobie chłopak zdarzy zarobić i wydać niespełna 200zł na dysk ;) Poki co to memorka starczy spokojnie na uzywanie xboxa (chyba ze ktos koniecznie chce odrazu grac w dema i sciagac filmy w HD). Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Nie wiem o co chodzi, ale od dzisiaj mam problem z przejściem testu sieć, a ściślej mówiąc z MTU. Wczoraj zachciało mi się odłączyć konsolkę z sieci (małe sprzątanie), a dzisiaj rano podpinam i nie mogę za jasną ch... połączyć się z xlive. Routera nie ruszałem, kompa nie ruszałem, więc powinno niby wszystko latać... a nie lata... a może to tylko jakaś ogólna przypadłość w dniu dzisiejszym? Jeśli to coś pomoże: net UPC Turbo + Dlink DI-524. Będę wdzięczny za pomoc w rozwiązaniu mojego problemu. Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 A to dzisiaj nie miał być "remont" live'a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Zdecydowałem. Nie dam rady do wakacji, kupuję iksa ~~ Co prawda Arcade, HDD się później dokupi. No i sprawa jest, albo dwie ;) 1. Gdzie zamówić? Szykują się jakieś promocje w marketach na dniach? Interesują mnie okolice Trójmiasta. Czy brać stąd? 2. Mam monitor LCD (niestety 17" 5:4) z tylko jednym wejściem VGA - będę musiał kablami żonglować do czasu aż zmienię monitor. Naprawdę warto dopłacać do kabla BigBen/MS? Miał ktoś oba (MS/BigBen i noname za 30zł z allegro) i widział wyraźną różnicę? Pytam bo sam mam PC do monitora podpiętego najtańszym kablem jaki był w sklepie (cieńki, kijowe wtyki) i nie widzę jakiejś straty jakości wyświetlanego obrazu ;) 3. Sprzedaje ktoś Forze 2? :rolleyes: 4. Forza 2 działa w 5:4? Czy będą pasy? Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ja tez sie zdecydowalem na kupno, rowno za miesiac (po ostatniej maturze :lol: ) musi juz znajdowac sie na moim biurku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ja tez sie zdecydowalem na kupno, rowno za miesiac (po ostatniej maturze :lol: ) musi juz znajdowac sie na moim biurku :DKtoś coś wspominał, że Arcade w MM ma być po 699zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 To był leborg... Ale skąd ta informacja i czy to pewne tego nie wiemy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Czy ktoś jeszcze miał/ma w dniu dzisiejszym problem z podpięciem się do sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 To był leborg... Ale skąd ta informacja i czy to pewne tego nie wiemy ;)Info poszło od sprzedawcy...ale jak na razie nie widzę żadnej nowej gazetki która to potwierdza <_< Sam czekam na tą promocję, zwłaszcza że bez psp trochę nudno;] Na razie arcade leży w media po 769zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Nie wiem o co chodzi, ale od dzisiaj mam problem z przejściem testu sieć, a ściślej mówiąc z MTU. Wczoraj zachciało mi się odłączyć konsolkę z sieci (małe sprzątanie), a dzisiaj rano podpinam i nie mogę za jasną ch... połączyć się z xlive. Routera nie ruszałem, kompa nie ruszałem, więc powinno niby wszystko latać... a nie lata... a może to tylko jakaś ogólna przypadłość w dniu dzisiejszym? Jeśli to coś pomoże: net UPC Turbo + Dlink DI-524. Będę wdzięczny za pomoc w rozwiązaniu mojego problemu. Czy ktoś jeszcze miał/ma w dniu dzisiejszym problem z podpięciem się do sieci? A to dzisiaj nie miał być "remont" live'a ?Miał być: Xbox Live down for 8 hours on April 21 In a move reminiscent of what happened on April 1 (twice in one month MS, for shame!), Microsoft has announced that Xbox Live will be down for maintenance. Only this time instead of going down for only three hours, the service is scheduled to be going down for eight hours. According to Major Nelson, everything will be down from 2am to 10am Pacific Time on April 21. That is a Monday, so traffic would likely have been a bit light, but this does mean that those with downloaded content from a previous console will not be able to access their games. Just so long as it's maintenance of the type that prevents any kind of the hitches the service has seen in its recent history, then it should be worth it. Well, at least we're forewarned. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 http://www.youtube.com/watch?v=0OF8Vke38yk :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 (edytowane) Nie wiem czy dobrze zrozumiałem czy powiedzieli, że taki wypadek z x'em to jeden na 10 000 ? To co mam teraz grać z gaśnicą w drugiej ręce by mieć pewność ? :lol: Edytowane 21 Kwietnia 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 tak dokładnie ms powiedział, mój co prawda jest wyłączony z sieci, ale uważam, że takie sytuację prowokuje użytkownik, pewnie zasilacz był gdzieś rzucony w kąt, przykrył go gość gazetami i poleciało [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...