costi Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Taka mala ciekawostka - na targach w Lublinie glowna atrakcja stoiska PurePC bylo Guitar Hero III puyszczane z konsoli nizej podpisanego :) Konsolka spisala sie bardzo dzielnie, chodzac bez zajakniecia po 12 godzin bez przerwy :) Mozna powiedziec, ze przezyla swego rodzaju stress test :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Taka mala ciekawostka - na targach w Lublinie glowna atrakcja stoiska PurePC bylo Guitar Hero III puyszczane z konsoli nizej podpisanego :) Konsolka spisala sie bardzo dzielnie, chodzac bez zajakniecia po 12 godzin bez przerwy :) Mozna powiedziec, ze przezyla swego rodzaju stress test :) no z pewnoscia- tylko kogo ten "stress" byl wiekszy?..konsoli czy wlasciciela :lol2: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Nie wiem, ja sie nie stresowalem - w koncu gwara nadal jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 witam ponownie. Jakiś boom na te Xboxy, przynajmniej w Warszawie. Nie było żadnego egzemplarza na giełdzie przy Stodole a innych sklepach mają tylko stare wersje. W MM & Saturnie także same Arcade. W końcu zamówiłem w szczecińskim menago i jutro mam nadzieję pogram sobie w GTA ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 U mnie w to samo, niegdyś leżało ich troche a teraz zero... Podobno to przez okres komunijny ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 (edytowane) Erm,... grałem 15min w Viking'a ekran zgasł, wyskoczył 3RRoD, popatrzałem chwile na konsole jak osłupiały, po paru chwilach wylaczylem. Oczywiscie teraz nie ma ochoty wstac :P Arcade 65nm Falcon z hdmi, raczej siedziała w chłodnym miejscu. Ma jakies 2miesiace... Ostatnio grałem w trybie 1080p z ciekawosci. Ktos wie co mogło sie stac ? Troche dziwne ze po takim krotkim czasie, tak niespodziewanie : / P.S Dobra po dluuuuuzszej chwili i po odlaczeniu zasilania powrocilo wszystko do normy. Wracam do 1280x1024... Edytowane 19 Maja 2008 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 931BW przyjal Ci sygnal 1080p?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 931BW jak najbardziej przyjmuje syganał 1080P. Fotka znaleziona w necie. http://tczew.net.pl/~ariel/IMG_0002.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 931BW przyjal Ci sygnal 1080p?? :blink:Tzn normalnie obraz jest zle rozciagniety, ale pierw podlaczylem konsole do telewizora poprzez hdmi, ustawiłem 1080, potem odlaczylem i podlaczylem do monitora i juz było wszystko gicior ;) Po przestawieniu spowrotem na 1280x1024 a potem 1920x1080 jest znowu zle rozciagniete a auto nie pomaga :/ Nie wiem o co chodzi, ale mniejsza juz z tym... (uzywam kabla vga do monitora, u mnie pisze podobnie tyle ze "analog 1080p"). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Musisz sie pomeczyc pare razy z tym auto. Za dziesiatym w koncu ustawi tak jak powinno byc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 A jak mocno prawdopodobne jest ze granie na 1920x1080 mogło przegrzac konsole? :-| Bo nie widze tu innego wyjasnienia, na 1280x1024 nigdy nie miałem tego problemu, a na 1920x1080 odrazu bum cyk cyk... (aczkolwiek w cod 4 było ok) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 imo prawdopodobienstwo jest zadne. zwyczajny przypadek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Prawdopodobieństwo jest takie, że konsola pomału umiera. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Prawdopodobieństwo jest takie, że konsola pomału umiera. ;)To bede pierwszym posiadaczem Falcona, ktory usmierci swoja konsole w ciagu 3 miesiecy xD Zawsze o tym marzylem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 A ponoć awaryjność miała być znacznie niższa. Czyżby GPU tak się grzało ? Na razie to jeden przypadek i odpukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Takie glupie pytanie. Jakie sa demka na XBL warte obadania? Jestem u rodzicow aktualnie i sciagnalbym sobie cos, bo u siebie w domu netu brak :( Grid zassalem, cos jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Takie glupie pytanie. Jakie sa demka na XBL warte obadania? Jestem u rodzicow aktualnie i sciagnalbym sobie cos, bo u siebie w domu netu brak :( Grid zassalem, cos jeszcze?Codemmed2 jak lubisz sie bac :wink: Reszta tp nedza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Codemmed2 jak lubisz sie bac :wink: Reszta tp nedza. to zes pojechal po bandzie :lol2: maSTHa212-kazdy ma wlasny gust i potrzeby,zamiast sie pytac ,sciagaj ile mozesz aby miec jak najwieszy obraz,lub celuj we wlasne potrzeby czyli np.platformowki,wyscigi itp itd,dem jest cala masa wiec z pewnoscia cos znajdziesz dla siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Dragonlore, problem w tym, ze nie wiem jakie sa teraz dema dostepne (chodzi mi o nowosci powiedzmy z ostatnich 2 miesiecy), bo nie mam netu w miejscu gdzie mieszkam i nie moge nawet zalogowac sie zeby sprawdzic co lezy na markecie, dlatego pytam. Chodzi mi raczej o te glosniejsze dema o ktorych sporo sie mowilo (np. Grid). Dzis i jutro jestem w gosciach u rodzicow wiec jest okazja nadrobic (sciagnac) demka wiec nadal czekam na propozycje. No chyba ze procz Grida nic ciekawego sie nie pokazalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) Erm,... grałem 15min w Viking'a ekran zgasł, wyskoczył 3RRoD, popatrzałem chwile na konsole jak osłupiały, po paru chwilach wylaczylem. Oczywiscie teraz nie ma ochoty wstac :P Arcade 65nm Falcon z hdmi, raczej siedziała w chłodnym miejscu. Ma jakies 2miesiace... Ostatnio grałem w trybie 1080p z ciekawosci. Ktos wie co mogło sie stac ? Troche dziwne ze po takim krotkim czasie, tak niespodziewanie : / P.S Dobra po dluuuuuzszej chwili i po odlaczeniu zasilania powrocilo wszystko do normy. Wracam do 1280x1024... Jaką masz datę produkcji? było parę przypadków padów falconów wszystkie z grudnia 2007/stycznia 2008...(w zaprzyjaźnionym serwisie w łodzi dostali 4 takie) imo jak masz przerobioną to sprzedawaj puki działa z niej już nic nie będzie Edytowane 20 Maja 2008 przez srekal34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 @Przemol"N Gdzie masz demo Condemned 2 w markecie ? :wink: Gdyż u mnie nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Ja mam, nie sprawdzalem czy mozna sciagnac ale demko jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 mam takie szybkie pytanko opłaca się za 40zł (bez kosztów wysyłki) kupić PGR3 i KAMEO ? tzn opłacać się chyba opłaca ale czy warto? mam okazję kupic u siebie w mieście od jakiegoś ziomka. pgr4 wiem że fajne, ale ... 3 to już nie mam pojęcia. kameo takie babskie raczej ale się przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) Kameo+pgr3 chodzilo na allegro po 25zl. Jak chcesz, to moge ci sprzedac kameo :P Edytowane 20 Maja 2008 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 lepiej dozbieram drugie tyle i znajdę coś lepszego. narazie jedzie do mnie GOW znalazłem na aukcji http://www.allegro.pl/item363822570_%5E_ma...xbox_x360_.html taki śmieszny zapi "XBOX 360: GRA DZIAŁA WYŁĄCZNIE NA KONSOLI Z DYSKIEM (PREMIUM)" trochę go nie kumam. gry przecież działają bez dysku :/ jaką grę jeszcze polecicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 A czego tu nie rozumieć ? Aby odpalić gry z poprzedniego XBOX'a trzeba mieć dysk. Poczytaj FAQ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 późno jest....... niedoczytałem lepiej idę spać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gallp Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Witam zauważyłem ostatnio że w trakcie gry nie pojawiają mi się informacje o zdobytych achievmentach wie ktoś o co chodzi ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Na pewno wszyscy sie uciesza , ale na allegro wrocily nasze ulubione egzemplarze "promocyjne" bez ksiazeczki :) http://www.allegro.pl/item367650159_devil_...ka_gratis_.html Ciekawe ile osob tym razem da sie nabrac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 To nie są gry kradzione z tłoczni. Z tego co czytałem, pochodzą one z różnych promocji itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...