Jin* Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 masz x0 podlaczonego do telewizora sd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendir Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 No obecnie łącze konsole do TV przez SVideo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 No obecnie łącze konsole do TV przez SVideoPodlacz przez RGB-Euro, a najlepiej jednak kup cos HD ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendir Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 No jak będę miał 2 tysiaki na zabyciu to napewno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Nie lepiej podlaczyc do monitora od kompa? Miedzy s-video a euro raczej roznicy moim zdaniem nie bedzie, ale organoleptycznie nie sprawdzalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 po RGB powinno być nieznacznie lepiej, a jeśli twój TV obsługuje progressive scan to powinno być dużo lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendir Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Philips 28PW9527 16:9 100Hz Pixel Plus na bank jeszcze parę latek temu to był najlepszy TV z możliwych i kosztował kupę kasy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Ale co ma piernik do wiatraka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendir Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Nic pisałem tylko ze ma progresive scan :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 No to podłącz kablem RGB i włącz progressive scan - powinno być wyraźnie lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 (edytowane) no i stało się... po 2 latach od zakupu RROD, chyba wszystkie konsole to czeka ;] ryzykować i wysłać przerobioną konsole do m$? (plomba jak nienaruszona) Edytowane 7 Lipca 2008 przez Techniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 miałeś wersje 90nm?? i tak bardzo ługo wytrzymała, słyszałem że naprawa RODA to 200zł i bedzie jak nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Jestem amatorem, nie wiedziałem, że mój tv ma z tyłu wyjście słuchawkowe. Od razu nabyłem kabel hdmi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 miałeś wersje 90nm?? i tak bardzo ługo wytrzymała, słyszałem że naprawa RODA to 200zł i bedzie jak nowa.Tylko po co, skoro na RROD sa 3 lata gwarancji? Telefon do MS i tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 miałeś wersje 90nm?? i tak bardzo ługo wytrzymała, słyszałem że naprawa RODA to 200zł i bedzie jak nowa. tak, 90nm. Chyba zaryzykuję i wyślę, będe informował o przebiegu zdarzeń ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 no i stało się... po 2 latach od zakupu RROD, chyba wszystkie konsole to czeka ;] ryzykować i wysłać przerobioną konsole do m$? (plomba jak nienaruszona) no moja tez ma juz prawie dwa lata, jak narazie jest ok, ciekawe ile wytrzyma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Czy próbował ktoś coś kupowac od nich i może potwierdzić ? Bo oferte, ceny i komentarze ;) mają dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 (edytowane) konsola zapakowana, kurier będzie po nią o 17. Trzymajcie kciuki ;] edit: no i poszła :] 3042555[/snapback] Czy próbował ktoś coś kupowac od nich i może potwierdzić ? Bo oferte, ceny i komentarze ;) mają dobre. sprawdzony koleś, kupować ;] Edytowane 8 Lipca 2008 przez Techniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Czy próbował ktoś coś kupowac od nich i może potwierdzić ? Bo oferte, ceny i komentarze ;) mają dobre.kupiłem od nich zdrapę live gold, wszystko OK. więc można śmiało kupować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Czy próbował ktoś coś kupowac od nich i może potwierdzić ? Bo oferte, ceny i komentarze ;) mają dobre.Zdrapki to tylko u nich kupowali moi znajomi i ja :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 To ja jeszcze zapytam o te zdrapki: - Xbox Live Gold 12 miesięcy konta Europa i US! - Xbox Live Gold 12+1 miesięcy konta Europa i US! Chodzi mi konkretnie o to +1. Ten dodatkowy miesiąc można wykorzystać na tym samym koncie co te 12 miesięcy, czy trzeba inne konto założyć? Na jakiej zasadzie to działa? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 To ja jeszcze zapytam o te zdrapki: - Xbox Live Gold 12 miesięcy konta Europa i US! - Xbox Live Gold 12+1 miesięcy konta Europa i US! Chodzi mi konkretnie o to +1. Ten dodatkowy miesiąc można wykorzystać na tym samym koncie co te 12 miesięcy, czy trzeba inne konto założyć? Na jakiej zasadzie to działa? ;) ten drugi jest na 13 miesięcy jako jeden kod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monaro Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 Czy kazda konsola X360 wyprodukowana w 2008r jest w technologii 65nm CPU i z HDMI? Widzialem dzis w sklepie Premiumy i mam pewne watpliwosci. Data produkcji na konsolach 13.05.2008 ale na naklejce nie bylo nic na temat zasilacza. Nie bylo zadnego napisu czy to jest 175W czy 203W. Na Elitach bylo 175W. Czy po jakims kodzie, symbolach mozna znalesc info w sieci jaki naped dvd ma konsola, zasilacz itp.? Te Premiumy mialy z tylu na pudle z lewej strony PES 2008 a z prawej Rock Band. Moze ktos widzial taki zestaw ? Sprzedawcy nie pytalem, bo to bylo w Niemczech. Dodam jeszcze, ze Elity po 369 euro a Premiumy 269 euro. Niestety Arcadow nie bylo i nigdy tam ich nie widzialem... Zastanawiam sie co robic. Mam konsole Premiuma z 2006r. Do niedawna wszystko bylo pieknie, ale ostatnio w czasie upalow zaczela zawieszac sie. Mocno nagrzewa sie. Czasem zawiesi sie po 1h grania wlacze ja ponownie pochodzi 30 min i znowu zwiecha. Zatrzymuje sie obraz zazwyczaj choc juz 2 razy mialem tak ze wogole nie bylo obrazu. Polozenia konsoli nie zmienialem wiec nie jest to wina zlego umiejscowienia. Powodem jest pewnie upal 30C w pokoju, bo wieczorem chodzi bez zarzutu. Zastanawiam sie czy sprawna konsole mozna wyslac na serwis. Zawiesza sie czasem,ale mimo wszystko dziala po wlaczeniu. Czy jej czasem nie odesla z powrotem obciazajac mnie kosztami przesylki w 2 strony? Mysle o tym czy nie kupic nowa a stara wyslac na serwis. Gdy wroci z serwisu sprzedac. Kupilbym nowego Premiuma za te 269 euro (890zl) wprawdzie to 100zl wiecej niz Arcade, ale mam na miejscu a stara bym mogl sprzedac z dyskiem. Co o tym sadzicie? Jakie jest Wasze zdanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 (podobno) potwierdzona obniżka ceny x360 pro w USA z 349$ na 299$ co daje jakieś 600zł ~~ oczywiście chodzi o nowe konsole (z HDMI), a nie wyprzedaż resztek z magazynów ciekawe kiedy u nas takie ceny będą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 (podobno) potwierdzona obniżka ceny x360 pro w USA z 349$ na 299$ co daje jakieś 600zł ~~ oczywiście chodzi o nowe konsole (z HDMI), a nie wyprzedaż resztek z magazynów ciekawe kiedy u nas takie ceny będą ;) Nigdy :) Bo to ta sama obnizka co w EU juz dawno byla :) Swoja droga ciekawe czy ta wersje 60gb zrobia w miejsce starego pro za 350$ jako 4 SKU czy zastapia wersje 20gb po 300$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Mam prośbe polećcie jakieś dobre słuchawki w cenie do 100zł. Ponieważ w nocy chciał bym jakoś przyzwoicie pograć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 (edytowane) http://allegro.pl/item394651704_sennheiser..._promocja_.html lub, ale niestety droższe, jednak hd202 powinny Cię zadowolić [; http://allegro.pl/item397092541_sluchawki_...e_gwar_pl_.html Edytowane 11 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Sorry, ale to chyba nie o tym temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 a słuchaj te słuchawki ;). Moge podłączyć też do amplitunera yamahy rx-v657 ?? . Jak już to brał bym te tańsze ,bo na tamte nie bede miał chyba kaski. Ale jak myślisz te za 95zł. powinny być ok?? Nie jestem jakimś audiofilem. ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 (edytowane) oczywiście że można podłączyć do amplitunera, a jakość oferowana przez te słuchawki(hd202) będzie jak najbardziej wystarczająca. BTW w tym temacie zakończmy rozmowę na temat słuchawek bo jeszcze po zpp dostaniemy [= Edytowane 11 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...