Black_war Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Coś dużo zbędnych akcesoriów ma MS, że tak na około je rozdaje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Co się zacznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Co się zacznie?jechanie po oszustach oszukujących serwis :P mi przysłali pada :P z dyskiem nie kombinowałem bo mam arcade ^_^ jednak mogłem dla jaj zadzwonić sprawdzić co by gadali :P czy w ogóle by się zorientowali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 (edytowane) Nie dadzą Ci, bo po tym numerku od razu widzą jaką masz konsolę. A sprawa ważniejsza: Jak wygląda dokładnie błąd dysku? Bodaj kod 68. Edytowane 23 Września 2008 przez Vidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 U mnie wyglądał tak że wszystkie sejwy mam corrupted :) W chwili zgłaszania awarii byłem święcie przekonany, że faktycznie dysk do piachu.. Konsolę rozpoznają po S/N, także z Arcade nie przejdzie. Jeśli kupiłeś osobno dysk to najpewniej musiałbyś wysłać skan paragonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 skad mozna pobrac Duke Nukem 3D? probowalem na brytyhskim i amerykanskim koncie i zawsze mam "blad lokalizacji"... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 I bedziesz mial blad lokalizacji, bo sie IP nie zgadza... musialbys tunel VPNowy zestwic z jakims amerykanskim serwerem i w ten sposob sie laczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 I bedziesz mial blad lokalizacji, bo sie IP nie zgadza... musialbys tunel VPNowy zestwic z jakims amerykanskim serwerem i w ten sposob sie laczyc.a zna ktos link zeby pobrac trial, zgrac na cd i odpalic na iksie? // chyba ze to tylko z demami dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 No to teraz awaryjność dysków na terenie Rzeczpospolitej Polski znacznie wzrośnie. Ja mam arcade, wiec będzie problem ;) Mam pytanie odnośnie nagrań w x264 (jak seriale!). Wiem, że te nie chodzą, bo x360 nie obsługuje tego kodeka. Ale ponoć jest możliwość przerobienia mkv na WMV (HD). Tak by zachować rozdzielczość i Bitrate. Jak wiadomo X360 świetnie odtwarza ten format. Mam parę odcinków StarGate w tym formacie i chciałbym to przerobić na WMV, ale tak by miały wklejone napisy. W przypadku mkv można wpakować tam dodatkowe napisy, czy audio. Ktoś zna jakiś program, dzięki któremu moge przerobić x264 na ten format WMV? I tak by były wklejone napisy z możliwością ich poprawnego wyświetlana na X360. (tj. polskie znaki). Troszkę szukałem, ale niczego konkretnego nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 A moze lepiej zainwestuj w kabelek VGA czy DVI odpowiedniej dlugości i puszczaj to z kompa? Za dużo babrania się jeśli chodzi o konwersje. BTW. Z jakiej odległosci grasz na tej plazmie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 1.5 metra ? :) Co do puszczania przez TV-out to próbowałem przez HDMI-DVI, ale obraz prezentuje się średnio, bo jest za bardzo rozciągnięty i nie da się tego zmienić zbytnio. Nvidia ma kiepskie sterowniki pod TV-Out ogólnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 I dlatego wlasnie kupuje sie TV o normalnej rozdzialce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Kto ma znajomych w Holandii lub Belgii? :) Do końca roku jest u nich promocja na iksy! X360 Arcade - €149 (ok. 500zł) X360 Pro (60GB) - €199 (ok. 660zł) X360 Elite - €249 (ok. 830zł) Co prawda zapłacić trzeba pełną kwotę (dla Arcade, Pro i Elite odpowiednio €30, €40, €50 więcej), ale MS zwraca tą różnicę po wysłaniu im formularza. Jeśli coś źle zrozumiałem to mnie poprawcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Opłaca się kombinować ze sprowadzaniem i formularzami dla 100 zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 (edytowane) Ceny u nas: X360 Arcade - 669zł (ok. 170zł więcej) X360 Pro (60GB) - 899zł (ok. 240zł wiecej) X360 Elite - 1099zł (ok. 270zł więcej) Tamto co podałem to też są oficjalne ceny, a zwrot kasy jest za promocyjną naklejkę. Czyli jeśli u nich oficjalna cena X360 Elite wynosi €299, a jakiś market sprzedaje je za €279 i trafisz na karton z promocyjną naklejką to MS odda ci te €50. Wyjdzie Ci, że kupujesz X360 Elite za €229 (€279 - €50 od MS) czyli ok. 760zł :D Edytowane 24 Września 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 (edytowane) fakt, 590zł Arcade http://www.rtvagdmedia.pl/opis/-/7952 793 zł Premium 60GB http://www.sirius.pl/gry_konsole/towar_cen...I_Wielka_o.html najwięcej chociaż nie strasznie wiele, oszczędzimy z Elite bo w PL 986zł http://www.sirius.pl/gry_konsole/towar_cen...Wielka_obn.html do tego jeszcze doliczmy koszty wysyłki z zagranicy, chyba że znajomy specjalnie wróci przywożąc nam konsolę ...najbardziej opłaca się premium i elite, ale jak dla mnie to kwoty niewarte zachodu ps (już poprawiłem na 60GB) Edytowane 24 Września 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 (edytowane) No ale akurat podałeś premiuma z mniejszym dyskiem. Co nie zmienia faktu, że jak zapolujesz to kupisz nówkę taniej (dziś w media 60gb za 794zł). Szkoda, że w media odejmowali vat od STAREJ oficjalnej ceny, tak więc arcade zamiast 550 kosztował 630 (i jeszcze ta naklejka "oszczędzasz 130z"ł :lol:) :| Edytowane 24 Września 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 I bedziesz mial blad lokalizacji, bo sie IP nie zgadza... musialbys tunel VPNowy zestwic z jakims amerykanskim serwerem i w ten sposob sie laczyc.szwedzkie https://www.relakks.com/ tez dalo rade i spokojnie sobie zassalem mortal kombat, doom'a no i duke'a (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Mam takie pytanie, czy te nowe X'y w 65nm w wersji Premium sa dostepne z dyskami 20GB i 60GB? Dzis chcialem kupic sobie takiego Premiuma, ale brak oznaczenia HDMI (ma miec wyjscie HDMI?), no i same wersje 60GB a na Allegro widze ze tylko 20GB sa oznaczone jako 65nm. No i jeszcze pytanie, czy oplaca sie brac Premium, a moze wystarczy Arcade? Do filmow mam zlozonego kompa, dem raczej nie zamierzam specjalnie sciagac, czy sa jakies gry ktore nie pojda na Arcade? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Wszystkie 60GB wersje to falcony 65nm i wszystkie mają HDMI. Nie opłaca się brać arcade- dysk się przyda choćby do instalacji na nim gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Przy obecnych cenach, najlepiej brać PREMIUM 60GB (800zł). Czasem pojawiają się na allegro 20GB, ale wśród nich często są leżaki magazynowe bez HDMI i w 90nm. Trzeba uważać na to i jeśli coś nie jest napisane w opisie aukcji - trzeba pytać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 No w Empiku czy Saturnie te Premiumy leza po ~840zl wiec wychodzi na to samo, szkoda ze nie wiedzialem wczoraj jak to jest, bo juz bym gral a dzis wyjezdzam na weekend wiec bez sensu kupowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Sprawdź tylko, czy te premiumy w Empiku/Saturnie to wersje 60GB ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 tu macie za 793zł wersje 60GB, podawałem ten link wyżej http://www.sirius.pl/gry_konsole/towar_cen...I_Wielka_o.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Cholera a ja wczoraj zamówiłem za 849zł - Premium 60Gb! ale z gra... jakąś badziewną (prosiłem o GTA 4 albo Dragon Balla - no co? zawsze trzeba spróbować :D) http://www.robson.pl/index.php?p=16&id=8668 No i jestem ciekaw czy mi wyjdzie trik z zepsutym kontrolerem i dyskiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 A wyjasnij mi na chu... Ci drugi dysk? Sorry, ale potem wlasnie przez takich "szpecow" firmy traktuja wszystkich klientow jak zlodziei... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 A wyjasnij mi na chu... Ci drugi dysk? Sorry, ale potem wlasnie przez takich "szpecow" firmy traktuja wszystkich klientow jak zlodziei... Sorry, ale to czysty zysk. :blink: Drugi scenariusz zakłada, że to bonifikata, za różnicę o ile spadła cena X360 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Xbox 360 Slim jednak istnieje?! Ciekawe, ciekawe... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 na "koniec" z pewnością pojawią się silmy, tak jak to było z ps2, to dobry interes taka odświeżona konsola. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 W sumie PS2 Slim wyszło 4 lata po premierze grubasa, może z iksem będzie podobnie? W 2009 stukną mu 4 latka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...