Gość Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) Do tej pory jeszcze nikt takim przypadkiem się nie pochwalił. Edytowane 17 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Ceny takie a inne bo to ghem, jakby to powiedzieć ulotka hurtowni. Więc po co mają pisać ceny z podatkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Przecież piszą też ;) tylko trochę mniejsze. Wtrąciłem swoją jakże spostrzegawczą uwagę po to, żeby za chwilę ktoś nie wyskoczył z tekstem "PS3 80gb za 1100zł OMG!!!111" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 NXE będzie obowiązkowym updejtem ? bo mając memorke 256MB nie widzi mi się tracić większości pamięci na coś co mi sie raczej nie przyda :-/ wygląd mi sie nie podoba, a "avatarki" to juz nie skomentuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 jeśli nie używasz Live to możesz olać, a jeśli tak to pewnie bez NXE się nie obejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) pewnie?... nie widzi mi sie nie korzystać z LIVE chociazby ze mam jeszcze 1300MSP do wydania :-P A konsola zawsze podłączona do netu, chociaz nie mam Gold'a P.S Fajnie by było gdyby dało sie ustawić stare MENU. Ktoś kto ma już NXE nie wie przypadkiem czy jest taka opcja ? @down: Crapp... Kto mi kupi dysk? :E Edytowane 17 Listopada 2008 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 jak kazdy update, ten tez bedzie obowiazkowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Być może osoby które nie posiadają dysków dostaną kilkumegową wersję a'la ta co wyciekła - bez awatarów itd. Poza tym, no weźcie, dysk to ~100zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) po co mi 20GB dysk? dla avatarów? Jakoś mnie nie rajcuje mieć 1 obraz iso jednej gierki na małym dysku. Wszelakie trailery mieszczą mi sie na memorce i tak sciagam i wywalam. Starczy mi jeszcze na wszystkie save'y, a w cenie dysku mam jeszcze 2 fajne gierki Arcade'owe (ktore sie na memorce zmieszczą) oraz rok live'a :) Jedyny płacz przy dodatkach do gier, ale jak na razie zadna gra mnie tak nie zainteresowała. Demka sciagam z neta i nagrywam na DVD-RW. Zresztą dysk 120GB za 300zł to jeszcze większy śmiech na sali i to na dodatek używany/po kombinacjach z dyskami WD. Dobra, koniecz płaczów i żalów, mi sie jak na razie nie "kala" :) Edytowane 17 Listopada 2008 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) po co mi 20GB dysk? dla avatarów? Jakoś mnie nie rajcuje mieć 1 obraz iso jednej gierki na małym dysku.2-3 Niektóre tytuły zajmują tylko 3gb, inne 4/5 - to nie jest tak, że ładuje Ci całe iso na hdd. Edytowane 17 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Ciekawe, jak z Lost Odyssey - czy wystarczy zaladowac 4. plyte na HDD (wczesniejsze juz przeszedlem), czy trzeba wszystkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) 1) Ładuje całe iso na hdd- jak inaczej odpali gierkę nie korzystając z płyty? Pamiętam że Ninja Gaiden II zajmuje (iso z netu) ~4gb. 2) Zawsze mieszczą się dwie gierki, nawet te największe - przy założeniu że nie macie gigabajta sejwów i że pożegnaliście się z demkami, czy większymi dodatkami do gierek - zostaje 500mb ok. 3) Przy LO podczas przejścia do następnego rozdziału (płyty) pokazuje się odpowiednia wiadomość na ekranie (włóż płytę X) - przed tą wiadomością robisz zapis gry (sama o to pyta), wychodzisz, zgrywasz obraz z wymaganej płyty - grasz. Nie trzeba mieć wszystkiego na dysku. 4) Popiół - zapomniałeś coś o niesłyszalnym napędzie podczas gry z dysku - to największy plusik. Dodatkowo gierki ładują się szybciej i nie mają (takiego jak przed) pop-upu. W sąsiednim temacie pojawiło się info że niektórych (starszych) gierek nie da się zainstalować - WTF?!?! Edytowane 18 Listopada 2008 przez pasztecik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 3) Przy LO podczas przejścia do następnego rozdziału (płyty) pokazuje się odpowiednia wiadomość na ekranie (włóż płytę X) - przed tą wiadomością robisz zapis gry (sama o to pyta), wychodzisz, zgrywasz obraz z wymaganej płyty - grasz. Nie trzeba mieć wszystkiego na dysku.Jak sie odbywa przechodzenie, to wiem, bo jestem na czwartej plycie ;) Ale dzieki za info, ze wystarczy tylko biezaca plytka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 1) Ładuje całe iso na hdd- jak inaczej odpali gierkę nie korzystając z płyty? Pamiętam że Ninja Gaiden II zajmuje (iso z netu) ~4gb.Nie ładuję całego iso, tylko potrzebne pliki. Pamiętaj, że miejsce na płytce często zapychane jest "śmieciami". Tu jest waga po instalacji: GTA IV - 6.8GB FORZA 2 - 5.3GB PRO STREET - 5.5GB TDU - 3.4GB BURNOUT REVANGE - 4.4GB RIDGE RACER - 6.5GB KAMEO - 5.9GB F.E.A.R - 4GB Ile ważą iso sprawdź sam ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Racja. Śmieci/zdublowanych danych nie ładuje, ok. Chodziło o to że ładuje wszystko co stanowi "grę", żeby do napędu odwołać się tylko przy weryfikacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Widział ktoś już gdzieś nowe pady z lepszym krzyżakiem ? :> Ponoć jakoś teraz miała być premiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 W krzyrzaku z 360 podobno bardzo pomaga drobny mod: http://www.youtube.com/results?search_quer..._type=&aq=f Sam jeszcze nie testowałęm bo chcę dłużej pograć żeby zobaczyć czy faktycznie jest różnica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) Mam takie pytanie: czy da sie zaktualizowac dasha nie majac podlaczenia z netem? W sensie sciagnac jakis obraz na plytke czy cos? Albo czy bedzie mozliwosc aktualizacji systemu przez nowe gry tak jak ma to miejsce z PSP? Na razie nie mam dostepu do sieci w domu, tylko net via komórka wiec ssanie NXE srednio mi sie usmiecha <_< Edytowane 18 Listopada 2008 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Płytka, albo pendrive - trzeba zassać i wrzucić do folderu $SystemUpdate. A zassać pewnie można będzie z oficjalnej strony m$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Szybkie pytanie: Oblivon na iksa wyszedł w PL wersji? PS. Znajdę gdzieś w necie aktualną listę spolszczonych gier na X360? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 myslcie ze dzisiejszej nocy o godzinie 00.00 - 1.00 bedzie juz dostpeny nxe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 w stanach wtedy bedzie jeszcze 18 listopada, wiec jak sadzisz? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) Ty się Iwo nie napalaj tak bardzo bo Cię jeszcze zbanują za Ixtreme'a B-) Edytowane 18 Listopada 2008 przez Griszman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Ty się Iwo nie napalaj tak bardzo bo Cię jeszcze zbanują za Ixtreme'a :PBuheheh, chyba niektórym się upiekło tym razem B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekbobi Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 nowego dasha mozna sie spodziewać o 11.00 czasu polskiego :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 w stanach wtedy bedzie jeszcze 18 listopada, wiec jak sadzisz? :] racja, zapomnialem o kilku godzinach w tyl. Ty się Iwo nie napalaj tak bardzo bo Cię jeszcze zbanują za Ixtreme'a B-) za iCo ? nie mam nic takiego w konsoli. Przepraszam za OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Update rotacyjny, wiec nie wiadomo o której się dopchamy do korytka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Jednak nie bedzie offlineowego updatu :( Na Xbox.com wyczytalem, ze obecna aktualizacja bedzie musiala sie dokonac bezposrednio na konsoli :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 jak ktoś nie ma dysku tylko kartę 256MB (lub mniejszą) to co wtedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) Czy dysk czy karta nie ma znaczenia. Wymagane minimum to 128mb przy czym na dysku chodzi to podobno lepiej. Źródło: xbox.com Edytowane 19 Listopada 2008 przez Griszman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...