MacOSek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Major Nelson says, “The Xbox 360 guide will be faster!” Durring his latest podcast, posted on Sunday, June 22nd, 2009, Major Nelson and his co-host “e” confirmed that they have heard our cries and are doing their dead-level best to increase the speed of the Xbox 360 Guide. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 (edytowane) Czy macie może problem pełnym dostępem do zasobów xklocka? U mnie od paru dni dzieją się jakieś cuda, wchodzę w dowolne podmenu i nie mam np. zdjęć lbu w ogóle nie mogę czegoś pobrać. Nie czaję o co chodzi. Edytowane 22 Czerwca 2009 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Też mnie to kilkukrotnie spotkało, także nie masz się chyba czym stresować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Przypomniala mi sie jedna sprawa. Wybiera sie ktos na Xbox Fun Day? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 (edytowane) Przypomniala mi sie jedna sprawa. Wybiera sie ktos na Xbox Fun Day? :P Olsztyn team: honor, kas i ja z kumplem :mrgreen: I jeszcze Grandmaster wspomniał wcześniej, że będzie. Edytowane 23 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Gruba reprezentacja. A ze stolicy smiga ktos? Ja sie zarejestrowalem juz jakis czas temu, ale w sumie malo jest informacji o tym co tam ma sie w ogole dziac? Moze ktos byl w zeszlym roku to by powiedzial co i jak na tym festynie sie wyprawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MightyMiggy Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 (edytowane) :P Olsztyn team: honor, kas i ja z kumplem :mrgreen: I jeszcze Grandmaster wspomniał wcześniej, że będzie. Na 95% też będę :P Ps. Jestem z Kętrzyna. Edytowane 23 Czerwca 2009 przez MightyMiggy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Gruba reprezentacja. A ze stolicy smiga ktos? Ja sie zarejestrowalem juz jakis czas temu, ale w sumie malo jest informacji o tym co tam ma sie w ogole dziac? Moze ktos byl w zeszlym roku to by powiedzial co i jak na tym festynie sie wyprawia. Zobaczymy jak pogoda to może Cie zabiorę jak będę jechał przez Warszawę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 (edytowane) Mam niezręczne pytanie :unsure: Czy x360 odtworzy oryginalny film na DVD ? Jeżeli tak, a ten film jest z napisami np. w menu filmu można wybrać opcję napisy, dubing, etc - to czy te napisy również pójdą ? edit: dzięki szczupak :) Edytowane 25 Czerwca 2009 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 pójdą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Co wiecej, X360 nie dosc, ze otworzy film bez problemow, to jeszcze zrobi upscaling do rozdzialki ustwionej w dashu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Tylko przez HDMI ? Czy to nie ma znaczenia ? Bo tak gdzieś słyszałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Chyba po kazdym wyjsciu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 No i bajerancko xd wszystko śmiga ^^ A np. jakbym chciał sobie odpalić jakiś serial z pendriva, to już raczej mogę pomarzyć ? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 No i bajerancko xd wszystko śmiga ^^ A np. jakbym chciał sobie odpalić jakiś serial z pendriva, to już raczej mogę pomarzyć ? ;p A jaki problem wrzucic serial na pena i sprawdzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MightyMiggy Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 No i bajerancko xd wszystko śmiga ^^ A np. jakbym chciał sobie odpalić jakiś serial z pendriva, to już raczej mogę pomarzyć ? ;p Jak w divx to też nie ma problemu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Gdzie można kupić org mikrofon do np. Guitar Hero? Nigdzie tego nie mogę znaleźć.. Czy taki wynalazek znacząco odbiega od org: http://allegro.pl/item668290215.html ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Widział ktoś gdzieś w jakimś MM kierownicę do X'a? Chodzi mi o tą oryginalną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Na 95% też będę Ps. Jestem z Kętrzyna. no co ty nie pwiesz :D chyba będziemy razem nawet :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Panowie jak sprawdzic kiedy konczy mi sie Live gold ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 (edytowane) @ adbok Moja konsola xbox - karta gracza - zarządzaj kontem - członkostwa Edytowane 28 Czerwca 2009 przez g00dMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 (edytowane) Panowie jak sprawdzic kiedy konczy mi sie Live gold ?lub tutaj: https://live.xbox.com/en-US/Flows/ManageSub...aspx?Check=true edit: słyszał ktoś o tym? http://www.rlslog.net/xbox-360-profile-edi...racked-nru-bmp/ Mam nadzieję, ża za używanie tego leci automatycznie ban... -.- Edytowane 28 Czerwca 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 (edytowane) Właśnie spotkała mnie niemiła niespodzianka - konsola zaczęła sypać artami :| grałem nie za długo bo może ~3h. Spotkał się ktoś z czymś takim? Na razie czekam aż ostygnie, może to od ciepła ale nie powinna się gotować bo nie jest zastawiona. Edytowane 28 Czerwca 2009 przez g00dMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Spotkał się ktoś z czymś takim? Na razie czekam aż ostygnie, może to od ciepła ale nie powinna się gotować bo nie jest zastawiona.Zapewne ponownie jej nie właczysz, moja co prawda przed padem dodatkowo atakowała ekran rozowa poswiata, ale tez wystepowaly artefakty. Po ostygnieciu i probie wlaczenia, zgon definitywny. Byc moze sie mysle i zadziala, niemniej nie ludzilbym sie. Poszukaj sobie na allegro zastepczej, a ta powoli przygotuj do wysylki gwarancyjnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Spotkał się ktoś z czymś takim? Na razie czekam aż ostygnie, może to od ciepła ale nie powinna się gotować bo nie jest zastawiona.e-74 :D Nic nie zrobisz - gwara. Zapewne ponownie jej nie właczysz, moja co prawda przed padem dodatkowo atakowała ekran rozowa poswiata, ale tez wystepowaly artefakty. Po ostygnieciu i probie wlaczenia, zgon definitywny.Moja poprzednia chodziła tydzień z takimi kwadratami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Spotkał się ktoś z czymś takim? Na razie czekam aż ostygnie, może to od ciepła ale nie powinna się gotować bo nie jest zastawiona. Moja poprzednia chodziła tydzień z takimi kwadratami :lol: moja obecna chodziła 30 min :P g00dMan już się przygotuj na wysyłkę konsoli i bynajmniej nie próbuj jej oszczędzać tylko usmaż czym prędzej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Klocek ewidentnie strzela fochy :lol2: Dzisiaj rano przed pracą uraczył mnie miłą niespodzianką dla odmiany - arty zniknęły jak gdyby nigdy nic ;) może nie spodobał mu się crap w jaki grałem wczoraj :rolleyes: A tak na poważnie to nie wierze w cudowne ozdrowienie więc cierpliwie czekam aż całkiem zdechnie ;) Powiedzcie mi czy wysyłając konsole na serwis wysyłamy ją z hdd? (strzelam że tak ;) ) @cavarr lub moderacja: Jeśli uważacie to za dobry pomysł to można dodać moje fotki do FAQ z info że jest to zwiastun zbliżającej się śmierci konsoli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Jak Ci zostało mało gwarancji to paaal chłopie paaal ;) A tak po za tym to każdy chyba jest na tyle kumaty to zrozumie, że to pierwsze objawy zgonu konsoli. Starajcie się nie wrzucac takich zdjęć, bo potem przeżywam stres przed każdym włączeniem x'a. W sumie od 6 dni nie grałem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Jak sie ma usmazyc to sie usmazy i tyle, nie ma co robic w portki tylko wyslac potem na gwarke i tyle. Przy szczesciu mozna sie zalapac na nowy egzemplarz. A co do zdjec to bez przesady, chyba nie trzeba zbyt wiele wiedziec o konsolach zeby ogarnac, ze bledy graficzne to jednak cos zlego, a nie "ten typ tak ma". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 (edytowane) (...) Powiedzcie mi czy wysyłając konsole na serwis wysyłamy ją z hdd? (strzelam że tak ;) ) (...) Z tego co wiem (choć nigdy jeszcze nie miałem problemu z konsolą, odpukać!) wysyła się tylko samą konsolę, bez dysku czy innych akcesoriów, koniecznie w zastępczym pudełku (nie tym, w którym była konsola gdy ją kupiłeś). To wszystko chyba jest zresztą w FAQ'u napisane ;). Edytowane 29 Czerwca 2009 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...